5.2.2018

Parhaat lahjaideat

Parhaat lahjaideat

Kaupallinen yhteistyö, Elämyslahjat

Antamisen ilo on yksi parhaimmista tunteista. Usein lahjojen keksiminen saattaa kuitenkin tuottaa päänvaivaa ja ideat olla vähissä. Parhaat lahjaideat ovat yleensä materiaalin sijaan koettuja elämyksiä.

Tykkään antaa lahjoja. Lahjoja, joita tiedän saajan rakastavan, mutta joita hän ei kuitenkaan ehkä itse tulisi heti hankkineeksi. Haluan, että lahjat tuottavat positiivisia tunteita ja jäävät pitkäksi aikaa lahjan saajan mieleen.

Elämysten tarjoaminen ja kokeminen ovat lahjoista parhaimpia. Elämyslahjasta jää ihana muisto lahjan saajalle ja parhaassa tapauksessa myös antajalle. Vaikka tavara onkin ihanaa, hankin silti useammin läheisille lahjan, jonka voi kokea – mieluiten yhdessä.

Omat suosikkini ovat hemmottelulahjat, joissa voin jollakin tavalla tarjota rakkaalle rentoutumista ja hyvää oloa. Erilaiset spa-lahjakortit ovat vuodesta toiseen ihania.

Oli kyseessä sitten polttarit, häät, synttärit, ystävänpäivä, äitienpäivä, isänpäivä, joululahja, valmistujaiset tai muuten vaan ihana yllätys rakkaalle, suosittelen tutkimaan Elämyslahjojen valikoimaa. Sivuille on kerätty valtava määrä toinen toistaan ihanampia lahjaideoita, joista löytyy taatusti jokaiselle jotain. Olinkin erittäin iloinen, kun lähdettiin tekemään yhteistyötä Elämyslahjojen kanssa. Heiltä olen jo saanut valtavasti lahjaideoita ja myös oma ”bucket list” kasvaa elämyksiä selaillessa. Sivusto toimii lahjaideoiden lisäksi myös omana toivelistana;)

Olemme muun muassa olleet Eetun kanssa hänen syntymäpäivänsä kunniaksi Elämyslahjojen kautta ajamassa Ferraria ja Lamborghinia. Melkoisina autojen rakastajina tämä kokemus oli aivan loistava!

Nykyään monilla aikuisilla on jo kaikenlaista materiaa. Tällöin koettu lahja on aivan voittamaton vaihtoehto. Erilaiset kurssit tai hemmotteluhoidot ovat ihania lahjan saajalle ja jos voit vielä yhdistää itsesi mukaan elämykseen, saat viettää laatuaikaa rakkaasi kanssa.

Parhaat lahjaideat! @elämyslahjat

Kokosin tähän omia suosikkejani Elämyslahjoilta. Toivottavasti näistä on vinkkiä, kun lähtee pohtimaan mitä antaa rakkaille lahjaksi! :)

Aloitetaan ystävänpäivän lahjavinkeistä, sen ollessa ihan kulman takana. Ystävää tai vaikka omaa äitiä on ihana ilahduttaa rentouttavalla kuumakivihieronnalla tai täydellisellä jalkahoidolla (etenkin nyt talven piiskaamat jalat kaipaa hoitoa itse kullakin).

Hyvinvoinnista kiinnostuneelle neurosonic värähtelyhoito tai rentoutuskellunta on loistava lahjaidea. Sanoisin, että etenkin uusille äideille, joiden yöunet saattavat olla katkonaisia on neurosonic värähtelyhoito loistava vaihtoehto. Samalla voit lupautua hoidon ajaksi lapsenvahdiksi.;)

Omalle rakkaalle raakasuklaatyöpaja kahdelle tai raakakakku workshop on mitä ihanin lahja ja tietysti siihen kannattaa osallistua yhdessä. Samaan aikaan saatte siis ihanaa yhteistä aikaa. Mikäli aikaa on enemmän, niin luksusyöpyminen hotellissa on myös varmasti jokaista ilahduttava lahja.

Kesällä synttärisankaria tai esimerkiksi vasta valmistunutta on mukava ilahduttaa Ferrari vs. Lamborghini ajoelämyksellä (varsinkin, jos on autoista innostuvaa tyyppiä) tai aivan huikealla ja ikimuistoisella kuumailmapallolennolla. Hurjapäisimmälle rakkaalle saa puolestaan ikimuistoisen elämyksen laskuvarjohypystä, jota voi muistella vielä vanhana keinutuolissa. Laskuvarjohyppy on omalla bucket listallani ja se on ehdottomasti joskus koettava!:)

Parhaat lahjaideat! @elämyslahjat

Parhaat lahjaideat! @elämyslahjat

Parhaat lahjaideat! @elämyslahjat

Elämyslahjojen hyvä puoli on myös se, että lahjoja löytyy lähes jokaiselle ja moneen budjettiin. Mikäli on antamassa lahjaa tuttavalle, jonka mieltymyksistä ei ole aivan varma, voi tietyn elämyksen sijaan antaa lahjakortin summalla, jolloin saaja voi itse valita Elämyslahjojen yli 1000:sta elämyksestä. Monesti lahjojen kanssa saattaa tulla kiire ja tällöin avoin lahjakortti Elämyslahjoille on hyvä vaihtoehto. Ilahduttaa varmasti, eikä taatusti ole tylsä.

Lahjakortin voi tilata paperisena versiona postitse tai halutessaan sähköpostiin elahjana, joka on nopein vaihtoehto. Se on voimassa 12 kuukautta ja käy valtakunnallisesti kaikkiin elämyksiin.

Onko Elämyslahjat jo monelle teistä tuttu?:) Instagramin puolella on nyt käynnissä arvonta, josta voi voittaa 50 euron lahjakortin Elämyslahjoille.  Käykäähän siellä osallistumassa. ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *