12.11.2016

Luonnonkosmetiikan suosikkini

items

Kosmetiikan suurkuluttajana rakastan testailla uusia ihania tuotteita, tutustua entuudestaan täysin tuntemattomiin merkkeihin ja löytää myös pitkäaikaisia luottotuotteita kokeilujen joukosta. Olen hurjan iloinen siitä, että työni hyvinvointi- ja lifestyle bloggaajana mahdollistaa uusien tuotteiden testaamisen huomattavasti ahkerammin, kuin ilman tätä työtä. Tällöin tietysti haluan myös jakaa teille niitä parhaimmiksi todettuja suosikkejani.

Muutama viikko sitten vinkkasin yhteistyössä Lumenen mielettömistä uusista tuotteista ja uudistuneesta ilmeestä. Aitous on kaunista – postaus oli ilo kirjoittaa ja vielä ihanampaa oli lukea teidän mahtavia kommentteja. Tulen kokoamaan niistä vielä pienen koonnin. Lumenen uusista tuotteista moni ansaitsee vielä tulla esitellyksi, joten syksyn aikana Lumenen tuotteita tulee näkymään varmasti vielä useampaan kertaan täällä(kin) blogissa.

Nyt kuitenkin katsaus kosmetiikkakaappini helmiin luonnonkosmetiikan osalta. Toivon, että näistä on vinkkiä ja kannattaakin napsauttaa postaus kirjanmerkkeihin, mikäli kaipaa myöhemmin inspiraatiota luonnonkosmetiikan saralla. Muutamia tuotteita on vilahtanut blogissa aikaisemminkin, mutta ne ansaitsevat ehdottomasti näkyä uudelleen. Tässä postauksessa näkyvät tuotteet ovat parhaillaan aktiivisessa käytössä ja voin suositella kaikkia lämpimästi. Pyrin muutenkin aina tuomaan blogissa esiin vain tuotteita, joista olen erityisesti pitänyt. Paljon tulee testattua myös tuotteita, jotka eivät syystä tai toisesta juuri minulle sovi,. Mielestäni on kuitenkin kaikkien etu, että niiden ruotimisen sijaan annan vinkkejä tuotteisiin, jotka ovat kehujen arvoisia.

Minulle kosmetiikassa on tärkeää laatu ja se, että tuotteet sopivat herkälle iholle. Tuoksuja saa kyllä olla, mutta ei missään nimessä liikaa. Olen iloinen siitä, että eri luonnonkosmetiikan brändit ovat tuoneet viimeisen parin vuoden aikana valtavasti lisää uusia ihania tuotteita markkinoille. Valikoima on tällä hetkellä ihan valtava! Ja joukossa on myös mielettömiä suomalaisia vahvistuksia tälläkin saralla. Mia Höytö merkin tuotteet yhtenä mainitakseni.

Niille, jotka ovat kääntyneet kokonaan luonnonkosmetiikan puolelle, suosittelen isosti rakkaan ystäväni Riikan luonnollisempi– blogia. Visuaalisesti kaunis blogi sisältää jo vuoden ajalta upeita postauksia luonnonkosmetiikasta. Onnea 1-vuotiaalle vähän jälkijunassa, ihana Riikkani.

Pidemmittä puheitta, lähdetään käymään läpi tämän hetken ihania luonnonkosmetiikan helmiä! Lopussa vielä teille alekoodia Jolie* luonnonkosmetiikan verkkokauppaan! ♥

Luonnonkosmetiikan suosikkini

Patyka kuorinta-aine* & Patyka vartalovoide*

Pariisilaisen Patykan* tuotteet ovat luonnonkosmetiikan Chanel. Luksusmerkin suihkusaippuat tuovat kotiin kylpylän tunnelmaa. Uusimpana testissäni ovat olleet kuorinta-aine ja vartalovoide. Erityisesti kuorinta-aine on saanut aistini heräämään. Raikas tuoksu hellii hajuaistia ja luo suihkuun spa-tunnelmaa. Kuorinta-aine on myös samalla hellävarainen, mutta todellakin tehokas. Iso plussa tälle sillä itse kaipaan kuorinta-aineilta sitä, että niiden käytön jälkeen on todellakin sellainen tunne, että iho on oikeasti kuorittu :D Vartalovoide puolestaan on kevyt ja nopeasti imeytyvä. Kosteuttaa tehokkaasti ja jättää ihon hyvin pehmeäksi. Erittäin riittoisa tuote, koska hyvin pieni määrä kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Mantelipuun kukan tuoksu on todella mielenkiintoinen ja ihana tässä vartalovoiteessa. Patykalle iso plussa yksinkertaisen kauniista pakkauksista. Nämä kaunistavat aina kylpyhuonetta.

Luonnonkosmetiikan suosikkini, Kjaer Weis

Kjaer Weis ripsiväri*

Kjaer Weis* merkki oli minulle ihan tuntematon ennen tämän ripsivärin testausta. Kyseessä on tanskalaissyntyisen meikkitaiteilijan Kjaer Weisin luonnonkosmetiikan luksusmeikkisarja. Puhuessani tästä äidilleni oli merkki hänelle jo hyvinkin tuttu. Kjaer Weis laadukkaat meikit ovat monien ammattimeikkaajien suosiossa. Kauniit pakkaukset hivelevät visuuaalista silmää ja erityisen kaunis punainen kuori saa kyllä jo viimeistään luksuksen tunteen aikaiseksi. Itse meikkihylsy on kuin koru. Kaikki merkin tuotteet ovat uudelleen täytettäviä! Tuotteet ovat valmistettu Italiassa ja niillä on italialainen luonnonkosmetiikan sertifikaatti CCPB. Tässä onkin sitten mainospuhetta jo ihan yllin kyllin, eikä kyllä jättänyt minuakaan nämä faktat kylmiksi :D

Mielenkiinnolla lähdin testaamaan Kjaer Weis neitsyeenä tätä merkin kulttimaineen saanutta ripsiväriä. Tässä vaiheessa pakko mainita, että omat odotukseni eivät olleet kovin korkealla, koska valitettavasti luonnonkosmetiikan ripsivärit eivät ole vielä sykähdyttäneet minua 100%:sti. Josie Maran ripsiväri on ollut tähän asti suosikkini luonnonkosmetiikan saralta. Tuotteesta olen kirjoittanut mm. Kaksi ihanaa just nyt– postauksessa.

Kjaer Weis ripsiväri lunasti kuitenkin isot asetetut paineet ja oli kuin olikin ehdottomasti paras ripsiväri luonnonkosmetiikan puolelta, mitä olen testannut. Edelleen koostumus ja lopputulos ei ollut 100%:sti sitä mitä edullinen markettiripsari tekee omille ripsilleni, mutta merkittävän lähellä sitä! Tästä tuotteesta tulee ehdottomasti vielä lisää juttua meikkivideon osalta, jolloin näkyy selvästi lopputuloskin. Tuotteen miinus on ehdottomasti kallis hinta. Minulla henkilökohtaisesti kuluu ripsiväriä paljon. Siis todella paljon. Taitaa olla jopa vähän höveliä miten intohimoisesti suhtaudun ripsivärin laittamiseen :D Summa summarum tämä ripsiväri on kuitenkin todella hyvä ja ansaitsee hehkutuksensa. Täydellinen niille, jotka haluavat näyttävät ripset, mutta luonnollisella tuotteella. Mielenkiinnolla katson vielä miten pitkään ripsiväri kestää käytössä. Monesti nimittäin edullisissa synteettisissä ripsiväreissä huomaan sen, että kohtuullisen nopeasti ripsiväri ei enää sovi silmilleni vaan silmäni alkavat aristella ja “kutittaa”. Tällöin joudun vaihtamaan uuteen jo ennen kuin itse tuote on loppu tai kuivunut. Raportoin tämän tuotteen osalta myöhemmin miten pitkään tuote on kestänyt käytössä.

Luonnonkosmetiikan suosikkini

Silk oil of morocco Argan meikkivoidepuuteri* & Silk oil of morocco Shimmer hohdepuuteri*

Tässä myös minulle täysin uusi merkki Silk oil of morocco! Ensiksi haluan huokaista ja kehua huikean kaunista ulkomuotoa! Ah, ihanat kultaiset korkin reunukset ja myös huulipunan hylsy on erittäin kaunis. Mielenkiintoinen brändi ja erittäin ihanalta vaikuttavia tuotteita. Huulipunan lisäksi erityisen tykästynyt olen meikkivoidepuuteriin ja hohdepuuteriin. Meikkivoidepuuteri levittyy kasvoille kuin itsestään ja jättää ihon todella kauniin viimeistellyksi. Tätä voi tietysti käyttää yksinään, mutta itse tykkään laittaa puuterin meikkivoiteen päälle. Hohdepuuteri puolestaan on lähes Mary lou manizerin veroinen huipputuote! Antaa kasvoille ihanaa hehkua ja tuote myös pysyy meikissä loistavasti. Ilolla olen testaillut tätä itselleni uutta sarjaa ja mielenkiinnolla testailen jatkossa muitakin merkin tuotteita.

Silk Oil of Morocco on perheyritys, jonka pääkonttori on Brisbanessa Australiassa.  Silk Oil of Morocco tuotesarjassa on hiustenhoidon, ihonhoidon ja mineraalimeikkisarjan tuotteita, joissa kaikissa on käytetty sertifioitua kylmäpuristettua ja orgaanista arganöljyä. Silk Oil of Morocco pyrkii myös käyttämään luonnonmukaisia raaka-aineita ja kierrätyskelpoisia pakkauksia aina kun se on mahdollista. Tuotteita myyvät valikoidut kauneushoitolat ja apteekit kautta maan sekä verkkokauppa La Nina.

Luonnonkosmetiikan suosikkini, Alima Pure

Alima Pure poskipuna*

Alima Puren* tuotteista olen aikaisemmin kuullut ja lukenut, mutta vasta hiljattain pääsin itse testaamaan näitä. Mineraalimeikkisarja, jonka tavoitteena on tarjota tehoa mahdollisimman minimalistisesti. Yksinkertaisuus näkyy tuotteiden tyylikkäissä pakkauksissa sekä raaka-aineluetteloissa. Alima Puren mineraalimeikkien INCIt ovat lyhyitä ja koostumukset puhtaita. Poskipuna onkin hyvin kevyt, mutta silti runsaspigmenttinen. Väriä todellakin tulee ja pieni määrä riittää iholle! Shimmer blush poskipuna antaa myös kaunista hehkua kasvoille. Seuraavaksi pitää ehdottomasti testata merkin meikkipohjia.

Luonnonkosmetiikan suosikkini, hurraw

Hurraw! huulivoiteet* & Alima pure rajauskynä*

Alima Purelta testissä on ollut myös musta rajauskynä. Tämä on ihana! Vetää helposti vertoja synteettisille vastaaville. Hintaa rajauskynällä on toki suht paljon, mutta kynä kestää käytössä pitkään. Rajauskynä sisältää ihania tuotteita kuten jojobaa, kamomillaa ja mangoa, jotka rauhoittaa ja ravitsee. Ehdottomasti meikkipussin kulmakiviin pääsevä tuote.

Samoin myös Hurraw! huulirasvat. Sain näitä muutama vuosi sitten testiin ensimmäistä kertaa ja sen jälkeen olen ostanut huulirasvoja monelle jo lahjaksi. Ehdottomasti yksi parhaimmista huulirasvoista mitä olen koskaan kokeillut. Tuotteet ovat täysin luonnollisia. Ne ovat vegaanisia, reilun kaupan raaka-aineista valmistettuja sekä raakoja (raaka-aineita ei ole kuumennettu yli 47 asteen). Huulirasvat sisältää kylmäpuristettuja kasviöljyjä, kuten manteliöljyä, avokadoöljyä, kaakaovoita, jojobaöljyä, oliiviöljyä, risiiniöljyä sekä seesamiöljyä. Ah, nämä ovat puhdasta rakkautta.

Luonnonkosmetiikan suosikkini

Dr. Hauschka kylpyvoide*,  kasvoöljy* & kasvosuihke*

Dr. Hauschkan tuotteet ovat jo vuosia olleet suosikkieni joukossa. Tuotteet ovat todella tehokkaita ja luonnollisia. Pitkäaikaiset suosikkini ovat kasvoöljy, jota voi mielestäni käyttää päivisin ja öisin sekä kasvosuihke, joka jättää ihon todella miellyttävän tuntuiseksi. Kumpaakin on ollut käytössäni monta purkkia. Kylpyvoide puolestaan pääsi tähän sen ylellisyytensä takia. Ei ehkä ihan ympärivuotinen tuote, mutta huikea hemmottelutuote esimerkiksi juuri näin talvella. Sitä voi käyttää kylvyn lisäksi jalkakylvyssä. Ihana tuoksu rentouttaa ja iho on tämän käytön jälkeen miellyttävän pehmeän tuntuinen. Dr. Hauschkan tuotteiden filosofia on mielestäni todella mielenkiintoinen ja tämä on yksi merkki, johon haluaisin joskus tulevaisuudessa tutustua tarkemmin ihan paikan päällä. Dr. Hauschka tuotteita myyvät Suomessa Sokos, Emotion, Stockmann, Ruohonjuuri sekä lukuisat luontaistuote- ja luomun erikoisliikkeet sekä Dr.Hauschka kosmetologit eri puolilla maata.

Luonnonkosmetiikan suosikkini

Madara Sos kosteusvoide*, Mia Höytö silmänympärysvoide* & heleyttävä kuorintanaamio* & Dr. Hauschka yöseerumi*

Liuta ihania, ihania, ihania (vielä kerran ihania) kasvojen supertuotteita. Madaran Sos kosteusvoide on vilahtanut jo monta kertaa blogissa, mutta ah, näkyköön jälleen! Mieletön koostumus, tuoksu ja hoitavuus. Jättää ihon pehmeäksi ja hoidetun tuntuiseksi. Imeytyy hyvin ja sopii mielestäni loistavasti meikin alle kosteusvoiteeksi.

Mia Höydön kaikki tuotteet ovat olleet mieleeni, mutta silmänympärysvoide on ylitse muiden. Kosteuttaa juuri sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. Koostumus imeytyy nopeasti jättäen ihon pehmeäksi. Tämä tuote on sopinut herkille silmilleni loistavasti. Mia Höydön uusi mieletön ja tehokas kuoriva naamio on myös nopeasti päässyt suosikkieni joukkoon. Tuoksu on valloittava ja tuote todellakin tehokas. Iho tuntuu mielettömän pehmeältä tämän käytön jälkeen. Mia Höydön tuotteet ovat myös aina niin kauniita. Nämä tuovat ihanaa ylellisyyttä kylpyhuoneeseen.

Dr. Hauschkan yöseerumi pääsi myös tähän postaukseen mukaan, sillä olen ihastunut siihen pienen “ihmettelyn” jälkeen suuresti. Ihon uudistuminen on aktiivisimmillaan yöllä nukkuessamme. Yöseerumi tukee ihoa uudistumisessa antaen ihosolujen hengittää vapaasti. Dr. Hauschkan mukaan öisin ihoa ei tarvitse suojata ulkoisilta vaikutuksilta ja siten voidemaisen tuotteen käyttö on turhaa. Iho siis hyötyy yöseerumin vesipohjaisesta, rasvattomasta koostumuksesta, joka edistää ihon aineenvaihduntaa ja luonnollista uusiutumista. Parhaimmillaan tuote toimii käytettäessä sitä yhdessä muiden Dr. Hauschka tuotteiden kanssa. Merkin hoitorituaalit lupaavat tehokkuutta ja tuloksia. Itse en malta käyttää pelkästään yhden sarjan tuotteita, joten se onkin Dr. Hauschan ainut miinus minulle. Niille, jotka mieluummin käyttävät selkeästi yhtä brändiä suosittelen varaamaan ajan Dr. Hauschka kosmetologille, joka osaa neuvoa juuri sinun ihollesi sopivat tuotteet.

Olen tykännyt suuresti tämän yöseerumin vaikutuksesta. Iltaisin puhdistettuani kasvot olen levittänyt tätä paksumman voiteen sijaan. Alkuun iho tuntuu oudon nihkeältä, mutta aika pian tuote imeytyy täysin ja jättää ihon pehmeäksi. Paras tunne iholla on kuitenkin aamulla herätessä! Iho nimittäin tuntuu todella raikkaalle aamulla heti ensimmäisen käytön jälkeen. Ehdottomasti suosittelun arvoinen ihmetuote:)

Luonnonkosmetiikan suosikkini

Madara kuorinta-aine* & Little Butterfly London puhdistusgeeli*

Viimeisenä vielä Madaran* mieletön kasvojen kuorintavoide ja Little Butterfly London puhdistusgeeli*. Madaran kasvokuorinnassa yhdistyy kaikki minun vaatimukseni hyvälle kuorinta-aineelle. Hellävaraisuus tinkimättä tehokkuudesta, huumaava tuoksu ja riittoisuus. Ehdottomasti kosmetiikkakaapin peruspilareihin pääsevä tuote, jota suosittelen suuresti.

Little Butterfly London* tuotteet puolestaan ovat minulle uudempia tuttavuuksia, mutta pääsivät heti suosikkien joukkoon. Ensinnäkin miten ihastuttavat purkit!!!  Little Butterfly Londonin tuotteet on kehitetty ensisijaisesti äideille, vauvoille ja lapsille. Ne sopii erinomaisesti kuivalle, herkälle ja ekseema-alttiille iholle. Merkin tuotteet on ehdottoman turvallisia raskauden ja imetyksen aikana, koska ne ei sisällä haitallisia ainesosia tai yhdisteitä (kuten mineraaliöljyt, parafiinit, parabeenit, silikonit, SLS, DEA, TEA, PEG tai keinotekoiset hajusteet). Mikäli meitä joskus pienokaisella siunataan, niin aion ehdottomasti käyttää näitä tuotteita raskausaikana:) Merkin raaka-aineisiin kuuluvat muun muassa ruusunmarja, arganöljy, kurkku, persikka, aprikoosi ja granaattiomena. Iso kyllä kiitos minulta! :)

Ja niin kuin alussa lupasin, nyt on Mona’s Daily Style lukijoille  tarjolla  Jolie* luonnonkosmetiikan verkkokauppaan 15% alekoodi! Jolien valikoimasta löytyy valtava määrä ihania luonnonkosmetiikan tuotteita ja suosittelen lämpimästi tutustumaan sivuihin myös muilta osin. Paljon vinkkejä ja tietoa luonnonskosmetiikasta. Nyt on hyvä mahdollisuus hankkia myös rakkaille ihania joululahjoja luonnonkosmetiikan puolelta alekoodin kera.:)

-15 % alennuksen saa koodilla: monasdailystyle*
Koodi on voimassa 30.11.2016 saakka. Alennusta -15% koko Jolien valikoimasta
(poislukien May Lindstrom Skin, Pai Skincare, Kjaer Weis, lahjakortit ja Jolie boxit).

Jolien upea valikoima löytyy täältä*♥ Hyviä kosmetiikkashoppailuja ja ihanaa viikonloppua kaikille! :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Erica
  12.11.2016 at 16:02

  Patyka odottelee minullakin testiin pääsyä, kiva että suosittelit sitä! Ripsarivinkki menee myös kokeiluun – vaikka yleensä rakastan Dr. Hauschkan tuotteita, ei merkin ripsiväri ihan lunastanut odotuksia. Ei se missään nimessä huono ole, mutta pysyvyys voisi olla parempi ;) Listailin itsekin viikolla muutaman uuden lempparin, ties vaikka näiden joukosta löytyisi uusia tulokkaita joukkoon :)

  • Reply
   Mona
   13.11.2016 at 12:35

   Moikka ihana Erica<3 Pahoittelut, että mun vastaaminen kesti. Ja heiiii just eilen oli tuota ripsaria silmissä ja ulkona tuli poikittain lunta! Ripsari pysyi ihan super hyvin. Ihan muutama pieni suttu vain. Voin kyllä siis suositella säätestattunakin tuota :D
   Ja tiedän mitä tarkoitat. Sama juttu mulla tuosta Dr. Hauschkan ripsarista, oon myös sen testannut. Ei missään nimessä huono, mutta ei vaan paras mahdollinenkaan. Edelleen mun suosikki on edullinen Maybellinen ripsari, mutta kyllä olis noin niin kuin muuten järkevää vaihtaa kokonaan luonnonmukaiseen tuotteeseen, varsinkin kun itsellä on tosi herkät silmät.
   Ihanaa sunnuntaita sinne <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *