8.10.2021

Hemmotelupäivä äidin kanssa

Kaupallinen yhteistyö, Sensodyne & Roosa Nauha

Hemmotelupäivä äidin kanssa

Vietimme äidin kanssa ihanaa hemmottelupäivää meillä. Sain jälleen kerran kokea, miten tärkeää on antaa aikaa ja läsnäoloa kaikkein rakkaimmille. Pienillä jutuilla saa jo ihan valtavan hyvän mielen aikaiseksi. Tällä kertaa tein äidille jalkahoidon sekä ihanan meditaatiohetken ja äänimaljahoidon.

Rakkaan kanssa yhdessä tehtynä hyvinvointiteoista tulee monin kerroin vaikuttavampia. Näitä hetkiä haluan sisällyttää elämään ehdottomasti lisää! :)

Kiitos tärkeiden asioiden muistutuksesta Sensodynelle ja Roosa Nauhalle. Sensodyne on nimittäin jälleen mukana Roosa Nauha kampanjassa ja lahjoittaa jokaista myytyä tuotetta kohden 0,20€ ja haluaa muistuttaa kaikkia pitämään huolta omasta ja läheisten hyvinvoinnista.

Jokainen päivä on uusi alku ja aina voi tehdä pieniä juttuja oman hyvinvoinnin eteen. Olen muistuttanut kanavissani jo vuosien ajan suun hyvinvoinnin tärkeydestä ja edelleen toistan samaa, mutta sitäkin tärkeämpää viestiä.

Hampaista huolehtiminen ei vie arjessa paljon aikaa, mutta on tuo sitäkin enemmän pitkäaikaista hyvinvointia. Suun ja hampaiden hyvinvointi vaikuttaa meissä ihan koko kehon hyvinvointiin.

Fyysisten hyvinvointitekojen lisäksi on vähintään yhtä tärkeää muistaa pitää huolta mielestä. Läheisten ja rakkaiden ihmisten merkitys on omalle hyvinvoinnille korvaamaton. Silloin, kun me ihmiset olemme yhdessä, olemme onnellisimpia. ♥

Keräsin muutaman kysymyksen ihanasta Rakastu elämääsi! kirjasta. Toivon, että pysähdyt näiden kysymysten äärelle hetkeksi ja olet itsellesi rehellinen.

Nautinko elämästäni ihan oikeasti?
Onko arkeni mukavaa vai ikävää? 
Mikä on vallitsevin ja tavallisin tunnetilani päivästä toiseen, kun mitään mullistavan hyvää tai huonoa ei tapahdu?
Odotanko sitä jotain, joka puuttuu tästä hetkestä? 
Elänkö tulevaa vartoen ja toivoen onnenpotkua, joka heittäisi huolet pois?
Olenko miellyttävää seuraa itselleni, rakkailleni, läheisilleni?
Rakastanko elämääni?
Ennen kaikkea: mistä tai kenestä oloni on kiinni? Minusta vai muista?

Meille jokaiselle tulee elämässä eteen vaikeita hetkiä, mutta jokainen päivä on kuitenkin mahdollisuus. Kiitollisuudella ja rakkaudella voi vaikuttaa elämään vaikeissakin hetkissä merkittävästi.

Toivon tämän postauksen myötä ihan jokaiselle paljon rakkautta, myötätuntoa ja armollisuutta. Mikäli elät vaikeaa aikaa, toivon koko sydämestäni, että saat tukea läheltä ja kaukaa. Toivon koko sydämestäni, että näet sen kaiken valon ja rakkauden mitä elämä on täynnä. Muistathan, että meillä jokaisella on vain tämä hetki. Löydetään aina jotain hyvää juuri tästä hetkestä ja muistetaan laittaa aina hyvä kiertämään. ♥

Hemmotelupäivä äidin kanssa

Sensodyne on jälleen mukana Roosa Nauha kampanjassa ja lahjoittaa jokaista myytyä tuotetta kohden 0,20€ ja haluaa muistuttaa kaikkia pitämään huolta omasta ja läheisten hyvinvoinnista.

Hemmotelupäivä äidin kanssa

Hemmotelupäivä äidin kanssa

Hemmotelupäivä äidin kanssa

Hemmotelupäivä äidin kanssa

Hemmotelupäivä äidin kanssa

Hemmotelupäivä äidin kanssa

Pictures, Eetu Visuri

Tiesitkö, että Roosa Nauha –keräys on tukenut vuodesta 2020 lähtien tukenut myös muiden syöpien tutkimusta? On aika huikeaa, että Roosa Nauha on noussut niin suureksi, että tähän on mahdollisuus.

Roosa Nauha- kampanja on voimassa 1.11.2021 asti. Muista siis napata hammastahnoja täydennykseen ja samalla teet hyvää ja tuet tärkeää tutkimusta. ♥

Löydät alta linkeistä myös aikaisempia postauksiani suun ja hampaiden hyvinvoinnista, jotka lämpimästi suosittelen lukemaan. On ollut suuri ilo tehdä Sensodynen kanssa yhteistyötä ja tuoda tärkeitä asioita esiin.

ELÄMÄN PIENET SUURET HETKET, SENSODYNE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *