8.2.2018

Viikonlopun viettoon

En kestä miten nopeasti koko viikko meni ja huomenna aamulla ollaan jo lähdössä reissuun! Ja kyllä – Krakovaanhan me suunnataan! Kotikonnuille moikkaamaan kaikkia ihania tyyppejä. Ensimmäinen lento ja reissu beben kanssa vähän jännittää, mutta tuttuun paikkaan on helppo lähteä. Uskon, että viikonlopusta tulee ihana ja aionkin ottaa koko viikonlopun mahdollisimman rennolla otteella. Vaihtovaatteita on matkalaukku täynnä, joten suurimmistakin yllätyksistä pitäisi selvitä.;)

Kaikki viimehetken tärpit vauvan kanssa matkustamiseen otetaan mielellään vastaan!

Nyt toivottelen ihanaa pian alkavaa viikonloppua kaikille. Reissun aikana tulen varmasti päivittämään Instagramia ahkerasti, joten käykäähän laittamassa Instagram seurantaan.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Riikks
  9.2.2018 at 10:06

  Sen verran uusi lukija ilmoittautuu ja kysyy että kenen kotikonnut on Krakovassa? :). Tiedän että asuitte siellä ennen vauvaa, mutta onko siis tämä teidän Suomessa asuminen vain väliaikaista?

  • Reply
   Mona
   12.2.2018 at 21:54

   Krakova jäi niin kodin tuntuiseksi, että edelleen puhutaan kotikonnuista ;) Ei siis olla palaamassa, mutta varmasti tullaan säännöllisesti siellä reissaamaan vielä jatkossakin <3

 • Reply
  Laura
  11.2.2018 at 09:49

  Tee joskus taas vauvanvaatepostaus, mistä ostat vaatteet?

  • Reply
   Mona
   12.2.2018 at 21:55

   Ehdottamasti! Olen itseasiassa pyöritellyt ajatusta että tekisin myös videon muodossa “Salaman lempivaatteet ” videon, jossa näytän ihan erikseen kaikki meidän suosikit! :) Kiitos paljon postaustoiveesta <3 <3

 • Reply
  Laura
  18.2.2018 at 12:17

  Hyvä, meille tulossa vauva niin kaikki aiheeseen sopivat vinkit tervetulleita :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *