8.3.2018

10 voimalausetta hyvään itsetuntoon

10 voimalausetta hyvään itsetuntoon @monasdailystyle

Kaupallinen yhteistyö, ACO Caring Shower Oil

Olemme, mitä itse ajattelemme olevamme. Se miten puhumme itsellemme vaikuttaa eniten omaan elämäämme. Ethän hauku tai kritisoi ikävin sanoin hyvää ystävääsi, joten miksi tekisit niin itsellesi? Rakkaus itseään kohtaan on asia, josta meidän jokaisen tulisi muistuttaa itseään säännöllisesti. Etenkin näin naistenpäivänä on hyvä muistuttaa siitä miten tärkeää meidän naisten on muistaa arvostaa ihan ensin itseämme. Jotta voisimme itse hyvin ja jotta rakkaamme ympärillämme voisivat myös hyvin. Itsestään huolehtiminen heijastuu aina myös läheisiin.

Kun keskittyy asioihin jotka ovat hyvin, voi myös hyvin. Kaikki mitä mielemme puhuu muuttuu osittain todellisuudeksi. Onneksi aina on kuitenkin mahdollisuus valita miten puhuu itselleen.

Itsetuntoa voi vahvistaa. Toki läheisten sanat merkitsevät paljon ja tukevat hyvää itsetuntoa, mutta itsetunnon juuret lähtevät jokaisen omasta mielestä. Puhu siis itsellesi niin kuin haluat tuntea. Kauniisti, lempeästi ja ymmärtäen. Myötätuntoisesti ja armollisesti. Olet ihana oma itsesi!

Miten monesti sitä onkaan nuoresta asti keksinyt mitä ihmeellisempiä vikoja itsessään. Milloin on liikaa muhkuroita reisissä, milloin on liian leveä lantio. Olen murehtinyt nenäni muotoa ja pitänyt pohkeitani liian paksuina. Etenkin naisena sitä osaa välillä olla hirveän ankara itselleen ja omalle keholleen. Kuitenkin, kun oikein asiaa ajattelee niin hitto se oma keho on upea! Puhuimme hyvän ystäväni kanssa siitä, miten äitiys on muuttanut omaa kehonkuvaa. Ensimmäisenä ehkä tulee mieleen, että oma kehonkuva olisi musertunut raskauden tuomien muutosten myötä, mutta itseasiassa se onkin juuri päin vastoin. Se muuttunut keho on tehnyt niin huikean upee työtä, että arvostus omaa kehoa kohtaan on noussut aivan uusiin lukemiin. Jokaista arpea ja jokaista muhkuraa osaa arvostaa aivan eri tavalla ja omasta kehosta haluaa pitää entistäkin parempaa huolta. Vaalia sen jokaista muhkuraa ja kurvia. Vaalia sen hyvinvointia joka päivä.  On aivan turha murehtia, jos joku kohta omassa kehossa ei ole aivan symmetrinen tai yleisten kauneusihanteiden mukainen. Tärkeintä on se, miten itse näkee oman kehonsa. Se miten itse näkee itsensä näkyy yleensä myös ulospäin. Hyvä itsetunto on kaunista. Myös erilaisuus on kaunista.

Miten sitten päästää irti vanhoista ajatuksista ja itsekritiikistä? Voimalauseilla! Aina kun huomaa negatiivisten ajatusten hiipivän mieleen, kääntää asiat päälaelleen ja toistaa itselleen voimalauseita. Vaikka ne tuntuisi miten utopistisiltä aluksi, muuttuu oma mieli äkkiä ja ikävät ajatukset jää taka-alalle. Keräsin tähän voimalauseita nostamaan itsetuntoa. Voimalauseet päätee oikeastaan asiaan kuin asiaan. Negatiiviset ajatukset voi aina kääntää omassa mielessään voimalauseiksi ja oman olon saa näin ollen nopeastikin käännettyä huonosta hyväksi.

10 voimalausetta hyvään itsetuntoon

1. Ansaitsen parasta.

2. Rakastan upeaa kehoani ja pidän siitä hyvää huolta.

3. Olen ihana juuri tällaisena, kuin olen.

4. Olen kaunis. Minun ei tarvitse muuttaa mitään ollakseni parempi tai kauniimpi.

5. Teen aina parhaani. 

6. Olen kiitollinen siitä mitä elämässäni juuri nyt on.

7. Olen oikeutettu nauttimaan elämästä nyt. 

8. Uskon unelmiini ja saavutan ne.

9. En anna kenenkään lannistaa itseäni

10. Kerään ympärilleni rakastavia ja kannustavia ihmisiä, joista saan voimaa ja energiaa ja joille voin tarjota samaa takaisin.

Pääsin testaamaan nyt yhteistyössä ACOn kanssa uutta ihanaa Caring Shower Oilia, joka on hellävarainen ja kosteuttava ihon puhdistusöljy. Itsestään huolehtiminen ulkoisesti on myös iso osa omaa hyvinvointia. Kehoa hemmottelevat tuotteet tekevät myös mielelle hyvää.

Suihkuöljy sopii kaikille ihotyypeille, myös herkemmälle iholle ja sen kosteuttava koostumus pitää huolta ihosta myös talven kylmillä ilmoilla. Suihkuöljy on kevyesti vaahtoava ja ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa vahvistaen ihon omaa suojaa. Suihkuöljyn kosteus säilyy iholla jopa 8 tuntia.

ACO on tuotu markkinoille jo vuonna 1939 Ruotsin apteekkien omana tuotemerkkinä. Merkin tuotteet ovatkin varmasti monelle tuttuja apteekin hyllyiltä. ACO on ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys, joka harjoittaa myös omaa tutkimustyötä.  ACOn tuotteita myydään vain apteekeissa ja sen valikoimaan kuuluu huikeat yli 300 tuotetta. Uuden suihkuöljyn lisäksi pidän kovasti mm. merkin Rescue mistista sekä Renewing faceoilista.

ACO Caring Shower Oilista saa nyt 20% alennuksen koodilla ”Mona” (täällä). Alennus on voimassa ainoastaan Yliopiston Apteekin verkkokaupassa. Tarjous on voimassa 25.3. asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Muistakaa pitää huolta itsestänne ja antaa omalle keholle ja mielelle positiivista energiaa joka päivä. :)

Ihanaa naistenpäivää kaikki te upeat, ihanat naiset. ♥

10 voimalausetta hyvään itsetuntoon @monasdailystyle

10 voimalausetta hyvään itsetuntoon @monasdailystyle

10 voimalausetta hyvään itsetuntoon @monasdailystyle

10 voimalausetta hyvään itsetuntoon @monasdailystyle

Top, Lindex

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  kata
  8.3.2018 at 09:37

  Ihanaa päivää sinulle ihana Mona! <3

  • Reply
   Mona
   8.3.2018 at 09:38

   Kiitos paljon Kata <3 <3 Haleja ja pusuja :*

 • Reply
  Laura
  11.3.2018 at 21:49

  Mistä tuo ihana yläosasi on? Vois itsellekin hommata, voitko laittaa sähköpostiin tietoa? Tosi kaunis malli ja väri…

  • Reply
   Mona
   12.3.2018 at 07:45

   Se on Lindexista! :)

 • Reply
  Laura
  13.3.2018 at 20:19

  Mikä malli ja väri?

  • Reply
   Mona
   13.3.2018 at 20:22

   Täältä löytyy: http://bit.ly/2GinsmK (mainoslinkki)
   Tätä samaa väriä ei taida enää olla, mutta asteen vaaleampaa löytyy :)

 • Reply
  Laura
  15.3.2018 at 18:52

  Kiitos, oli alessa kahta väriä…mites toi kokohomma? Onko pientä naftia kokoa…mitä kokoa oot ite käyttänyt? Jos on yleensä topit xs/s niin meneekö s vai pitääkö ottaa m?

  • Reply
   Mona
   15.3.2018 at 19:23

   Normaali kokoa, mulla tästä S:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *