30.11.2022

Homeopatia synnytystraumasta ja keskenmenosta toipumisen tukena

Mainos PUR-kauppa

Yksiä suurimpia kokemuksia, jotka ovat kasvattaneet itseäni merkittävästi ovat olleet synnytykset.  Kerron tässä miten sain omaan synnytystraumasta toipumiseen tukea homeopatiasta.

Tänä päivänä voin muistella kiitollisena ja melko hyvällä mielellä Lionelin synnytystä. Käsittely otti kuitenkin aikansa ja synnytyskokemus vaikutti myös paljon vauvavuoteen ja sillä oli jälkensä myös uuteen raskauteen ja keskenmenoon, jossa synnytin raskausviikolla 12.

En pystynyt ensimmäisten vuosien aikana puhumaan synnytyksestä muille, kuin vain joitakin pääpiirteitä. Tuntui todella pahalta edes ajatella koko asiaa ja loin itselleni todella syvän haavan siitä, etten tullut kuulluksi, kohdatuksi ja kunnioitetuksi. 

Homeopatia synnytystraumasta ja keskenmenosta toipumisen tukena

Lionelin vauvavuoden aikana tutustuimme paremmin homeopatiaan täydentävänä hoitomuotona. Ehdin monta kertaa todeta miten upea lisä homeopatia on meidän perheen hyvinvoinnin tueksi. Oli kyseessä sitten vauvan tavallinen flunssa tai herkkä iho niin saatiin tosi monesti apua homeopatiasta. 

Muutama vuosi synnytyksen jälkeen ymmärsin viimein, että tarvitsen itse apua synnytystrauman käsittelyyn ja siitä ylipääsemiseen. 

Vaikka itselläni on vuosia ollut monia erilaisia työkaluja hyvinvoinnin tueksi, on äitiys jos joku opettanut kaikkein eniten sen, että ei kannata jäädä asioiden kanssa yksin. Apua kannattaa pyytää mieluummin aiemmin, kuin myöhemmin.

Minulle homeopaatin kanssa synnytyksestä puhuminen oli voimaannuttavaa. Tulin todella kuulluksi ja ymmärretyksi. Sain myös yksilöllisesti määrätyt homeopaattiset aineet.

Homeopatia synnytystraumasta ja keskenmenosta toipumisen tukena

Olen itse äärimmäisen onnellinen siitä, että monen muun työkalun lisäksi meidän perheellä on myös homeopatian hyödyt käytettävissä

Oli todella vapauttavaa vähitellen huomata, miten tunnetaakka ja ahdistus aiheesta keveni ja pystyin keskustelemaan ihmisten kanssa omasta sekä muiden synnytyksistä aivan eri tavalla. Aloin myös vähitellen päästää mieleeni toiveen toisesta lapsesta.

En tuossa vaiheessa olisi osannut kuvitellakaan, että kaikki kokemani synnytystraumasta, siitä eheytymiseen ja uudelleen toisen lapsen toiveeseen tulee viemään minut vielä uudelleen merkittävän kokemuksen äärelle, josta kasvan moninkerroin vahvempana mitä luulin synnytyksestä kasvaneeni.

Keskenmenossa toipumisessa ymmärsin ja osasin aivan eritavalla ottaa apua vastaan, kuin Lionelin synnytyksen jälkeen. Tukeuduin sekä läheisiin että lukuisiin muihin upeisiin naisiin heti, kun sain kuulla keskenmenosta. 

Homeopatia synnytystraumasta ja keskenmenosta toipumisen tukena

Nämä molemmat kokemukset ovat olleet minulle merkittäviä ja osaan nyt löytää niistä suuria kiitollisuuden aiheita. Moni kipu ei elämässä koskaan katoa ja pysyy mukana koko elinkaaren, mutta tapa suhtautua kipuun muuttuu. Mitä aikaisemmin oppii avun pyytämisen tärkeyden sen kevyemmältä taakka tuntuu ja on helpompaa hyväksyä se mitä on.

Jokaisella on omat keinonsa helpottaa kipeitä kokemuksia ja tunteita. Olen itse äärimmäisen onnellinen siitä, että monen muun työkalun lisäksi meidän perheellä on myös homeopatian hyödyt käytettävissä niin fyysisten kuin henkistenkin vastoinkäymisten kohdatessa.

Miten sinä olet saanut apua synnytystrauman tai keskenmenon käsittelyyn?


PUR-kaupasta löytyy kattava valikoima homeopaattisia. Olemme itsekin ostaneet kaikki homeopaattiset valmisteet juuri PUR:sta ja olen iloinen, että voin näistä kertoa myös yhteistyön muodossa teille. Suosittelen ainakin todella kätevää homeopatia kittiä, jossa on yleisimmin käytettävät aineet kaikki samassa. Laita suoraan PUR kaupalle viestiä ja pyydä lisää tietoa.

 

Koodilla monav saat kaikista PUR-kaupan normaalihintaisista tuotteista
10% alennuksen sekä verkosta tilatessa, että kivijalkamyymälässä!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *