24.10.2016

Black Poncho

Ihanaa, energistä ja rakkauden täyteistä uutta viikkoa kaikille!! Olenko maininnut, että maanantai on heittämällä lempparipäiväni? ;) Blogissa tämä viikko alkaa syksyisellä kokomustalla asulla. Krakovassa paistoi eilen aurinko ja ulkona tarkeni mukavasti kevyellä vaatetuksella. Musta Elloksen poncho menee hyvin vielä päällysvaatteena. Ilmojen viiletessä sen voi vaihtaa sisäkäyttöön. Mielestäni ponchon malli on ihanan naisellinen ja vaikka se liuhuva ja väljä onkin, saa tämä poncho kropan näyttämään linjakkaalta. Tiedättekö mitä tarkoitan?:) Helposti tällaisen kanssa nimittäin näyttää pussimaiselta, mutta jotenkin tuo poolokaulus antaa kokonaisuuteen niin paljon ryhtiä, että pussimaisuus jää pois.

Black Poncho

Huuliin olen sipaissut uutta Sirpalta testiin saamanii ihanaa Silk oil of morocco argain lipstain huulipunaa sävyssä rasperry rush. Ihan mielettömän ihana sävy ja puna myös pysyy huulilla yllätävän hyvin! :) Tästä tulee juttua vielä meikkivideon yhteydessä. Muutenkin olen viime aikoina testaillut mitä ihanampia uutuuksia meikkien joukosta, joten video- ja postausmateriaalia on kauneuspuolelta tulossa kassoittain! :) Mikäli on jotain tiettyjä postaustoiveita kauneuteen liittyen niin kommenttia vain tulemaan. Teiltä saadut toiveet ja ideat on aina parhaita. Nyt on kovasti toivottu rahaan ja säästämiseen liittyen lisää juttua, joten se on työn alla;)

Hiuspostauksia olisi odotuslistalla myös tusinoittain. Tuotesuosituksia, vinkkejä hiusten hyvinvointiin, kampaus tutorialeja jne. Juhlakausi on nyt alkanut kunnolla ja joulukin lähenee (IHANAA!!!), joten tarkoitus on saada jaettua inspiraatiota juhlavampiin lookkeihin. Näissä kuvissa näkyneet kiharat tein uudelle Remingtonin kihartimella, jonka sain testiin. Aivan mielettömän hyvä! Olen testannut toooosi monia kihartimia ja rautoja ja täytyy sanoa, että Remingtonin ovat olleet yksiä suosikkejani. Hintakin niissä on hyvin kohtuullinen. Iso suositus ja peukku Remingtonille.

Black Poncho

Black Poncho

Black Poncho

Black Poncho

Black Poncho

Black Poncho

Pictures, Eetu Visuri / edited by me

(*giveaway/adlinks)
Poncho, Ellos* HERE
Watch, Triwa* HERE
Sunglasses, Ray Ban* HERE
Gloves, Sand
Knit, Uniqlo
Bag, Mulberry Medium Lily
Over the knee boots, Poins Quintana
Jeans, Dr. Denim* from House of Brandon HERE

Jalassa oli tämän syksyn aikana eilen ensimmäistä kertaa nämä useamman vuoden vanhat ylipolvensaappaat, jotka ostin Las Palmasin lomalta. Paikka oli pieni pettymys tuolloin minulle ja ilmat kylmät kuin mitkä, mutta shoppailujen puolesta matka jäi varsin hyvin mieleeni :D Nämä saapikkaat ovat olleet ihan hurjan ihanat ja paljon käytössä. Olen tyytyväinen siitä, että olen kuluneiden vuosien aikana hankkinut monia todella ajattomia vaatteita ja asusteita, joista pidän suuresti vielä vuosienkin jälkeen. Toki välillä tulee hankittua hetken huumassa heräteostoksia, mutta suurimmaksi osaksi silmä on jo harjaantunut siihen, että enemmän hankkii sellaista, josta tietää pitävänsä vielä pitkään.

Nyt toivottelen kaikille mahtavaa maanantaita ♥ Muistakaa kurkata myös eilinen hyvinvointi- postaus jodista ja merilevästä täältä! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *