27.10.2016

Aitous on kaunista

Kaupallinen yhteistyö, Lumene

Suomalainen kosmetiikkamerkki Lumene on tehnyt upean ilmeenmuutoksen. Olen seurannut ylpeänä Lumenen uudistusta somessa ja olen myös tuntenut täällä Krakovassa kaupoissa joka kerta pientä kotimaanylpeyttä Lumenen tuotteiden kohdalla. Ensimmäisen kerran, kun huomasin Lumenea löytyvän myös Puolasta, taisin hihkaista yksinäni ääneen asiasta! Odotan innolla, että uudistunut Lumene saapuu myös tänne.

Lumene

Minulla, kuten monella muullakin suomalaisella, on pitkä historia Lumenen tuotteiden kanssa. Pikkutytöstä asti meikkipussistani on löytynyt Lumenen meikkejä. Olen aina rakastanut meikkaamista ja sen tuomaa itsevarmuutta. Meikillä ei tarvitse piiloutua, vaan sillä voi korostaa omia parhaita puoliaan. Lumenen uusi Invisible Illumination -meikkisarja on mitä ihanin sarja korostamaan nimenomaan luonnollista kauneutta ja jokaisen omia parhaita puolia. Heleyttä, hehkua, puhtautta, valoa, raikkautta ja aitoa kauneutta. Invisible Illumination -tuotteita testatessani en ole voinut kuin ihastua. Uskon, että näistä tulee monen suomalaisen naisen luottotuote tulevaisuudessa. Olen itse tykännyt hurjasti näistä kaikista, mutta erityisen omakseni olen ottanut Nordic Light -Valopisarat. Voin melkein vakuuttaa, että moni muukin tulee ihastumaan Valopisaroihin (kahta eri sävyä) ja tuote saa luottotuotteen tittelin jo ensimmäisen kokeilun jälkeen! :)

Lumene

Lumene

Minulle suomalainen kauneus on nimenomaan aitoutta. Sitä, että olen aidosti oma itseni, missä ikinä olenkaan. Minulle suomalainen kauneus on myös ystävällisyyttä ja valoisuutta. Ulkomailla asuessani suomalaisuuden merkitys kasvaa vain vahvemmaksi. Suomalainen kauneus on minun silmissäni juuri sitä, että me uskallamme olla rehellisiä ja meillä on tietty ”pystymme mihin vaan” -asenne. Suomalainen sinnikkyys ja sisu ovat minusta kaunista.

Lumenen brändifilosofian kulmakivi luonnollisuus on myös iso osa ajatusmaailmaani. Haluan olla kaunis, meikata ja  pukeutua kauniisiin vaatteisiin. Näiden asioiden keskellä haluan myös olla luonnollinen. Kauneus ja muoti eivät minun maailmassani koskaan poissulje luonnollisuutta. Kauneudenhoito ja meikit ovat arjessani rutiineja, joista nautin suuresti. Ne myös korostavat luonnollista kauneutta.

Lumene

Ihonhoidon puolella Lumene on tehnyt uudistuksen myötä valtavasti tutkimustyötä uusien VALO- ja LÄHDE-sarjojen parissa. Lumenelta on kautta aikojen löytynyt suomalaisten suosikkituotteita, jotka pelastavat ihon kesän kuumudelta ja talven kylmimmiltä pakkasilla. Uudistuneet LÄHDE- ja VALO- sarjat tuovat entistä enemmän luontoa ihonhoitoon.  Pääosassa on käytetty mielettömiä raaka-aineita Suomen rikkaasta luonnosta, pohjoisen kirkasta lähdevettä, koivun mahlaa sekä ihanaa antioksidanttipitoista lakkaa. Ne tekevät tuotteista näin ulkomailla asuvana suomalaisena entistäkin arvokkaamman tuntuisia.  On upeaa, että Lumen tuotteissa voi nähdä Suomen ihanan luonnon. Pohjoisen puhtaisiin vesiin ja metsään.

Lumenen sanoin “Älä ole jonkun toisen tulkinta kauniista”. Seison täysin tämän periaatteen takana. Aitous niin kauneudessa kuin elämässä muutenkin on avainasemassa myös onnellisuudessa. Olemme jokainen kauniita. On turhaa verrata koskaan itseään muihin tai olla jonkun toisen tulkinta kauneudesta.

Lumene

Lumene

LÄHDE- sarjan huikeat tehotuotteet ♥ Olen testaillut nyt näitä uudistuneita ihonhoitotuotteita iso hymy kasvoilla. Tuoksut ja koostumus lisäävät arkeen luontoa ja kauneutta. Glow Boost – kirkastava & siloittava hyaluronitiiviste on noussut yhdeksi suosikikseni ikuisuussuosikkini Arctic berry cocktail – heleyttävän & ravitsevan tehohoidon kanssa.

Lumene

Lumene

Lumene

Pure Dew Drops tehokosteuttava silmänympärysgeeli on viimeisen viikon herättänyt väsyneet silmäni aamuisin henkiin. Tuote tuntuu viilentävän ja tietysti kosteuttavan ihanasti ja koostumus auttaa vaalentamaan tummia silmänalusia. Geelimäinen koostumus imeytyy nopeasti ja tämä sopii mielestäni hyvin meikin alle.

Lumene

Lumene

Työpöydälleni Lumenen uutuuksista on päässyt raikastavat kasvosuihkeet. Ne ovat mitä parhaimpia tuomaan kasvoille hehkua ja kosteutusta myös keskellä päivää. Kasvosuihkeita voi hyvin suihkuttaa meikin päälle ilman, että meikki tahriintuu. Lentokoneessa matkustaessa kasvosuihke on must have! Itselläni iho kuivuu ja väsyy aina lentokoneessa ja kasvosuihke onkin yksi parhaimmista ja myös helpoimmista keinoista saada kasvoille kosteutta ja hehkua.

Ylläolevan kuvan ihanat tuotteet, joissa mukana sekä suosikkini Glow Boost että Glow Refresh kasvosuihke yhdessä ihanan Glow reveal kosteusvoiteen kanssa lähtee nyt myös yhdelle teistä.

♥ VALO-tuotepaketti 

♥ Lumene VALO kirkastava & silottava kosteusvoide
♥ Lumene VALO heleyttävä & kosteuttava kasvosuihke
♥ Lumene VALO kirkastava & silottava hyaluronitiiviste
Tuotepaketin arvo on yhteensä n. 80 €

Tämän ihanan tuotepaketin arvontaan voi osallistua helposti jättämällä kommenttia ja kertomalla kommentissa mitä suomalainen kauneus juuri sinulle merkitsee. :) Onnea kaikille arvontaan!

Osallistua voi 3.11. kello 21.00 asti ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

You Might Also Like

101 Comments

 • Reply
  Pinja
  27.10.2016 at 10:40

  Itselleni suomalainen kauneus merkitsee nimenomaan sitä aitoutta ja luonnollisuutta ja tietynlaista ylpeyttä omista suomalaisista juurista. Ulkomailla asuessa on kyllä ehdottomasti alkanut tarkastelemaan koko suomalaisuus-käsitettä ihan uudella tavalla :) xx

 • Reply
  Elina
  27.10.2016 at 11:00

  Minulle suomalainen kauneus merkitsee luonnollisuutta ja puhtautta. Suomalaiset osaavat ammentaa ympäröivää upeaa ja ainutlaatuista luontoamme ja se on osa suomalaista kauneutta.

 • Reply
  Elina.P
  27.10.2016 at 11:10

  Suomalainen kauneus merkitsee luonnollisuutta ja turvallisuutta.

  • Reply
   Mona
   27.10.2016 at 11:20

   Pakko yhtyä tuohon turvallisuuteen!! <3 Olemme niin etuoikeutettuja siitä miten turvallista elämää saamme elää ja se kyllä näkyy myös ulospäin. Kiitos Elina kommentista<3

 • Reply
  Jane
  27.10.2016 at 11:19

  Suomalainen kauneus merkitsee minulle luonnollisuutta, puhtautta ja aitoutta. ✨ Sisäinen kauneus hehkuu myös väistämättä myös ulkoiseen kauneuteen. ☺️
  Pakko päästä kokeilemaan noita valopisaroita! :))

 • Reply
  Sari
  27.10.2016 at 11:26

  Minulle se merkitsee ennen kaikkea luonnollisuutta, aitoutta, puhtautta ja raikkautta – sellaista tervettä hehkua. Sitä, että vähemmän on enemmän ja uskalletaan olla aitoja. Kyllä Lumenen tuotteista todellakin saa olla ylpeä, sillä ne edustavat suomalaisuutta parhaimmillaan.

 • Reply
  Jaana
  27.10.2016 at 11:31

  Mona, sinä kyllä aika tyhjentävästi puhuit suomalaisesta kauneudesta tässä blogitekstissä.

  Minulle suomalainen kauneus kiteytyy ulkoisesti raikkauteen ja sellaiseen cooliin, rauhalliseen, tyylikkääseen itsevarmuuteen, joka antaa tilaa myös muille.

  Mä oon myös tosi innoissani tästä Lumenen uudistuksesta! Lumene on hypännyt mahtavan loikan eteenpäin ja on ollut upeaa huomata, miten Lumene on tuote kerrallaan hyvin pitkälti korvannut Lancômen omassa meikkikaapissani. Kerrassaan loistava, suomalainen Lumene

  • Reply
   Mona
   27.10.2016 at 11:36

   Ihana Jaana ja ihanasti kiteytetty suomalainen kauneus <3 Niiiiin samaa mieltä sun kanssa<3 Loistava ja niin ihana Lumene. Mä odotan jo kovin, että mun lemppari youtubettajat käyttää näitä uusia ihania Lumenen meikkejä tutorialeissaan;)

 • Reply
  LeenaK
  27.10.2016 at 11:38

  Suomalainen kauneus merkitsee aitoutta, puhtautta, luonnollisuutta, sisäistä hyvää oloa joka heijastuu ulkoiseen olemukseen sekä heleyttä.

 • Reply
  Laura Nieminen
  27.10.2016 at 11:56

  Mulle suomalaisesta kaineudesta tulee heti ensimmäisenä mieleen luonnollisuus. Siitä yritän itse pitää kiinni :)

 • Reply
  Jenna Tolvanen
  27.10.2016 at 12:25

  Suomalainen kauneus merkitsee minulle aitoutta ja luonnollisuutta. Se on puhdasta ja siinä on tiettyä herkkyyttä, joka nousee esiin ympäristön kauneuden (mutta myös ajoittaisen karuuden) keskeltä ja loistaa siten silminnähtävästi. Siinä on kirkasvetisten järvien kirkkautta, talven viiman raikkautta ja kesän kukkien herkkyyttä sekä aurinkoisten kesäpäivien valoisuutta.

 • Reply
  Oona Karvonen
  27.10.2016 at 12:48

  Suomalainen kauneus, saunapuhdas iho, järven ranta, hymy, talven pakkaskuuran kerrostamat silmäripset..

  Ihanan rikas luonto ja upea Lumenen uus lanseeraus

 • Reply
  Henriikka
  27.10.2016 at 13:02

  Jätit tällä postauksella kyllä ihan sanattomaksi! Ja toisaalta taas puit pitkälti sanoiksi ajatukseni suomalaisesta kauneudesta.
  Meillä on täällä asiat mielettömän hyvin! Kuten yllä jo todettiin on suomalainen kauneus turvallisuutta ja samalla myös vapautta. Vapautta olla juuri sellaisia kuin itse haluamme. Voimme meikata, pukeutua yms niinkuin haluamme tai vastaavasti olla meikkaamatta lainkaan.
  Mielestäni myös viisaus ja sivistys on kauneutta enkä tarkoita nyt kirjaviisautta vaan käytöstapoja, sitä miten kohtelemme muita ja otamme muut huomioon.

 • Reply
  j
  27.10.2016 at 13:20

  Suomalainen kauneus tuo mieleen ekana sen, että voi olla ilman meikkiä ihan oma itsensä :) Turvallisuus ja puhtaus!

 • Reply
  Mervi
  27.10.2016 at 13:32

  Suomalainen kauneus on vaatimatonta kauneutta. Sellaista haurasta ja haaleaa, herkkää. Jokapäiväistä.

 • Reply
  iina
  27.10.2016 at 13:35

  Mulle tulee suomalaisesta kauneudesta mieleen puhtaus, luonto ja luonnollisuus, rauha ja tasapaino sekä turvallisuus. Tulee kans mieleen koivut, puhdas lähdevesi, kosket ja luonnon marjat ja kasvit :D tää Lumenen uusi ilme on kyllä mieletön!!

 • Reply
  Noora Saarinen
  27.10.2016 at 13:37

  Suomalaiseen kauneuteen liitän ehdottomasti meikin ja ihon heleyden, sekä aitouden ja luonnollisuuden. Upeaa että pystymme hyödyntämään suomalaisen luonnon ainutlaatuisuutta myös osana ihonhoitoamme, esimerkiksi juuri noiden antioksidanttien kautta ❤

 • Reply
  Marika.T
  27.10.2016 at 13:38

  Mulle suomalaisesta kauneudesta tulee mieleen luonnollisuus, puhtaus, metsä

 • Reply
  Marika.T
  27.10.2016 at 13:38

  Mulle suomalaisesta kauneudesta tulee mieleen luonnollisuus, puhtaus, metsä

 • Reply
  Venla
  27.10.2016 at 14:35

  Suomalainen kauneus on mun mielestä just sitä samaa luonnollisuutta, raikkautta ja aitoutta, mitä Lumene merkkinä edustaa! Lumene ollut pitkään jo mun luottomerkkini ja kyllä taisin just ihastua sun kertoman perusteella noihin uutuuksiinkin! :)

 • Reply
  Lyydia
  27.10.2016 at 14:41

  Suomalainen kauneus merkitsee minulle suomalaisen luonnon tuoksua, puhtautta ja sinnikkyyttä säilyä kauniina läpi kaikkien vuodenaikojen ja ilmojen.

 • Reply
  SuviAnni
  27.10.2016 at 16:05

  Eipä ole paljoa lisättävää enää tähän postaukseen ja muihin kommentteihin :) Suomalainen kauneus on minullekin puhtautta, luonnollisuutta ja aitoutta ja niistä kumpuavaa raikasta itsevarmuutta :)

 • Reply
  Ttarjaa
  27.10.2016 at 16:08

  Minulle suomalainen kauneus merkitsee luonnollisuutta, aitoutta ja rohkeutta olla oma itsensä. Kaunis suomalainen nainen ei tarvitse botoxia, silikonia, tekoripsiä yms sillä suomalainen nainen on jo luonnollisesti kaunis ja on rohkea edustamaan omaa kauneutta!

 • Reply
  Jenna
  27.10.2016 at 16:14

  Suomalainen kauneus merkitsee minulle, kuin monelle muullekin aitoutta ja tietynlaista herkkyyttä, puhtautta sekä luonnollisuutta. Heleyttä ja valoa Suomalainen kauneus on myös vahvaa ja sinnikästä vaihtelevien sään sekä vuoden aikoijen pyörteissä. Suomalainen Lumene pitää hyvin huolta omistaan, sekä myös muiden maitten naisten kauneudesta. <3

 • Reply
  Jaana
  27.10.2016 at 16:14

  Turvallisuus ja puhtaus, suomalaisiin tuotteisiin voi aina luottaa.

 • Reply
  Pia
  27.10.2016 at 16:22

  Puhtaus, luonnollisuus, laatu

 • Reply
  Saara L.
  27.10.2016 at 16:24

  Suomalainen kauneus merkitsee itselleni luonnollisuutta ja aitoutta. Parhaiden puolien näkemistä ja ehkä vähän huonompien puolien näkemättä jättämistä.

 • Reply
  Pirde
  27.10.2016 at 16:27

  Suomalainen neito saunapuhtaana kauniina kesäiltana suoraan rantasaunasta vihta kainalossa ja hiukset kiedottuna pellavapyyhkeeseen :)

 • Reply
  mervi köyhäjoki
  27.10.2016 at 16:27

  luonnolisuuta,puhtautta ym <3

 • Reply
  Anniina T
  27.10.2016 at 16:29

  Puhtautta ja luonnollisuutta. Selkeää ja simppeliä, mikä itselle tuntuu hyvältä ja on parasta : )

 • Reply
  Krista
  27.10.2016 at 16:49

  Suomalainen kauneus tuo minulle ensimmäisenä mieleen sanat luotettavuus ja laadukkuus :)

 • Reply
  Ida
  27.10.2016 at 16:51

  Puhtautta, luonnollisuutta ja aitoutta :)

 • Reply
  Minna
  27.10.2016 at 17:01

  Luonnollisuus ja turvallisuus ovat avainjuttuja

 • Reply
  Katja
  27.10.2016 at 17:05

  Luonnollisuus ja raikkaus

 • Reply
  Sannamarianna
  27.10.2016 at 17:06

  Se merkitsee luonnollisuutta. =)

 • Reply
  Terhi Veijalainen
  27.10.2016 at 17:12

  Luonnollisuutta ja puhtautta. Olen käyttänyt Lumenen tuotteita pari vuosikymmentä, välillä koittanut joitain muitakin merkkejä, mutta olen todennut että suomalaiselle iholle parasta on Lumene.

 • Reply
  Outi Karita
  27.10.2016 at 17:16

  Oon aina tykännyt Lumenesta, yksi syy on varmasti kotimaisuus, mutta toki myös laatua sekä hyvä hinta-laatusuhde.
  Itselläni on tuosta lähdesarjasta micellar water ja olen aivan ihastunut siihen!
  Kieltämättä rupesi kiinnostamaan tuo Invisble illumination sarja tämän postauksen myötä.

  • Reply
   Outi Karita
   27.10.2016 at 17:18

   Niin ja mitä suomalainen kauneus merkitsee, luonnollista raikkautta, vuodenaikojen värejä…

 • Reply
  sari
  27.10.2016 at 17:37

  Suomalainen kauneus merkitsee minulle luonnollisuutta, turvallisuutta sekä puhtautta. Vaatimattomuus ei aina kaunista mutta sisu ja päättäväisyys sitäkin enempi.

 • Reply
  Miia
  27.10.2016 at 17:40

  Luonnollista, puhdasta, turvallista

 • Reply
  Mallukka
  27.10.2016 at 17:50

  Luonnollisuutta, elivoimaa, terveyttä, eettisiä arvoja.

 • Reply
  Maarit Äärilä
  27.10.2016 at 18:14

  Suomalainen kauneus on puhtautta ja rehellisyyttä. Perinteisiin pohjaavaa voimaa.

 • Reply
  Nanna
  27.10.2016 at 18:20

  Suomalainen kauneus on mielestäni puhtautta ja huolenpitoa omasta ihosta ja kehosta. Aitoa kauneutta on kevyesti korostaa omien kasvojen parhaita piirteitä meikin avulla, ei peittää huonoiksi kokemiaan meikin alle.

 • Reply
  Iina
  27.10.2016 at 18:21

  Luonnollisuutta ja aitoutta

 • Reply
  Katariina
  27.10.2016 at 18:29

  Luonnollisuus ja raikkaus! Ylpeä Lumenesta.

 • Reply
  Katariina
  27.10.2016 at 19:15

  Suomalainen kauneus merkitsee minulle luonnollisuutta sekä aitoutta – jokaisen omalla tavallaan. Lisäksi suomalainen kauneus on viisauden tuomaa rauhaa ja rehellisyyttä :)

 • Reply
  juha hietapakka
  27.10.2016 at 19:31

  Minulle lumene tuo luonnollisuuden luonteen lumoamaan luonnon luoman luonnollisuuden lumoavan lumon lähelle luontevasti …. vaikka pidän enemmän tuoksusta on tuotemerkki niin lumoava, että vastustamatonta sitä on olla nuolaisematta jos siihen vain tulee tilaisuus. Oikeastaan tuotemerkkinä Lumene on naisellisuuden hienostunut kulmakivi, joka tuo esiin sitä säihkettä mitä naisellisuus on todellisuudessa ! :)))

 • Reply
  Kirsi
  27.10.2016 at 19:40

  Puhtaita ja turvallisia raaka-aineita, Suomessa valmistettuja tuotteita ja ripaus luontoa. Luonnollisuutta ja sitä, että saa kulkea kaupungilla meikkaamattomana tukka pörrössä, jos siltä tuntuu.

 • Reply
  Tiina
  27.10.2016 at 19:40

  Luonnollisuus, aitous ja raikkaus <3

 • Reply
  Petra
  27.10.2016 at 20:10

  Suomalainen kauneus on meidän ihana luonto ja persoonalliset ihmiset :)

 • Reply
  Mariem
  27.10.2016 at 20:16

  Paljon täällä on jo mainittukin tärkeitä asioita. Suomalaiseen kauneuteen kuuluu myös vapaus olla juuri sen näköinen kuin haluaa, uskonto/kulttuuri ei sido tiukasti ulkonäkösääntöihin.

 • Reply
  E
  27.10.2016 at 20:17

  Raikkautta ja sitä, että sisäinen hyvinvointi heijastuisi myös ulos. :)

 • Reply
  Tiuhti
  27.10.2016 at 20:19

  Kerroit jo niin kattavasti alussa, itsekin aloin pohtimaan asiaa ja kallistuin samankaltaisuuksiin :)
  Suomalainen kauneus, luonnollisuus ja aitous ehdottomasti. Herkkyys ja heleys, mutta unohtamatta sisua ja rohkeutta. Ylpeyttä olla vain oma itsensä, juurikin se oma tulkinta kauniista <3 Ollaanhan kaikki jookos?

 • Reply
  Heidi Kukkasillaan
  27.10.2016 at 20:46

  Kohtuus, käytännöllisyys, aitous!

 • Reply
  Emilia
  27.10.2016 at 21:33

  Suomalainen kauneus on luonnossa, josta se siirtyy meihin kaikkiin. Se virtaa puhtaissa lähteissä joihin voi kastaa kasvot ja joista voi juoda. Se puhaltaa tuulen mukana raikasta ilmaa sisällemme. Se maistuu metsien marjoissa.

 • Reply
  Laura
  27.10.2016 at 21:48

  Suomalainen kaunotar on vaaleaverikkö ja luonnollinen, pitkähiuksinen ja sinisilmäinen. :)

  ..kuitenkin myös vaikka mitä muuta. Tuo on sellainen kansallisromanttinen näkemys;)

 • Reply
  Linda
  27.10.2016 at 22:04

  Suomalainen kauneus merkitsee minulle luonnollisuutta ja aitoutta. Kahden pienen lapsen äitinä sitä ei aina ole niin hehkeä olo eikä aikaa laittautua. Ihanalta vaikuttavat nämä uudet tuotteet ja saisi mamma taas hehkua kasvoille :D

 • Reply
  Heini Nyman
  27.10.2016 at 22:09

  Puhtautta .

 • Reply
  NinniJ
  27.10.2016 at 22:49

  Suomalainen kauneus merkitsee minulle aitoutta, puhtautta ja luonnollisuutta.
  Ihana arvonta ja upeat tuotteet, voi kun osuisi voitto kohdalle :)

 • Reply
  Sandi Österlund
  27.10.2016 at 22:51

  Minulle suomalainen kauneus merkitsee sukupolvilta toisille seuraavien, sisäisten tuntojen ja kansansielukkuuden perimistä, ihan viimekädessä omalta äidiltä, ulkonäöllisesti ja kauneusoppien opettelua ja sitä itsestä huolehtimista ja kauneudesta välittämistä, mikä meille pohjoismaalaisille on tyypillistä. Sen ymmärtämistä ja kunnioittamista. Tämä periaate näkyy tietysti myös varsinkin meille suomalaisille rakkaalle luonnollisuudelle ja oman aitouden kokemista niinkuin nyt Lumenekin julkikuuluttaa ja brändää. Aivan huikeeta, kiitos Lumenelle, ja meille kaikille ihanille suomalaisille naisille!:)

 • Reply
  Laala
  27.10.2016 at 22:56

  Puhtaus, aitous, rentous ja jopa säänkestävyys :) siinä mielestäno suomalaisen kauneuden perusainekset. Ihanaa että lapsille on tarjolla täällä luonnollinen kauneusihanne :)

 • Reply
  Anna
  27.10.2016 at 23:39

  Minulle suomalainen kauneus merkitsee aitoutta ja luonnollisuutta. Sitä, että uskaltaa näyttää omat “virheensä”/epätäydellisyytensä ja olla epätäydellisen täydellinen.

 • Reply
  Annemari
  28.10.2016 at 02:57

  Luonto on iso osa suomalaista identiteettiä, ja on ihana käyttää sellaista kosmetiikkaa, jossa on hyödynnetty jotakin Suomen luonnon tyypillistä, vitamiinirikasta marjaa tai kasvia. Suomalaisesta kauneudesta tuleekin mieleen luonnollisuus ja suomalaisen luonnon hyödyntäminen kosmetiikassa ja ihonhoidossa.

 • Reply
  Johannaev
  28.10.2016 at 04:22

  Puhtaus, pakkasen tai saunan punastamat posket, kesän pisamat

 • Reply
  Petra
  28.10.2016 at 07:25

  Ihanan kuuloisia tuotteita!

  Mulle suomalainen kauneus on puhdasta, laadukasta, yksinkertaista, luotettavaa ja freesiä. Muualla voidaan ns. sokerikuorruttaa, mutta Suomessa ollaan eri tavalla jalat maassa ja aitoja.

 • Reply
  Lukija
  28.10.2016 at 10:56

  Hei, aiotko tehdä postausta sun ELLE Style Awards-asusta? :) odottaisin sitä innolla!

  • Reply
   Mona
   28.10.2016 at 11:00

   Kiitos postaustoiveesta! :) Itseasiassa Elle Style Awards-asusta ei ehditty kauheassa hopussa ottaa lainkaan erillisiä asukuvia, mutta muita kuvia ja myös video tulossa Elle awardsista! :) Koitan saada pikimiten työnalle. Nyt on ollut ihan hurjan kiireisest viikot ja marraskuu jatkuu samoissa menoissa, mutta kyllä se vielä tämän vuoden puolella pitäisi ulkona olla :D

   • Reply
    Lukija
    28.10.2016 at 13:06

    Heh, kyselyni taustalla on uteliaisuus :D mietin roikkuuko mulla samanlainen mekko kaapissa, kun sulla oli päällä. Jollain toisella instatilillä oli vilaus. Onko se HM:n? :D näytti kyllä upealta sun päällä!! Ite odottelen parin extrakilon “katoamista” että saisin oman mekkoni käyttöön xD

 • Reply
  Kaitsu
  28.10.2016 at 13:14

  Ihana blogi sinulla :) Suomalainen kauneus merkitsee minulle ensisijassa puhtautta, luonnollisuutta; puhtaita ja luonnon omia raaka-aineita ja aitoutta & rehellisyyttä.

 • Reply
  Sari
  28.10.2016 at 14:26

  Suomalainen kauneus on mielestäni sitä, että on kaunis itsessään. Omia hyviä puoliaan voi ja pitää korostaa, mutta ei niitä “huonoja” puoliakaan peitellä liiaksi. Ei sitä että on vaan kaunis kakku päältä, vaan myös sisältä

 • Reply
  Terhi
  28.10.2016 at 15:50

  Minusta luonnollinen, raikas meikki on kaunein!

 • Reply
  Karo
  28.10.2016 at 21:36

  Minusta suomalaisissa on skandinaavista, herkkää luonnonkauneutta, joka kyllä erottuu positiivisella tavalla etelän maissa:)

  Ylipäätään suomalainen kauneus yhdistyy mun mielestä puhtauteen ja luonnonläheisyyteen.

 • Reply
  Aidan
  28.10.2016 at 21:45

  Suomalainen kauneus on turvallisuutta, puhtautta, luonnosta ammennettua elinvoimaa. Luonnollisuutta ja aitouttakin, viemättä kuitenkaan pois mahdollisuutta nauttia siitä itsevarmuuden tunteesta minkä ainakin minä saan laittautumalla. Kaunis kirjoitus ja erittäin kiinnostavia ovat kyllä Lumenen uudet tuotteet. :)

 • Reply
  Rina
  28.10.2016 at 22:25

  Musta suomalainen kauneus on persoonallista tyyliä, särmää ja raikkautta. Luonnollisuutta ja rohkeutta. Myös luonnonläheisyyttä, kumpparit on hyvät jalkineet.

 • Reply
  Saara
  28.10.2016 at 22:26

  Suomalainen kauneus merkitsee mulle luonnollisuutta ja puhtautta :)

 • Reply
  klaara
  28.10.2016 at 23:04

  Luonnollisuutta ja raikkautta, vaikka olisi meikattukin.

 • Reply
  Veronika
  29.10.2016 at 00:10

  Suomalainen kauneus on ympäri vuoden ja säästä riippuen raikasta, aitoa ja ennen kaikkea yksilöllistä. Kaikissa on omat kauniit puolensa ja mun mielestä on ihanaa että Suomessa osataan arvostaa myös luonnollisuutta :).

 • Reply
  Ella
  29.10.2016 at 08:13

  Hieno teksti! Myös minulle se merkitsee luonnollisuutta ja raikkautta, mutta myös rajojen rikkomista ja itsevarmuutta :)

 • Reply
  Satu
  29.10.2016 at 08:37

  Kauneutta on sisäinen hehku, joka loistaa kasvoilla.

 • Reply
  Essi
  29.10.2016 at 08:41

  Pakko lähteä samalle linjalle, että luonnollisista merkitsee suomalainen kauneus. Suomessa on onneksi vielä vallalla varsin luonnollinen kauneusihanne :)

 • Reply
  Lotta
  29.10.2016 at 10:04

  Suomalainen kauneus merkitsee herkkää luonnollista kuulautta, jota ei piiloteta tunkkaisen meikkikasan alle vaan annetaan oman kauneuden myös näkyä oikeilla tuotteilla.

 • Reply
  Aino
  29.10.2016 at 11:24

  Suomalainen kauneus merkitsee minulle raikkautta ja aitoutta. Puhtaita sävyjä, rauhallista tyyliä. Rakastan sitä!

 • Reply
  Maikki
  29.10.2016 at 13:11

  Kyllä se on luonnollisuus, aitous ja puhtaus mitä se eniten merkitsee.

 • Reply
  Laura
  30.10.2016 at 09:22

  Kauneus ei liity pelkästään ulkonäköön, vaan se näkyy ennen kaikkea ihmisen käytöksessä, puheessa, eleissä ja ilmeissä. Oikeasti kaunis ihminen on aidosti kaunis jokaista vastaantulevaa ihmistä kohtaan, eikä vain lähimmille ystäville taikka itseään hyödyttäville tuttavuuksille. Kauneus on itsevarmuutta, itsensä tuntemista ja hyväksymistä, ja se näkyy hymyssä, katseessa, kiitoksessa ja vaikka käden heilautuksessa. Aidosti kaunis tietää oman arvonsa olevan suuri, mutta ei suurempi taikka pienempi kuin kenenkään muun. Oikeasti kauniin ei tarvitse vertailla itseään kielteisellä tavalla muihin, vaan hän näkee ympärillään olevan kauneuden innostavana, motivoivana asiana.

  • Reply
   Mona
   30.10.2016 at 11:16

   Niin kauniisti kirjoitettu <3 <3 <3 :)

 • Reply
  Sandy
  30.10.2016 at 11:10

  Minulle tulee ensimmäisenä mieleen saunanraikas iho, hieman lämmöstä punoittavat posket, ihon hehku ja kylpemisen jälkeinen puhtaus ja raikkaus :).

 • Reply
  Hansu
  30.10.2016 at 15:47

  Kuulostaa kyllä aika houkuttelevilta Lumenen uutuudet! Suomalaisesta kauneudesta tulee ensimmäisenä mieleen luonnollisuus (vastakohtana vaikka jenkkityylin överifeikkiydelle).

 • Reply
  Jenna O
  30.10.2016 at 17:02

  Suomalainen kauneus merkitsee minulle ennen kaikkea puhtautta, herkkyyttä ja aitoutta.

 • Reply
  Elise H.
  30.10.2016 at 17:23

  Suomalainen kauneus on mielestäni puhtautta, aitoutta ja ehkä tiettyä naapurintyttömäisyyttä. Kauneutta on olla luonnollinen oma itsensä :)

 • Reply
  Kati
  30.10.2016 at 19:56

  Suomalaisesta kauneudesta tulee mieleen luonnollisuus, raikkaus ja vaaleat sävyt.

 • Reply
  Henna
  31.10.2016 at 00:08

  Suomalainen kauneus tarkoittaa minulle luonnollisuutta, rakkautta ja kuulautta. Pehmeitä ja maanlaiheisiä värisävyjä sekä ns. meikitöntä meikkiä.

 • Reply
  Kiira
  31.10.2016 at 16:06

  Suomalainen kauneus on puhdas ja luonnollinen.

 • Reply
  Noora
  1.11.2016 at 11:13

  Suomalainen kauneus merkitsee minulle vapautta, turvaa, tasaisuutta sekä ehdottomasti meidän ihana kaunis luontomme kaikkine vuodenaikoineen <3 Kauniimpaa luontoa saa hakea. Olemme todella etuoikeutettuja.

 • Reply
  Heini
  1.11.2016 at 13:29

  Suomalainen kauneus on luonnollinen, aito ja puhdas! :)

 • Reply
  Tuulia
  1.11.2016 at 18:02

  Suomalainen kauneus merkitsee minulle raikkautta ja luonnollisuutta. Luonnon eri vuodenajoista ammennetut värit sopivat hyvin meille ja korostavat luonnonläheisyyttä. :) Olen innoissani Lumenen uutuustuotteista ja haluaisin päästä kokeilemaan niitä.

 • Reply
  anna s.
  2.11.2016 at 10:08

  Puhtautta, luonnollisuutta ja hempeyttä :)

 • Reply
  hilkka
  2.11.2016 at 14:12

  Puhtautta ja kauneutta :)

 • Reply
  Emmi
  2.11.2016 at 22:56

  Minulle suomalainen kauneus merkitsee luonnollisuutta ja raikkautta.

 • Reply
  Vilma
  25.9.2018 at 17:48

  Mulla on aina ollut pisamia ja on ollut vaikeaa löytää meikkivoidetta, minä ei peittäisi niitä. Mulle kauneus on sitä, että korostaa ja on ylpeä siitä mitä on itsellään. En halua peittää pisamia vaan ylpeänä esitellä niitä

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *