26.6.2017

Mekosta paidaksi & vauvamaha rv 35+3

Viime viikolla ei helteillä hellitty. Pitkähihaiset paidat ja takit olivat päällä melkein joka päivä. Vauvamaha alkaa olla jo niin iso, että koko vaatekaapin sisältö tuntuu kiristävältä tai liian lyhyeltä. Ratkaisin liian lyhyen mekon ongelman kääntämällä helman kaksin kerroin, jolloin mekosta muuntui kaunis paita juuri sopivalla helmalla. Eilen puolestani satuin kokeilemaan päälle useamman vuoden vanhaa maximekkoa, jonka luulin aivan varmasti liian kireäksi, mutta kaikeksi yllätykseksi se meni vielä päälle! :D Myönnän, että tässä raskauden viimeisen kuukauden aikana sitä alkaa todella kaivata omaa kehoa takaisin ja odottaa pienen maailmaan saapumista todella paljon;)

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)
Shoes, Ellos* here
Jeans, Ellos* here
Dress, Molly Rustas for Bubbleroom*
Jacket, Chiara Forthi* here
Bag, DKNY
Watch, Cluse

Tällä viikolla blogiin on tulossa ainakin kauneussuosikkeja ja kirjavinkkejä. Pysykäähän siis kuulolla. Tarkoitus on saada postauksia myös varastoon pikkuisen syntymää varten, jotta ensimmäiset viikot voidaan elellä omassa vauvakuplassa, mutta se jää vielä nähtäväksi miten aika (ja oma energia!) riittää.

Huomaan, että nyt kuukausi ennen laskettua aikaa alkaa itselle tulla tarve saada kaikki ympärillä “valmiiksi”. Tälle viikolle olen muun muassa suunnitellut ruokien valmistamista pakkaseen sitä varten, että synnäriltä kotiin tullessa ei tarvitse alkaa kokkailemaan. Tästä aiheesta vielä ihan oma postauksensa tulossa;)

Nyt toivottelen omasta väsymyskoomasta huolimatta kaikille mitä energisintä viikkoa ja kuullaan pian! :)

Toivottavasti kaikkien juhannus sujui rennoissa ja mukavissa merkeissä. ♥


Aikaisempia postauksia:

Täydelliset vauvakutsut

Kahvilasuositus Helsingissä: Andante

Kesäinen marjasmoothie

Youtube täynnä ideoita ja kiehtovia ajatuksia

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  rmariannas
  26.6.2017 at 14:29

  Ihana idea tuo ruokien valmistus pakkaseen. Esikoisen kohdalla ei moinen käynyt edes mielessä, mutta ei se haitannut, sillä ruokahalu oli kateissa lähes 3kk synnytyksen jälkeen mikä melko yleistä ilmeisesti.

  Nyt onkin asiat toisin, sillä kotona myös esikoinen jonka tarvitsee syödä, joten innolla odotan postausta aiheesta. :)

  • Reply
   Mona
   26.6.2017 at 19:06

   Oho.. Mä luulen, että mulla menee just toisinpäin ja nälkä on karmiva :DD Mutta saa nähdä.. Postaus tulossa pian :) Ekat setit jo pakkasessa ;)

 • Reply
  Hanna
  26.6.2017 at 15:56

  Luulin että joudun odottamaan vielä 2 vk. Poika päättikin syntyä eilen, pv ennen laskettua aikaa :D Helppoa ei ollut, mutta selvittiin. Jotenkin nyt tuntuu niin helpottavalta kun ei ole enää isoa mahaa ja poika on vieressä. Tsemppiä viimesiin viikkoihin <3 <3

  • Reply
   Mona
   26.6.2017 at 16:38

   Onnea ihan hurjasti Hanna <3 <3 <3 <3 <3 :')

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *