20.10.2022

Eteiseen mittatilauskaapisto

Kaupallinen yhteistyö, Mirror Line

Uuden kodin säilytysratkaisut kaipasivat muutosta Espooseen paritaloon muuttaessamme. Talo oli kyllä ihan uusi, mutta vaatteille tarvittiin lisää kauniita ja käytännöllisiä säilytysratkaisuja samoin, kuin eteiseen takeille, kengille ja asusteille.

Meidän valinta oli itsestäänselvästi Mirror Line, jonka kanssa ollaan tehty yhteistyötä ja oltu aiemminkin 5/5 tyytyväisiä asiakkaita. Laadukkaat materiaalit ja kotimaista työtä. Nämä kestää aikaa ja kulutusta. Meidän kaapistot asensi JKS-asennus ja homma hoitui heidän toimestaan jälleen kerran paremmin, kuin hyvin!

Meidän uuden kodin eteinen on meidän tarpeisiin aavistuksen liian pieni. Ideaalein ratkaisu olisi, että eteisessä olisi muutama neliö enemmän tilaa, mutta nyt mentiin sillä mihin on mahdollista vaikuttaa, eli teetettiin mahdollisimman tilava kaapisto mittatilauksena. Näin saatiin hyödynnettyä koko eteisen korkeus sekä lyhyemmän seinän pituus. Alunperin eteisessä oli hyvin pieni ja kapea kaappi, joka kyllä jätti mukavasti tilaa eteiseen, mutta ei valitettavasti toiminut lainkaan meidän eteisen tavaroiden kanssa yhteen.

Eteisen syvennys on sen verran kapea, että tangot piti valita kapeampaan kaapiston sopiviksi. Nyt ne ovat eteenpäin vedettävät ja näitä tankoja saatiin kolmeen eri osaan. Alkuun pohdimme vain kahta, mutta kolmen kanssa saatiin nipistettyä taas vähän lisää tilaa ja käytännöllisyyttä. Iso iso kiitos kokonaisuuden suunnittelun avusta Mirror Linen ammattilaisille. Itse en olisi yksin osannut miettiä kaikkia käytännöllisyyteen vaikuttavia asioita kaapistossa.

Yläkerran makuuhuoneessa valitsimme kauniit mustareunaiset liukuovet, mutta alakertaan päädyimme hieman yksinkertaisempaan vaihtoehtoon. Runkona on valkoinen levy ja ovissa kirkas lasi. Reunat ovat alumiini hopea nano mallia ja tykkään niistä paljon! Yksinkertaisen tyylikkäät ja sopii pieneen eteiseen loistavasti viemättä liikaa tilan tuntua.

Päädyimme kahden eri osan sijaan tekemään kolme eri osaa ja liukuovea kaapistoon. Näin takit mahtuvat siistimmin kaappiin, eivätkä jää törröttämään ovien väliin. Mikäli kaapistoa olisi saatu muutama sentti syvemmäksi, olisi onnistunut tavalliset henkaritangot.

Ulos vedettävien tankojen alle on saatu mahtumaan myös hyvin vedettävää kaappi tilaa, joihin mahtuu hyvin pipot, hanskat, huivit ja keskimmäisellä hyllyllä pidämme myös kenkiä.

Myös ylhäällä on hyllyjä, joihin saa kauden vaihtuessa siirrettyä seuraavan kauden tavaroita säilytykseen.

Erityismainintana täytyy todeta, että liukuovikaapit ovat vankkaa tekoa sillä, jokainen vanhempi tietää miten lapset roikkuu noissa ovissa, vaikka tuhanteen ja sataan kertaan on sanottu, että niitä käsitellään kauniisti… :D Nämä ovet ovat päässeet todelliseen tulikokeeseen ja ne ovat selvinneet hienosti!

Peileissä oikeastaan ainut huono puoli näin lapsiperheen näkökulmasta on jatkuvat pienet sormenjäljet ja toisinaan kielen jäljet… Ovissa, kun on aina niin mukava hengailla ja ihailla itseään samalla. ;)

Kuvat, Nea Shjöberg / editointi minä

Lue myös:

LIUKUOVIKAAPPI JA LASTENHUONEEN MUUTOS

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *