Mona

MONA VISURI

Mona Visuri on yksi Suomen ensimmäisiä ammattibloggaajia ja aloitti bloginsa jo vuonna 2009. Helsingin keskustassa asuva 33 vuotias Mona on HR alan ammattilaisen Eetu Visurin vaimo ja pienen Lionel pojan äiti. Monan kaikkien kanavien keskiössä on henkinen ja fyysinen hyvinvointi sekä äitiyden ja yrittäjyyden kanssa tasapainoilu. Visuaalisesti kauniit kuvat ja aito teksti vakuuttaa lukijat ja Monan kanavilla onkin pitkäaikaiset seuraajat.

Monan ja hänen perheensä matkaa on päästy vuosien saatossa seuraamaan Turusta Malesian kautta Krakovaan ja Helsinkiin. Unelmat ja haaveet siivittävät Monan tarinoita ja hän uskoo voivansa kannustaa myös muita kurkottamaan omiin unelmiinsa ja uskomaan niiden toteutumiseen.

Erityistä kiitosta Mona on saanut vuosien varrella aidosti rakastavasta ja välittävästä otteestaan sekä seuraajia että yhteistyökumppaneita kohtaan. Kaikki tehdään täydellä sydämellä ja vankalla ammattitaidolla.

Mona tekee yhteistyöt aina tarkoin valittujen brändien kanssa, jotka jakaa Monan arvot ja kiinnostaa myös kanavien seuraajia.

33-year-old full time lifestyle & wellness blogger, entrepreneur, blog consultant & life lover! Currently living in Helsinki. Mona loves small things in everyday life. Mona’s blog is all about fashion, beauty, decor, traveling and healthy way of living. Mona wish she share positive energy with all readers. Welcome everyone.

” The secret to having it all is knowing you already do. ”

Kuka on Mona Visuri