24.10.2015

Kaksi ihanaa just nyt

Josie Maran – Argan Black Oil Mascara
& Ecotools – Mattifying Finish puuterisivellin

kaksiihanaa

♥ Josie Maran Argan Black Oil Mascara

Olen käyttänyt Josie Maran maskaraa nyt kuukauden päivät ja on aika jakaa muutama sananen siitä täällä blogissakin. Vinkin Josie Maran maskaraan poimin ihanalta Mimilta. Olin entuudestaan jo tutkinut Josie Maran tuotteita ja kiinnostunut niitä kokeilemaan ja viimein Mimin hehkuttaessa brändiä päätin tarttua tuumasta toimeen. Mikäli, et vielä ole tutustunut tähän ihanaan naiseen niin nyt kannattaa viimeistään käydä kuuntelemassa hänen videoitaan. Hyvää mieltä ja inspiraatiota niin paljon, että niistä saa itselle hurjasti lisää energiaa ♥

Josie Maran on amerikkalainen malli, joka halusi luoda huippulaadukkaan kosmetiikkasarjan, joka tekee hyvää ihmisille ja maailmalle. Tuotteiden avainainesosana toimii 100% luonnollinen argan öljy. Mielestäni Josien lausahdus heidän sivuillaan on erittäin ihana ja asiakaslähtöinen: ” We’re not perfect, but we’re committed to doing our best. And we’re eager to hear your thoughts, feelings, and dreams about how we might do better.

Olen itse todella fanaatikko ripsivärien suhteen. Meikkaamisessa eniten aikaa vie nimenomaan ripset. Haluan ripsien olevan näyttävät. Tuuheutta ja pituutta pitää tulla paljon. Olen aina ollut hieman skeptinen luonnonmukaisten ripsivärien suhteen, mutta nyt tätä testanneena olen vakuuttunut, että myös puhtaammat vaihtoehdot voivat olla todella hyviä! Josie Maran ripsiväri pysyy hyvin ripsissä koko päivän, vaikkakin pieniä tuhruja saattaa päivän mittaan tulla luomen ylä,- ja alaosaan. Pienet tuhrut saa kuitenkin todella helposti pyyhkäistyä pois ilman suurempaa hankausta. Sama pätee meikinpuhdistukseen. Ripsiväriä ei tarvitse hangata pitkään vaan se lähtee hyvin helposti kookosöljyyn kostutetulla vanulapulla! Paras silmämeikin puhdistusvinkki;)

Ja koska olen nyt haastanut itseni opiskelemaan enemmän tuotteiden ichi listoja tässä tulee kyseisen Josie Maran maskaran lista:

INGREDIENTS: Aqua (Water)**, Cera Alba (Beeswax)**, Sucrose Stearate**, Propanediol**, Cetearyl Alcohol**, Oryza Sativa Bran Cera (Oryza Sativa (Rice) Bran Wax)**, C18-36 Acid Triglyceride**, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, VP/Eicosene Copolymer, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose**, Myrica Pubescens Fruit Cera (Myrica Pubescens Fruit Wax)**, Silica**, Panthenol, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Ethylhexylglycerin, Laureth-21, Glycerin**, Bambusa Vulgaris Extract (Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract)**, Potassium Sorbate**. May Contain: Iron Oxides (CI 77499)**.

*ORGANIC
**NATURAL

Josie Maran Argan Black Oil Mascaran tuotevideo löytyy täältä. Sarja on brändätty mielestäni todella hyvin ja Josie Maran nettisivut ovat kertakaikkisen ihanat. Seuraavalla ulkomaanreissulla aion tehdä kunnon täsmäiskun Sephoraan ja haalia kasan ihania Josie Maran tuotteita testiin:) Nämä ovat myös ihana lahjaidea ystäville, jotka arvostavat luonnollisempaa kosmetiikkaa.

Ripsivärin tällä kertaa toi rakas ystäväni jenkkireissultaan ja päätyi myös itsekin ostamaan saman tuotteen. Hän on myös täysin rakastunut tähän! :)

kaksiihanaa2

♥ Ecotools – Mattifying Finish puuterisivellin

Toinen ihana tuote just nyt on Ecotools sarjan uusi puuterisivellin! Rakastan Ecotoolsin koko sarjaa ja olen blogin kautta saanut näitä siveltimiä testiin useampia. Sarja on tullut Suomeen 2011 ja sen ihana ideologia tuotteiden osalta on mahdollisimman pieni maapallon luonnonvarojen käyttö. Tuotteissa käytetään muun muassa kierrätettyä muovia ja terästä sekä nopeasti kasvavaa bambua. Sarja on mielestäni onnistunut erittäin hyvin luomaan laadukkaat tuotteet, jotka palvelevat pitkään. Itselläni on löytynyt meikkikäytöstä näitä siveltimiä jo useamman vuoden ajan ja edelleen jokainen niistä on käytössä ja pysynyt hyvänä. Ainoana “epäonnistujana” pidin sivellintä, jossa on vaahtopää, jota voi siis käyttää esimerkiksi meikin levittämiseen. Se ei itselläni löytänyt sopivaa käyttötarkoitusta ja olenkin pitäytynyt harjasversioissa, joista jokaista rakastan.

Tämä uutuus on siis tarkoitettu meikin viimeistelyyn sekä irto-, että kivipuuterin kanssa käytettäväksi. Harjaksiin on sekoitettu pitkiä suoria ja lyhyitä “aaltoilevia” harjaksia. Pitkät levittää puuterin tasaisesti ja lyhyet puolestaan kiinnittävät sopivan määrän puuteria. Nämä yhdessä lupa sileän lopputuloksen. Testattu ja pitää kyllä paikkansa. Puuteria ei paakkuunnu könteiksi, eikä sitä tule liikaa. Sivellin on myös ihanan pehmeä ja miellyttävä ihoa vasten.

Itse suosittelen kokeilemaan tätä sivellintä myös meikkivoiteen levitykseen!! :) Olen aivan rakastunut meikkipohjan levityksessä käyttämään nimenomaan erilaisia harjassiveltimiä. Pitänee tehdä niistä ihan erillinen postaus, sillä olen kokeillut jo useampaa sutia tähän ja todella moni on toiminut niin hyvin, että olen ihan meikkihurmoksessa niiden kanssa! ;) Ecotoolsin tuotteita löytyy mm. yhteistyökumppani Biodellyn nettisivuilta täältä*. Siveltimiä löytyy myös useista hyvinvarustelluista tavarataloista ja myös Ruohonjuuresta.

Ecotools sivellin saatu / mainoslinkki*

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Kristiina Maria
  24.10.2015 at 19:01

  Mäkin olen Josie Maranin meikkejä kuolannut Mimin videoilla, harmi ettei merkkiä taida saada Euroopasta, pitää seuraavalla reissulla jenkkeihin muistaa hamstrata sitä. No onneksi kuitenkin seuraava ulkomaanmatka suuntautuu Saksaan, niin pääsee niiden mahtavien luonnonkosmetiikka-apajien äärelle, siellä ollaan vaan valovuosia Suomea edellä tässä asiassa. :D Ja ainiin, toista Mimin suosikkimerkkiä RMS Beauty:ä saa onneksi ihan täältä Turusta, se kun kuuluu Greenlipsin valikoimaan. :)

  • Reply
   monasdailystyle
   25.10.2015 at 09:56

   Olis kyllä kiva, kun tulis tänne vähän lähemmäskin. Mä tosin täällä haaveilen jo, että pääsis jenkkireissulle mahd pian… :D
   Hei pitää tota RMS Beautyakin tutkia tarkemmin!! :)

 • Reply
  Pinja
  24.10.2015 at 22:22

  Mä oon katellut Ecotoolsin siveltimiä suunnilleen siitä asti kun ne Suomeen tulivat, mutta edelleenkään en omista yhtäkään :D Oon loppujen lopuksi jotenkin todella huono ostamaan siveltimiä, mutta ehkä seuraavan kerran suuntaan Ecotoolsin hyllylle ja poistun kassan kautta :D

  • Reply
   monasdailystyle
   25.10.2015 at 11:09

   Mä suosittelen panostamaan siveltimissä erityisesti meikkivoidesiveltimeen ja sitten poskipuna/aurinkopuuteri siveltimeen :) Itse oon kyllä melkoinen sivellinhamsteri ja tuntuu, ettei niitä voi koskaan olla liikaa :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *