3.1.2024

2024 vuoden hyvinvointitavoitteet

Hyvinvointitavoitteet vuodelle 2024!
Kaupallinen yhteistyö, Hankintatukku

* Koodilla LAKTOFERRIINI20 saat-20 % alennuksen Vitatabs Laktoferriinistä *

Uusi vuosi ja koko some hohkaa punaisenaan erilaisista dieeteistä ja haasteista. Myönnän! Olen itsekin pahimman luokan haasteisiin tarttuja ja aina innostumassa uusista jutuista.

Kitudieettejä en kuitenkaan koskaan kannata ja kannustan aina kaikki haasteetkin miettimään sen kautta mikä lisää hyvinvointia, eikä aiheuta hallaa.

Itselleni tammikuu on aina uuden alun aikaa. Se on kokonaisvaltaista elämän reflektointia. Mikä on toiminut aiemmin ja mikä taas ei? Mitä pieniä muutoksia voin tässä kohden tehdä, jotta elän täyttä elämää ja voin hyvin?

Olen laiminlyönyt viimeisten vuosien aikana aivan liikaa omaa fyysistä kuntoa ja liikkunut vähän. Tiedä sitten, johtuuko puhtaasti omasta laiskuudesta vai keskenmenon jälkeisestä rautavarastojen todella nopeasta laskusta, mutta liikunta ei vain ole tuntunut hyvälle. Liikkumattomuus aiheuttaa itselleni myös helposti noidankehän ja saa mielen tuntumaan entistä väsyneemmältä ja aina on vaikeampi lähteä liikkeelle. Liikkumattomuus aiheuttaa itselleni myös herkästi alakuloisen ja surullisen olon.

Nyt olen onneksi malttanut tehdä riittävän pieniä muutoksia askel askeleelta. Vihdoin alkaa tuntua siltä, että liikunnan ilo alkaa jälleen palata.

2024 vuoden hyvinvointitavoitteet

Syksyllä aloitin käymään kerran viikossa kuntosalilla ja se jo pelkästään lisäsi hurjasti hyvää oloa ja mieltä. Sen lisäksi olen innostunut uinnista ja hankin myös ensimmäistä kertaa aikuisena sukset. Nuorena rakastin hiihtämistä, joten tuntuu mukavalta elvyttää lapsuuden aikainen intohimo.

Liikunnan vähäisyyden lisäksi itselleni suurin hyvinvointia haittaava asia on liika sokerin ja makeiden syöminen. Silloin jää helposti muut tärkeät ruuat vähälle ja makeanhimon kierre on taattu. Nyt olen asettanut jääkaappiin erillisen korin kasviksille ja täytän sen joka päivä, jotta näen selkeästi visuaalisesti miten paljon päivän aikana tulee syödä kasviksia, jotta tilaa jää vähemmän ravintoköyhälle ruualle eli niille sokeriherkuille.

Moni blogiani kauan lukenut tietää, että olen pitkään hyödyntänyt ravintolisiä tuomaan lisää energiaa ja hyvinvointia. Vitatabs Laktoferriini on ollut säännöllisessä käytössä ja rakastan sitä, että se ei tavallisen rautalisän tavoin aiheuta vatsakipuja. Vitatabs Laktoferriini auttaa raudan imeytymisessä ja se on hyödyksi sekä monipuolisen ruokavalion lisänä, että myös erillisen rautalisän kanssa, kun haluaa ottaa tehokuuria.

Tämän vuoden toivon tuovan mukanaan paljon elämän energiaa ja liikettä väsymyksen sijaan. Liikuntaa, josta nautin ja monipuolista ruokaa ja erityisesti paljon niitä kasviksia.

** Huom, koodilla LAKTOFERRIINI20 saat-20 % alennuksen Vitatabs Laktoferriinistä**

En lähde tänäkään vuonna asettamaan mitään tarkempia hyvinvointitavoitteita lukujen saralla, vaan määrittelen tavoitteet enemmänkin tunteiden osalta. Kannustankin jokaista pohtimaan miten haluaa oman hyvinvoinnin puolesta tuntea tänä vuonna!

Alla listattuna minun toiveet ja tavoitteet tulevalle vuodelle.

Miten haluan tuntea vuonna 2024?

✨ Haluan olla täynnä energiaa ja nauttia liikunnasta.

✨ Haluan liikkua myös lapsen kanssa ja nauttia yhteisistä harrastuksista. Viime vuonna löydettiin mumman ansiosta uinti ja se on ihanaa yhdessä koko perheenä! Haluan lukuisia naurun täyteisiä uintikertoja. Täytyy myös sanoa, että suomalainen saunakulttuuri on ihana asia. Uimahallissa näkee upeita tavallisia ihmisiä lukuisissa erilaisissa kehoissaan. Jokainen meistä on upea ja kaunis just sellaisena, kuin on. Ikinä ei kannata verrata omaa ulkomuotoa toiseen, vaan arvostaa omaa temppeliään ja kohdella sitä mahdollisimman kunnioittavasti ja rakastettavasti.

✨ Haluan tuntea oloni mukavaksi ja kauniiksi vaatteissa, joita rakastan ilman jatkuvaa turvotusta.

✨ Haluan olla aktiivinen pitkin päivää ja nauttia myös hyötyliikunnan tuomasta tasaisen energisestä tunteesta. Hankin vihdoin kävelymaton kotistudiolle ja olen niin onnellinen siitä! Uskon sen tuovan valtavasti lisää hyvää oloa ja energiaa työpäiviin, kun voin yhdistää kevyttä hyötyliikuntaa samaan aikaan töitä tehdessä.

✨ Haluan nauttia luonnosta vähintään yhtä paljon kuin viime vuonna. Luonto on hermostoni paras ystävä. Puiden halaus ja metsässä kävely tasapainottaa aina niin kehoa ja mieltä. Etenkin kevään ja kesän aikana tulen ottamaan kaiken irti taas luonnosta. Talvella olen turhan mukavuudenhaluinen ja kovimmilla pakkasilla ja räntäkeleillä jään helposti vain sisälle.

✨ Haluan tuntea olon raikkaaksi ja kevyeksi ja antaa keholleni värikkään ruuan lisäksi kaiken sen mitä se kaipaa ravintolisillä ruokavaliota täydentäen. Vitatabs Laktoferriini jatkaa mukanani tämänkin vuoden. Omat rauta-arvoni eivät luontaisesti ole mitkään päätähuimaavat ja laktoferriini on luonnollinen ja lempeä tapa tehdä hyvää keholle. Laktoferriinin lisäksi käytän eri ravintolisiä kuuriluontoisesti. D-vitamiinia erityisesti talvella, magnesiumia iltaisin rauhoittamaan, hiusten ja kynsien hyvinvointiin erilaisia voimakuureja. Pycnogenol keväällä ja kalaöljyä myös kuureittain. Probiootteja käytän myös silloin tällöin tukemaan vatsaa.

✨ Haluan, että suolistoni on timanttisessa kunnossa ja vatsa tuntuu hyvälle! Jokainen joka on kärsinyt koskaan vatsavaivoista, tietää miten ikävää se on. Onneksi en ole enää vuosiin kärsinyt pahoista vatsaongelmista. Huomaan silti muutoksia myös vatsan toiminnassa, kun liikunta on ollut vähäisempää, joten suoliston helliminen on ehdottomasti tämän vuoden yksi tärkeimpiä tavoitteita. Siihen kiteytyy oikeastaan kaikki yllä mainitsemani ja tietysti myös henkinen puoli, johon tulen tänäkin vuonna totta kai panostamaan isosti. Henkisen kasvun osuus onkin ollut itselläni korkealla viime vuodet ja sen saralla olen kokenut suurimpia harppauksia. Nyt pyrin muistuttamaan itseäni myös kehon ja maadoittumisen tärkeydestä. Ilman tervettä kehoa, puuttuu iso osa hyvinvoinnista.

2024 vuoden hyvinvointitavoitteet

Lue lisää tietoa lakroferriinista täällä*

Mitä hyvinvointiin liittyviä tavoitteita sinulla on? Aiotko fokusoida erityisesti fyysiseen vai henkiseen hyvinvointiin vai oletko löytänyt tasapainon, jota jatkaa onnistuneesti tänäkin vuonna?

Muista hyödyntää nyt Fennosan tarjous ja hankkia tälle vuodelle täydennystä hyvinvointiin Laktoferriinillä täältä.

20% alennus koodilla:
LAKTOFERRIINI20
(-20 % alennusta Vitatabs Laktoferriinistä)

 


Lue myös:

MONIPUOLISTA HYVINVOINTIA LAKTOFERRIINISTA

✨ NÄIN TEET TOIMIVAN AARREKARTAN

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *