22.10.2014

Healthy Snack

healthysnack1

♥ Hampunsiemeniä / Hamp seeds

♥ Soijajogurttia / Soy joghurt

♥ Kaurahiutaleita / Oat meals

♥ Puolukoita / Lingon berries

♥ Psyllium / Psyllium

♥ Mehiläisensiitepöly / Bee pollen

♥ Taateli / Dates

Välipalat ovat omassa ruokavaliossani todella tärkeässä asemassa. Olen kokeillut erilaisia ateriarytmejä ja kaikkein parhaaksi olen kokenut säännöllisen ruokavalion, johon kuuluu viisi ateriaa päivässä. Kaksi niistä on välipaloja. Välipalojen ansiosta energiatasot säilyy pitkin päivän ja olo pysyy hyvänä. Missään vaiheessa ei tule huutavan kovaa nälkää. Välipaloja vaihtelemalla saa mukavasti monipuolisuutta ruokavalioon. Välipalaksi on helppo tehdä superantioksidanttinen mehu tai pirtelö. Itse tykkään myös erilaisista jogurttimössösekoituksista;) Yllä yksi yhdistelmä, jota tykkään herkutella ennen lounasta. Kokonaisuudesta saa energiaa ja voimaa päivään. Kuituja mahalla ja antioksidantteja vastustuskykyä varten. Psylliumista olen kirjoitellut aikaisemmin täällä, jos se ihmetyttää listalla. Suosittelen kuitulisää lämpimästi ihan kaikille! Monilla nimittäin jää helposti ruokavaliossa kuitujen saanti vähäiseksi, varsinkin erityisruokavalioita noudattaessa.

Energistä päivän jatkoa ihanat!

Snacks are very important part of my current diet. I have tried many meal rhythms and the best for me is to eat at least five times a day including two snack times. Snacks helps you to control your hunger and keeps your energy levels high throughout the day. I mostly enjoy smoothies, juices and different kind of yoghurt mixes as a snack. Above is one of my favorites! This mix includes lots of antioxidants and fibers. Using some fiber supplement is very important because many of us, especially when following some special diet, do not get enough fibers from our meals.

Energetic and fiber rich day for everyone!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Emilia
  22.10.2014 at 14:18

  Hei Mona, itse aloitin nyt Kaylan treenit + ruokaohjelman. Viikko 2 meneillään :). Ihan hyvin menee ja en ole koskaan elämässäni syönyt näin paljon marjoja, hedelmää ja vihanneksia. Koen kuitenkin että tämä “uusi ruokavalio” on hirveän paljon kalliimpi kuin aikasempi ruokavalio. Tein aikaisemmin esim. makaronilaatikkoa tai lasagnaa joka kesti 3 päivää ja siihen lisäksi jotain salaattia jne ja siigen ei mennyt suuri summa rahaa. Nyt menee viikossa helposti 150€-200€ pelkkään ruokaan. En tykkää! :( Onko sinulla kokemuksia tai vinkkejä tähän että miten voisi elää terveellisesti samalla hintatasolla kuin ns normaalilla perus ruokavaliolla tai voiko ostaa näitä terveellisiä ruokia halvemmalla jostain? Kiitos :)! T. Emilia

  • Reply
   Mona
   23.10.2014 at 08:12

   Hienoa Emilia, että oot innostunut Kaylasta!!!! :) Terveellinen ruokavalio on tosiaan kallista:/ Koitan jossainv aiheessa kirjoitella aiheesta ajatuksia enemmän. Valitettavasti mulla ei oo mitään sen parempia vinkkejä, sillä meilläkin menee tosi iso siivu tuloista juuri ruokaan. Toki kannattaa vertailla tuotteita – aina kallein ei oo parasta. Marjoja kannattaa poimia pakkaseen talven varalle ja ainakin torilta kasvikset ostamalla säästää myös paljon.

 • Reply
  xeniaandersson
  22.10.2014 at 15:55

  Tuutko muru tekee näitä herkkuvälipaloja mullekin? :D Mun ateriarytmi kun on tällä hetkellä tyyppiä aamupala klo 12 ja iso päivällinen klo 19. :D

  • Reply
   Mona
   22.10.2014 at 15:57

   Voisin tulla teille pariks viikoks hoitoon ja koira/vauvaterapiaan ni voisin tehdä sit sulle ruuat vastapalveluks ;D
   Pus <3<3<33

   • Reply
    xeniaandersson
    24.10.2014 at 11:15

    Heti tänään!! :D Vierashuone on jo valmiina! :D

    • Reply
     Mona
     24.10.2014 at 11:22

     Jeeee :D <3<3<3<3<3<

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *