19.6.2011

Terveysjuttuja

Kävimme äidin kanssa eilen Luomuidyllissä ja päätin hiukan postata äidin ostoskassiin päätyneistä tuotteista.
Tummaasuklaata, tahinitahnaa, luomu hunajaa, valkoista teetä ja d-vitamiinejä.

Olemme äidin kanssa molemmat todellisia terveysintoilijoita, mutta se ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö välillä voisi herkutella!;)  Herkuttelussakin voi kuitenkin valita parempaa laatua. Nyt kahvin kanssa nautimme Inkiväärisuklaata! Todella hyvää ja jo pienikin pala riittää viemään pahimman makeannälän.
Tämä Green & Black Inkiväärisuklaa on luomutuote joka ei sisällä geenimanipuloituja tai eläinperäisiä ainesosia. Tuote sisältää runsaasti hyviä flavonoideja ja on paljon terveellisempi kuin tavallinen maitosuklaa. Suosittelen maistamaan!:)

Tahinitahnaa voi käyttää oikeastaan missä vaan ja se sisältää paljon ravinteita. Muun muassa mangnesiumi ja proteiineja sekä vitamiinejä että rasvoja ja kuituja. Itse en ole vielä kokeillut tahinia, mutta taidanpas seuraavaksi kiikuttaa sitä kotiin.

Luomuhunaja on ihana maukeuttaja kun tekee mieli jotain hyvää. Itselläni on tapana lisätä hunajaa myslin sekaan sekä tietysti teehen. Paljon parempi vaihtoehto kuin sokeri!:)

Valkoinen tee on ihan oma lempparini vihreän teen rinnalla. Nämä Clipperin teet ovat myöskin luomua ja maut ovat taivaallisen hyviä!:) Näistä saat roimasti antioksidantteja parantamaan vastustuskykyäsi.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä D-vitamiini.  Saantisuosituksista on parhaillaan paljon puhetta. Parhaiten tiedät oman tarpeesi kun käyt mittauttamassa veren  D-vitamiini pitoisuutesi.
Nämä Bioteekin TEHO D-vitamiinit ovat hyvälaatuisia ja ovat pellavasiemenöljyssä. Monet kapselit ovat laitettu auringonkukkaöljyyn joka ei ole niin hyvälaatuista, koska auringonkukkaöljyn rasvahappokoostumus ei ole niin hyvä.

Löytyykö teiltä samoja tuotteita kotoa? :)


You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Hanilo
  19.6.2011 at 16:56

  Osaatko suositella jotain hyvää valkoista teetä mitä saisi ihan marketista? :)

 • Reply
  Mona
  19.6.2011 at 18:45

  Hanilo,
  Hei tota samaa clipperin teetä on myös monissa marketeissa!!:) Maku vaihtoehtoja vaan hiukan vähemmän. Mutta esim peppermint valkoista teetä pitäis löytyä ja se on toooooosi hyvä!!:)

 • Reply
  Hanilo
  19.6.2011 at 20:03

  Huippu juttu! Oon tykännyt juoda vihreetä teetä, mutta valkoinen tee on ollut ostoslistalla jo pitkään.

  p.s. Aivan sairaan hienot korkkarit oot löytänyt!!

 • Reply
  Mona
  20.6.2011 at 16:33

  Hanilo,
  Kiitos:)
  Toivottavasti löydät tuota:) On melkein parempaa kuin vihreä tee vaikka hyvää sekin:)

 • Reply
  Jenni
  22.6.2011 at 08:29

  Olen kyllä täysin clipper teen kannattaja! Kannan aina paketin töihinkin että voin keittää omat teeni kun jotenkin kaikki muu tee maistuu niin..teolliselle tai jotain =)
  Juon sekä vihreää että valkoista teetä =)

 • Reply
  Mona
  22.6.2011 at 20:33

  Jenni,
  Kiitos vinkistä, taidanpa minäkin ostaa seuraavaksi töihin paketin!!:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *