31.8.2018

Pieni ekoteko

Juteltiin Marian kanssa (joka on ekoarki.fi yrittäjä) pienistä ekoteoista, joita jokainen voi tehdä. Jos lähtee heti muuttamaan isosti aivan kaikkea saattaa into lopahtaa nopeasti. Hienoa jos siinä onnistuu, mutta suurimmalle osalle toimii pienin askelin tapojen muuttaminen.

Yksi helppo tapa tehdä ekoteko on käyttää tavallisten vanulappujen sijaan käsiä tai kestovanulappuja kasvoveden levittämiseen. Moni ei tule muuten ajatelleeksi, että kasvoveden saa levitettyä kasvoille ihan yhtä hyvin käsillä! Tuotettakaan ei mene niin paljon hukkaan.

Tähän yhteyteen on pakko mainita yksi uusi lempparini kasvoveden puolelta!! Sain tämän kevään lopulla elevenin kautta testiin ja voihan jysäys miten ihana tuote! En ihastunut heti ensimmäisellä kokeilulla, mutta noin viikon käytön jälkeen tähän jäi suorastaan koukkuun. Iho tuntuu tämän jälkeen hehkuvalta ja kirkastuneelta. Voi olla vaan luuloa, mutta tämä on mennyt muutaman kuukauden aikana kaikkien aikojen suosikikseni kasvovesien saralla. :) Onko Pixin Glow tonic monelle teistä tuttu tuote? :) Mikäli olette aikeissa tehdä kosmetiikkashoppailuja, niin muistakaa käyttää viimeisimmän eleven yhteistyön alekoodi hyväksi! :)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Mimo
  31.8.2018 at 14:30

  Moikka, olen käsittänyt, että kasvoveden yksi tehtävä on viimeistellä puhdistus, eli vanulappuun pyyhkiytyy siis viimeisimmätkin meikinrippeet. Pelkkä käsin levittäminen ei silloin aja samaa asiaa..? Vai ymmärsinkö nyt jonkin osuuden tekstistä väärin…

  • Reply
   Mona
   1.9.2018 at 08:12

   Itseasiassa ajattelin myös aikoinaan samoin. Mikäli vanulappuun kuitenkin tulee vielä meikkiä ei omasta mielestäni kasvot ole puhdistettu riittävän hyvin. Meikin puhdistukseen siis kannattaa panostaa todella tarkkaan. Itse teen aina kaksoispuhdistuksen ja käytän myös i-h-a-n-a-a Foreo laitetta. Kun puhdistus on tehty hyvin ei siinä pitäisi olla mitään meikkiä jäljellä, kun on kasvoveden vuoro. Huom tämä siis oma mielipiteeni! Monet käyttää kasvovettä juurikin puhdistuksen viimeistelyyn eikä sekään ole väärin;) Kauneudessa ei mielestäni ole koskaan yhtä oikeaa tapaa.
   Kasvoveden tarkoitus on antaa kasvoille niin sanotusti janojuomaa ja tasapainottaa ihon ph-arvoa. Oma kosmetologini Kauneushoitola Hillasta antoi muuten talvella ihan loistavan vinkin, että kasvovettä kannattaa myös “kerrostaa”. Laittaa siis useamman kerran aina kun edellinen kerros on hieman kuivunut. Näin kasvot saa reilusti juurikin “janojuomana” kosteutta ja itse kosteus sitten kosteusvoiteesta vielä erikseen. :) Ihonhoidosta on muuten tulossa syksyllä kattava postaus blogiin! Olen niin innoissani nyt kaikista mielenkiintoisista K-beauty jutuista. Ajatuksia K-beautyn takaa siis myös ihonhoidon ohella tullaan pian näkemään täällä paljon! :)

   • Reply
    Mimo
    1.9.2018 at 15:38

    Kiitos vastauksesta! Hyvä vinkki tuo että kasvovettä voi käyttää monella tapaa. Aina oppii uutta kun on avoin maailmalle. Viikonloppua!

    • Reply
     Mona
     2.9.2018 at 20:14

     Mahtavaa, jos vastauksesta oli vinkkiä :)

 • Reply
  Pinja
  31.8.2018 at 20:34

  Glow Tonic on ihan mieletön! Täällä muuten myös ainakin huomattavasti vähennetty kertakäyttöisten vanulappujen kulutusta, ja nykyään taputtelen kasvoveden ihan vain käsin :) Ja hyvin toimii niinkin! xx

  • Reply
   Mona
   1.9.2018 at 08:01

   Hei jää säkin tykkäät tästä!! <3 :) Ihmettelin alkuun miten tätä nyt niiiin paljon on hehkutettu, mutta en ihmettele enää :D

 • Reply
  Johku
  1.9.2018 at 13:07

  Heippa,

  Olisi kiva kuulla miten sait poikasi hoidon järjestymään ja onko hän minkälaisia päiviä tms..Hoidon aloituksesta ✌

  • Reply
   Mona
   2.9.2018 at 20:18

   Tästä toivotaan tosi paljon nyt postauksia. Nämä päivähoitoasiat tuntuu olevan aika paljon ajatuksia herättäviä, joten en ehkä ole ihan vielä valmis vastaamaan kaikkiin tarkempiin kysymyksiin tai tarkemmin “syyttelyihin”/ikäviin kommentteihin siihen liittyen… Mutta varmasti jossain kohdin tulen jotain juttelemaan tästäkin, kun ollaan oltu hoidossa pidemmän aikaa ja homma rullaa jo rutiinilla:) Kiitos Johku kun jätit kommenttia <3

 • Reply
  Johku
  3.9.2018 at 12:24

  Ymmärrän, itselläni myös hoidon aloitus ollut ajankohtaista, kun juuri 1 vuotta täyttänyt tyttäreni aloittaa päivähoidon kohtapuoliin.. Juu tämä aihe jakaa mielipiteitä

  • Reply
   Mona
   3.9.2018 at 20:02

   Tsemppiä sinne, aloitus menee varmasti hyvin <3 <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *