28.10.2018

5 x luksussuosikkia

Sain juuri käsiini uudistuneen Kauneus & Terveys lehden. Ihana Hanna oli listannut lehteen seitsemän luksussuosikkiaan ja otin aiheesta itsekin kiinni ja listasin viisi omaa tämän hetken suosikkiani. Löytyykö näistä teille tuttuja tuotteita?

tuotteet saatu testiin

1. Unna Nordic Havu balancing toner

Ihana uusi merkki Unna Nordic on päässyt jo monen suosikkilistalle. Upeat kauniit purkit ja laadukas sisältö saa ihon ja mielen rakastumaan näihin. Olen päässyt testailemaan vasta muutamia sarjan tuotteita, mutta tämä ihana Havu kasvosuihke vakuutti heti ensimmäisellä suihkaisulla. Ihana raikas tuoksu ja kosteuttava vaikutus ovat omiaan syksyn ihonhoitoon. Tuotteita saa verkkokaupasta sekä Hietalahden kauppatorin vieressä sijaitsevasta Hilla Kauneushoitolasta.

2. By Terry Hyaluronic hydra powder

Minulle entuudestaan vieraaseen By Terry tuotteisiin tutustuin vasta Eleven yhteistyön tiimoilta. Ihana brändi jonka taustalla on  Yves Saint Laurent Beautélla työskennellyt nainen, joka on  mm. kehittänyt kulttituotteeksi muodostuneen Touche Eclat -valokynän. By Terry irtopuuteri on yksi parhaimmista, joita olen kokeillut. Se tuntuu hoitavalle iholla ja tekee kasvoille kauniin viimeistelyn ja pitää meikin pidempään. Ihana tuote, jota ei turhaan hehkuteta.

3. Leahlani mermaid mask

Leahlani tuotteet ovat tuulahdus aurinkoa ja Havaijia. Näitä ihanuuksia löytyy Jolien valikoimasta. Tuoksut ovat huumaavia ja purkit saavat hymyn huulille. Luonnonkosmetiikan luksusta. Mermaid naamio kätkee sisäänsä superfoodeja (mm. spirulina, chlorella ja hunja), jotka tekevät kasvojen iholle hyvää ja saavat ihon hehkumaan.

4. Helena Rubinstein magic concealer

Erityisesti talven suosikkini peiteaineissa, sillä tämä tuote ei jätä lainkaan kuivaa tunnetta iholle. Päinvastoin HR peiteaine tuntuu hoitavan ja hellivän herkkää silmänympärysihoa. Peittää kuitenkin super hyvin. Tämä tuote on todella riittoisa ja ihan pienen pieni tippa riittää sormilla levitettynä.

5. INARI Arctic Beauty midsummer magic moisture boost

Suomen oma upeus ja ylpeyden! INARI Arctic Beauty on suomalainen luonnonkosmetiikan luksusbrändi, jonka tuotteet saavat inspiraationsa ja raaka-aineensa maailman puhtaimmasta ja saasteettomimmasta ympäristöstä Napapiirin pohjoispuolelta. Äärimmäisissä olosuhteissa elävät kasvit, marjat ja juuret ovat täynnä korkealaatuisia ja aktiivisia ainesosia, jotka suojaavat tehokkaasti hapettumiselta.

Meidän luonnon upeat annit on yhdistetty tässä brändissä korealaisten kauneustrendien inspiroimiin koostumuksiin, joka vastaavat vaativankin käyttäjän tarpeisiin. Tuotteet ovat ohuita, kevyitä, kosteuttavia, ylellisiä, tehokkaita sekä nopeasti imeytyviä. Itse tykästyin erityisesti tähän ihanaan Midsummer magic päivävoiteeseen. Siinä on ihana hempeä tuoksu ja kevyt koostumus todellakin levittyy ja imeytyy kasvoille hetkessä jättäen silti ihanan pehmeän ja kosteutetun tunteen kasvoille.

Mikä on sun luksussuosikki kosmetiikassa? Onko joku tuote, jonka nimeen vannot vuodesta toiseen? :) 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Pinja
  31.10.2018 at 04:36

  Moi! Tämä ei liity mitenkään tähän postaukseen mutta kysynpä silti! :D Olen menossa tammikuuksi Krakovaan asustelemaan ja olen siitä kovin innoissani, mutta alkoi kuumottelemaan noi saasteet! Mietin, että kuukausi on onneksi sen verran lyhyt aika että mitään vakavampaa haittaa ei siitä toivottavasti ehdi itselleni syntyä, mutta katsoitko jostain kartasta tai vastaavasta aina saasteet ennen ulos menoa? Pystyykö siellä kuitenkin myös nauttimaan olosta vaikka saasteita onkin? Ja sitten vielä olisin kysynyt, kun en netistä löytänyt, että voiko hanavettä juoda? :D Ja kiitos kovasti vinkeistä aiemmista postauksista, niistä on varmasti hyötyä :)
  Pinja

  • Reply
   Mona
   1.11.2018 at 13:57

   Oi ihanaa! Krakova on niin kiva <3
   Katsoin aina ihan sovelluksen kautta. Niitä on monia erilaisia löytyy kun haet air pollution. Onhan se aika kurjaa juuri nyt talvella, mutta helmikuun paikkeilla alkaa helpottaa.
   Mulla oli käytössä hengitysmaski pahimpina kuukausina.
   Ja hanavettä voi juoda!! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *