6.2.2018

Noidannuoli ja reissuun valmistautumista

Noidannuoli ja reissuun valmistautumista

Tämä viikko alkoi sitten mukavasti selän venähdyksellä. Nostin Salamaa eilen lattialta, kun alaselkä sanoi niks ja naks ja kaaduin lattialle. Onneksi en tiputtanut Salamaa samalla, kun kaaduin. Siinä sitten lattialla hetken itseäni keräilin ja mietin, että mitähän hittoa seuraavaksi. Onneksi puhelin oli lähellä. Itku silmässä soitin tietty Eetulle ensin ja sitten äidille… :D Hetken lattialla kärvisteltyäni sain jotenkuten nostettua itseni kontalleen ja itseni raahattua keittiöön, jossa oli särkylääkkeitä (onneksi) käden ulottuvilla. Vajaa tunnin päästä särkylääkkeet alkoi selvästi vaikuttaa ja pääsin jo istumaankin. Vielä oli operaatio Salama lattialta kesken. Jotenkin sain nostettua varovaisin liikkein ja monen syvän hengityksen kera Salaman rattaisiin, joihin tyyppi onneksi nukahti pienen raivarin jälkeen.

Kauan en ehtinyt olla yksin kotona, kun sain ihanan Jessican tänne avuksi. Tuli taas niin kiitollinen olo siitä miten ihania tyyppejä elämässä on. Moni rakas ystävä oli tarjoamassa apua. ♥ En olisi uskaltanut itse nostaa Salamaa pois rattaista saati lähteä vaihtamaan vaippaa. Muutaman tunnin ja varovaisen liikkumisen jälkeen selkä alkoi onneksi olla parempi. Paikoillaan oleminen selvästi pahensi selän kipua, joten yritin pysyä kevyessä liikkeessä.

Tänään sain hyviä ohjeita Eetun veljen kihlatulta, joka on fyssari. Nyt siis varovaista jumppaa selälle ja toivotaan, että selkäsi olisi pian parempi. Olipa taas hyvä muistutus pitää parempaa huolta omasta kehosta ja ottaa taas muun muassa säännöllinen jooga osaksi arkea.

Tämän päivän olen koittanut myös pysyä kevyesti liikkeessä, mutta Salamaa en ole nostellut lainkaan. Eetu onneksi pystyi jäämään kotiin avuksi, joten hän on saanut hoitaa tänään kaikki Salaman kanniskelut. Nyt on vahva luotto, että huomenna selkä on jo parempi.

Syytä olisi selän parantua, sillä loppuviikolle on ihanat suunnitelmat. Perjantaina lähdetään nimittäin ensimmäiselle reissulle minimiehen kanssa. Jännittävää!:D Otan vlog kameran mukaan, joten videomateriaalia luvassa. Arvaatteko mikä paikka valikoitui Salaman ensimmäiseksi ulkomaan kohteeksi? ;)

Tällä viikolla oli myös työkalenterissa paljon tehtävää ja nyt muutama päivä meni kyllä aivan metsään. Aika on muutenkin vauva-arjessa kortilla ja sitten vielä tällainen. Olen nyt pyrkinyt ihan tietoisesti etsimään uusia tapoja työskennellä “tehokkaasti” ja optimoida työajan niin, että saan tehtyä mahdollisimman paljon mahdollisimman lyhyessä ajassa. Kirjavinkkinä motivoimaan muita, joilla samoja tavoitteita maksimoida tehokkuutta mainitsen “Eat that frog” Brian Tracylta ja sitten Google keep on ihan lyömätön sovellus, joka kannattaa ehdottomasti ladata! :) Tehokkuus- aiheista voisin tehdä vielä ihan erikseen postausta, mutta toistaiseksi tehokkuus kuulostaa vielä lähinnä vitsille, joten jätän postauksen tulevaisuuteen siihen hetkeen, kun voin itsevarmasti todeta olevani super tehokas working mom! :D

Nyt ihanaa iltaa kaikille ja muistakaa pitää huolta keskivartalon lihaksista… ;)

Parhaat lahjaideat

6kk vauvan päivärytmi

Ihon kosteutus raskauden aikana

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Jessica
  8.2.2018 at 09:47

  Toivottavasti selkä on jo paremmassa kunnossa, inhottavia vaivoja nuo :/
  Mä veikkaan että lähdette Puolaan, moikkailemaan entisen kotikaupungin ystäviä? :D Mihkä ikinä lähdettekin, niin hyvää matkaa! <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *