2.11.2018

Pikainen Turun visiitti & Sushi Pandan herkkuja

Terkut tupaten täynnä olevasta junasta. Ei kyllä haittaa, koska saan istua rauhassa paikoillani pelkästään läppäri vahdittavana. Lähdettiin Lionelin kanssa aamulla kohti Turkua, sillä tornado pääsee nyt tekemään tuhojaan koko viikonlopuksi Mummalaan! <3 Tänään tulee kuluneeksi yhdeksän vuotta siitä, että oltiin Eetun kanssa ensimmäisillä treffeillä. Ensi vuonna juhlitaan isosti. Päätimme nyt vain antaa toisillemme aikaa rauhallisissa merkeissä ja viettää viikonloppu kotona kahdestaan. Vauva-arjen hektisyydessä se on aikamoista luksusta. Huomenna siis nukutaan todella myöhään ja tehdään kolmen ruokalajin lounas.

Turussa piipahdettiin Lionelin kanssa nopeasti pikkuveljen luona, ennen kuin mumma pääsi hakemaan minimiehen. Saatiin ilokseni testata (ruuat saatiin ilmaiseksi Sushi Pandan tarjoamana)  Sushi Pandan uudelta listalta herkkuja ja hain meille lounaaksi Joonaksen luo vege lajitelman sekä super herkulliset lämpimät Atlantat! Vakuutuin Sushi Pandan herkuista jo ravintolan avajaisissa 2015, eikä tarvinnut nytkään uudistuneen listan jälkeen pettyä. Sushi Pandan vegaani valikoima on ihan huikean hyvä!

Atlanta (nr 77) sushit oli ihan sairaan hyviä ja Joonaskin kehui näitä vaikkei ole mikään intohimoinen sushin rakastaja. Atlantat tulen hakemaan taatusti uudelleen seuraavalla Turun reissulla. Tosin vege lajitelmakin upposi meidän kaikkien mahaan nopeammin, kuin ehdin huomata. Myös Lionel piti puolensa ja ehti napata muutaman herkun itselleen. Meidän tuleva sushi guru, en malta odottaa, että päästään tekemään Lionelin kanssa yhdessä sushia kotona. <3 :) Voisihan sitä jo nytkin tehdä, mutta menee kyllä taatusti vielä niin pelleilyksi, ettei äidin hermot kestä. :D

Nyt yritän saada sähköpostia purettua ennen viikonlopun aloitusta. Lauantaina ja sunnuntaina aion pitää tietokoneen visusti kiinni ja keskittyä vain ja ainoastaan rentoiluun ja ihanaan rakkaaseen Eetuun. <3

Sushi Pandan herkkujen lisäksi tuli muuten haettua Gaggui kaffelan kakku ja kahvi mukaan vielä junamatkalle, jotta kestän paremmin tämän järkyn tungoksen;) Varsinainen Turkuherkkujen päivä siis ollut tämä perjantai- täydellistä!! :) Pitää tehdä “Turun parhaat tärpit” postaus, koska itsellä ainakin on aina ikävä juuri tiettyjä ihania paikkoja Turusta.

Nyt toivotan rentouttavaa viikonloppua kaikille. ♥

Kiitos vielä Sushi Pandalle perjantai ihanasta piristyksestä ja taivaallisen hyvistä susheista.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *