26.9.2023

Monipuolista hyvinvointia Laktoferriinista

Mainos, Hankintatukku Laktoferriini   

20 % alennus koodilla: MONA20 täältä *

Sulla on veren vähyyttä, sanoi akupunktiolääkäri, kun kävin keskenmenon jälkeen hänen vastaanotolla aika tarkkaan kaksi vuotta sitten.

Olo oli kaikin puolin uupunut. Niin henkisesti kuin fyysisesti. Kaikkeni antanut. Makasin hoitopöydällä ja muistan miettineeni, etten ole tainnut koskaan kokea itseäni yhtä heikoksi, en edes sektion jälkeen.

Monipuolista hyvinvointia Laktoferriinista

Koin keskenmenon yhteydessä niin paljon tunteita, etten edes tiennyt kaikkien tunteiden olemassaolosta, mutta eniten olin yllättynyt siitä miten raskasta keskenmeno ensimmäisen kolmanneksen lopussa oli kokea ihan jo fyysisesti.

Olin viisi viikkoa keskenmenon jälkeen todella heikossa kunnossa. Hemoglobiinini laski 127:stä muutamassa päivässä 90:neen. Tunsin sen todellakin olossani. Huimasi ja pyörrytti koko ajan. En juuri jaksanut muuta, kuin levätä sängyssä.

Yrittäjänä sentään pystyin itse säätelemään omaa työmäärääni, mutta monta kertaa muistan miettineeni miten väärin on, että “parhaassa” tapauksessa keskenmenon jälkeen saattaa saada vain muutaman päivän sairaslomaa.. Huh, jotain on tässä systeemissä pielessä.

Monipuolista hyvinvointia Laktoferriinista

Olen itse onnekas kaikista upeista naisista ympärilläni ja sainkin todella nopeasti mielettömän voimanaisten avun ympärilleni. Ystävät toivat kukkia kotiin, ravintolisiä, eteerisiä öljyjä, itse poimittuja yrttejä ja vaikka mitä.

Muistan synnyttäessäni suihkun lattialla miettineeni, että jos selviän tästä hengissä aion tehdä kaikkeni, että pidän huolta itsestäni ja löydän taas onnen suuren surun keskeltä.

Lähdin vähitellen hoitamaan ja kasaamaan rikki mennyttä itseäni pala kerrallaan eheäksi.

Otin selvää ja kyselin todella paljon erilaisista tavoista saada kehon kuntoon keskenmenon jälkeen, mieltä unohtamatta.

Monipuolista hyvinvointia Laktoferriinista

Näin jälkeenpäin voin todeta, että tämäkin kokemus, vaikka se oli yksi oman elämäni surullisimpia kokemuksia, opetti valtavasti ja olen todella monesta asiasta kiitollinen sen suhteen. Löysin tieni upeiden ihmisten luo, sain sydänystäviä, uskalsin lähteä kokemuksesta vahvistuneena ja oman voimani löydettyäni aivan uudenlaiselle polulle omassa elämässäni.

Keskenmenon jälkeen seuraavana vuonna tutustuin myös itselleni uuteen ravintolisään nimittäin Vitatabs® Laktoferriiniin. Tämä palkintojakin voittanut huipputuote on noussut monien keskusteluihin, sillä sillä on suotuinen vaikutus rauta-aineenvaihduntaan.

Itse kiinnostuin tästä ravintolisästä erityisesti sen ominaisuuksien vuoksi. Olen viime vuosina ollut skeptinen rautalisien käytölle (käytän kyllä edelleen kuureittain) ja laktoferriinin kyky auttaa rautaa jakautumaan elimistössä oikein kiinnosti.

Keskenmenon jälkeen rautavarastojen ja oman jaksamisen prosessi oli kesken ja kaikki keinot oli tervetulleita lisäämään omaa elinvoimaa, mutta mieluiten mahdollisimman luonnollisesti. Vitatabs® Laktoferriini + C EI siis ole rautalisä vaan sen ominaisuudet auttaa rautaa imeytymään kehossa paremmin siellä missä sen kuuluukin imeytyä. Sen käyttö ei myöskään estä rautalisän käyttöä samaan aikaan!

Monipuolista hyvinvointia Laktoferriinista

Vitatabs® Laktoferriini + C EI siis ole rautalisä vaan sen ominaisuudet auttaa rautaa imeytymään kehossa paremmin siellä missä sen kuuluukin imeytyä

Tässä hieman tarkemmin tietoa tästä super mielenkiintoisesta tuotteesta, jota muuten on ollut jo iät ja ajat sitten Hankintatukun valikoimissa, mutta kun tutkimukset alkoivat todentaa sen huippuominaisuudet, muuttui raaka-aineen saanti äkillisesti todella korkeaksi, jonka vuoksi se oli pois markkinoilta pitkään.

Mitä laktoferriini oikein on?

Laktoferriini on erittäini mielenkiintoinen ravintolisä, joka on saanut viime aikoina paljon huomiota. Se on proteiini, joka esiintyy luonnollisesti maidossa ja on tunnettu monipuolisista vaikutuksistaan terveyteen.

Laktoferriinin perustoimintatapa:

Laktoferriini on rautaa sitova proteiini, joka löytyy erityisesti äidinmaidosta, mutta myös muiden nisäkkäiden maidosta. Se on tärkeä osa elimistön puolustusmekanismeja, ja sillä on useita hyödyllisiä ominaisuuksia. Yksi sen tärkeimmistä tehtävistä on estää bakteerien ja muiden haitallisten mikro-organismien kasvua elimistössä.

Laktoferriini ja immuniteetti

Eräs laktoferriinin vaikutus hyvinvointiin liittyy sen immuunijärjestelmää vahvistavaan rooliin. Se auttaa kehoa torjumaan infektioita ja tulehduksia. Tutkimukset ovat osoittaneet, että laktoferriini voi auttaa estämään esimerkiksi flunssaa ja muita hengitystieinfektioita. Sillä on myös antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka auttavat suojautumaan vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta.

Laktoferriini ja rauta-aineenvaihdunta

Laktoferriini sitoo rautaa ja auttaa sen imeytymistä suolistossa. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä niille, joilla on raudanpuuteanemia tai vaikeuksia raudan imeytymisessä. Meitä tuntuu tänä päivänä riittävän monia.. Liekö johtuvan jatkuvasti kiireestä ja stressistä? Laktoferriini voi auttaa siis tasapainottamaan elimistön rauta-aineenvaihduntaa ja ylläpitämään terveellistä hemoglobiinitasoa.

Laktoferriini ja ruuansulatus

Laktoferriini voi myös tukea ruuansulatusta. Se auttaa säilyttämään suoliston terveyttä ja tasapainottamaan suoliston mikrobikantaa. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä niille, joilla on ärtyvän suolen oireyhtymä tai muita suoliston ongelmia.

Laktoferriini ravintolisänä

Jos haluat hyötyä laktoferriinin monipuolisista eduista, voit harkita sen ottamista kuureina tai säännöllisesti kapseleina. Laktoferriinia voi käyttää osana monipuolista ruokavaliota. Itselläni tämä on käytössä säännöllisesti ja lapsella aina silloin tällöin.

Mutta niinkuin aina kaiken “extran” kanssa, muista aina keskustella lääkärin kanssa ennen uuden ravintolisän aloittamista, erityisesti jos on jo olemassa olevia terveysongelmia tai käytät muita lääkkeitä.

Laktoferriini on kokonaisuudessaan valtavan mielenkiintoinen proteiini, jolla on lukuisia vaikutuksia hyvinvointiin. Se voi vahvistaa immuunijärjestelmää, tukea rauta-aineenvaihduntaa ja parantaa suoliston terveyttä. Jos etsit luonnollista tapaa parantaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi, laktoferriini voi olla hyvä vaihtoehto.

Muista kuitenkin, että sekään niinkuin ei mikään (paitsi positiivinen elämänasenne:D ) ei ole ihmeratkaisu, vaan osa terveellistä elämäntapaa. Huolehdi monipuolisesta ruokavaliosta, liikunnasta ja riittävästä unesta, niin saat tietysti parhaat tulokset.

Monipuolista hyvinvointia Laktoferriinista

Toivottavasti sait tästä uutta tietoa aivan huikeasta ravintolisästä ja myös sun mielenkiinto heräsi tuotetta kohtaan.

Tarkennan vielä, että tämän postauksen tarkoitus ei ole tarjota lääketieteen ammattilaisten diagnooseja, suosituksia tai ohjeistaa hoidossa. Ota aina yhteyttä ensisijaiseen lääkäriisi. Muista tehdä aina omat tutkimukset ja keskustella asiantuntijan kanssa ennen uusien ravintolisien käyttöönottoa.

Terveytesi on tärkeä, ja oikeilla päätöksillä voit parantaa sitä entisestään. ♥

 

Mikäli olet samanlainen ravintolisien kuluttaja kuin minä, niin alla oleva etu kannattaa hyödyntää heti ja laittaa vakkarituotteet tilaukseen sekä Vitatabs® Laktoferriini + C testiin!

 

Saat nyt koodilla koko fennosan.fi verkkokauppan
valikoiman tuotteista -20 % (norm.hintaisista tuotteista)

TÄMÄ KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ!
Koodi on voimassa vain su 15.10 asti!
Koodi: MONA20

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *