22.4.2018

Alkuvuoden 7 suosituinta postausta

Kokosin tämän vuoden suosituimpia postauksia yhteen. Minusta on aina mielenkiintoista nähdä millaisia postauksia luetaan eniten ja mitkä herättää keskustelua. Tykkäättekö te tällaisista suosituimmat postaukset koonneista?

Alkuvuoden 7 suosituinta postausta

AJATUKSIA PÄIVÄKOTIVAIHTOEHDOISTA

Tuore postaus päiväkodin pohdinnasta nousi äkkiä luetuimpien postauksien joukkoon. En osannut ennakkoon ajatella, että päivähoidon aloittaminen herättää näin paljon ajatuksia ja tunteita. Jälkikäteen ajateltuna ihan selkeäähän se on. Itselläkin on kuitenkin asiasta paljon ristiriitaisia tunteita, joten toki tällainen aihe askarruttaa ja tuo tunteita pintaan.

Alkuvuoden 7 suosituinta postausta

NÄIN TEET TOIMIVAN AARREKARTAN

Vanha postaus aarrekartan teosta on viikosta toiseen luettujen postauksien joukossa. IHANAA! Tämä on minusta niin kiva juttu. Rakastan tehdä postauksia motivaatioon ja haaveisiin liittyen, joten on tosi ilo nähdä, että tällaiset postaukset kiinnostaa myös teitä (ainakin osaa;) ).

Alkuvuoden 7 suosituinta postausta

SAIRAALAKASSIN SISÄLTÖ, MITÄ MUKAAN SYNNYTYKSEEN?

Apua miten väsyneenä loppuraskaudesta tein tämän videon.. :D Tosin en tiennyt tuolloin vielä tämän taivaallista väsymyksestä… :’D Tähän liittyen olen jo pitkään suunnitellut postausta, jossa kerron mitä oikeasti tuli käytettyä. Karsiutuu muuten tuon postauksen lista aika paljon. :D Tämä postaus saa itselleni jotenkin niin huvittuneen fiiliksen aikaan. :’D Onneksi tein tämän, siitä jäi niin hauska muisto.

Alkuvuoden 7 suosituinta postausta

10 VOIMALAUSETTA HYVÄÄN ITSETUNTOON

Niin tärkeä aihe ja taas olen todella iloinen, että tämä on noussut luetuimpien postauksien joukkoon. Voimalauseista voisi tehdä postauksen vaikka joka ikinen päivä.

Alkuvuoden 7 suosituinta postausta

6KK VAUVAN PÄIVÄRYTMI

Tämä kaipaa kohta jo päivitystä! Salaman “MY DAY” postaus on to do listalla. ;) Ehkä videon muodossa seuraavaksi. Lupasin jo Facebookin puolella, että kun Youtubessa pamahtaa 5000 seuraajaa rikki toteutan tämän asap. KÄYKÄÄ SIIS NAKKAAMASSA YOUTUBE KANAVA TILAUKSEEN!!!:) 10 000 kun menee rikki lupaan vihdoin ja viimein tehdä synnytyskertomuksesta videon;)

Alkuvuoden 7 suosituinta postausta

ÄITIYS JA RISTIRIITAISET TUNTEET 

Ristiriitaisia tunteita on joka päivä. Välillä googletan “Miten selvitä vauvavuodesta hengissä” ja välillä kyhertelen vauva sylissä niin onnellisena, etten voi ymmärtää miten näin tämän ajan raskaana. Huh niin rakasta ja raskasta… :D

Alkuvuoden 7 suosituinta postausta

IMETYSDIEETTI

Tämä aihe on koko ajan mielessä ja haluaisin paneutua aiheeseen syvemmin. Olen jopa pyöritellyt mielessäni ideaa, että kokoaisin ihan oman sivuston tähän aiheeseen liittyen. Mutta jep – aika on kortilla ja priorisointi vaikeaa. Ehkä vielä joku päivä… :D Siihen asti suosittelen lämpimästi tutustumaan postauksessa nostettuun kirjavinkkiin!

Onko joukossa postauksia, jotka on jäänyt teille erityisesti mieleen? Tai oliko mukana uutta luettavaa, joka oli jäänyt välistä? :)

Ihaninta sunnuntaita kaikille. ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *