Mona

MONA VISURI

Mona Visuri on positiivisen psykologian valmentaja ja yksi Suomen ensimmäisiä ammattibloggaajia ja aloitti bloginsa jo vuonna 2009. Pohjois Espoossa asuva 35 vuotias Mona on HR alan ammattilaisen Eetun vaimo ja pienen Lionel pojan äiti. Monan kaikkien kanavien keskiössä on henkinen ja fyysinen hyvinvointi sekä äitiyden ja yrittäjyyden kanssa tasapainoilu. Visuaalisesti kauniit kuvat ja aito teksti vakuuttaa lukijat ja Monan kanavilla onkin pitkäaikaiset seuraajat.

Monan ja hänen perheensä matkaa on päästy vuosien saatossa seuraamaan Turusta Malesian kautta Krakovaan ja Helsinkiin. Unelmat ja haaveet siivittävät Monan tarinoita ja hän uskoo voivansa kannustaa myös muita kurkottamaan omiin unelmiinsa ja uskomaan niiden toteutumiseen.

Erityistä kiitosta Mona on saanut vuosien varrella aidosti rakastavasta ja välittävästä otteestaan sekä seuraajia että yhteistyökumppaneita kohtaan. Kaikki tehdään täydellä sydämellä ja vankalla ammattitaidolla.

Mona tekee yhteistyöt aina tarkoin valittujen brändien kanssa, jotka jakaa Monan arvot ja kiinnostaa myös kanavien seuraajia.

35-year-old full time lifestyle & wellness blogger, positive psychology coach,  entrepreneur, influencer mentor & life lover! Currently living in Espoo. Mona loves small things in everyday life. Mona’s blog is all about fashion, beauty, decor, traveling and healthy way of living. Mona wish she share positive energy with all readers. Welcome everyone.

” The secret to having it all is knowing you already do. ”