3.10.2019

VIDEO: UNELMA-ASUNTO HELSINGISTÄ – MEIDÄN KODIN TARINA

Kaupallinen yhteistyö, Mirror Line

Olen niin innoissani tästä yhteistyöstä! Ihanaa päästä kertomaan meidän kodin tarinaa ja näyttämään teille miten me saatiin kaunis muutos kotiin lasiseinällä yhdessä Mirror Linen kanssa, joka muuten viettää tänä vuonna 25-vuotis syntymäpäiviään!

Mirror Line tärkeimpiä arvoja ovat laatu ja asiakastyytyväisyys, jotka itsekin koimme 100%:sti meidän kodin muutosprojektissa. Jokaiselle asiakkaalle tehdään mittatilauksena suunnitellut tuotteet.

Perheyrityksessä tuotteet tehdään niinkuin ne tehtäisiin itselle. Manifestoin meidän kotia pitkään ja olin tosi onnellinen, että löysimme meidän tarpeisiin täydellisen unelmakodin Helsingistä. Makuuhuoneen ja olohuoneen avoin tila kuitenkin oli alusta asti pieni miinus kodissa, johon kaipasimme muutosta.

Mirror Linen suunnittelema ja teettämä upea lasinen liukuovi/lasiseinä mustilla karmeilla täytti tämän puutteen paremmin, kuin olisin koskaan osannut edes toivoa. Matkalla oli hieman mutkia, mutta niistäkin selvittiin loistavalla suunnittelulla.

Mirror Linella on yli 200 jälleenmyyjää ympäri Suomea, joten pääset helposti tutustumaan materiaaleihin paikan päällä. Valikoimasta löytyy myös liukuovien lisäksi upeita kaapistoja! Mirror Linen omassa blogissa on paljon inspiraatiota siihen, miten erilaisia ratkaisuja voi tehdä, ne kannattaa käydä kurkkaamassa mikäli vielä suunnittelee muutoksia omaan kotiin.

Meillä alkaa pian todella jännittävä projekti sijoitusasunnon saralla, kun pääsemme remontoimaan ihan alkuperäisessä kunnossa olevaa asuntoa. Ei ole epäselvää mitä kautta hankimme asuntoon upeat tilanjakajat ja kaapistot. :) Tästä projektista kerron kuitenkin myöhemmin lisää.

Toivottavasti saitte videolta inspiraatiota ja muistakaa laittaa rohkeasti viestiä Mirror Linelle mikäli innostuit kauniista liukuovesta ja lasiseinästä! :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mia
  11.10.2019 at 09:52

  Kuinka korkea tuo teidän tila on? Meillä tulossa vastaavanlainen toteutus meidän uuteen taloon, jossa korkeus on 2,60m ja mietin juuri noiden ruudukkojen jaon sopivaa määrää. Kiitos vastauksesta etukäteen :)

  • Reply
   Mona
   11.10.2019 at 10:22

   Kääk en osaa sanoa tarkkaan, mutta kyllä ne jotain tuollaista samaa luokkaa on!! :) Varmasti saadaan tehtyä juuri teille sopiva, kannattaa laittaa Mirror Linelle viestiä!! <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *