27.6.2017

Valkoinen mekko

white dress @monasdailystyle

Harvoin kadun minkään vaatteen tai asusteen kiertoon laittoa, mutta tämän valkoisen mekon kohdalla harmittaa. Se olisi just eikä täydellinen mekko loppuraskauteen keveytensä ja pituutensa puolesta. Tutkin nyt valikoimia ja valkoisia mekkoja kyllä löytyy vaikka kuinka, mutta eri asia on meneekö ne ison masun kanssa. Toistaiseksi löysin eniten vastaavia valkoisia mekkoja Asoksen sivuilta. Joukossa oli myös muutama ihana tyköistuva valkoinen mekko. Mitäs mieltä olette alla näkyvistä mekoista? Mikä menisi parhaiten ison masun parina? :)

Nämä asukuvat ovat muuten vuodelta 2014! Kuvattiin ne Eetun kanssa Kakskerrassa ja ne ovat edelleenkin yksiä suosikkikuviani:) Tällä hetkellä en kyllä meinaa edes tunnistaa itseäni noista kuvista :D Naama on varmasti puolet kapeampi ja hiukset muuten aika paljon lyhyemmät…

mainoskuvia:

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Susa
  30.6.2017 at 10:55

  NIIN ihana kuva! Onko mitään muistikuvaa / vinkkiä millaisilla asetuksilla tuollaisia kuvia saa?

  • Reply
   Mona
   30.6.2017 at 11:38

   Kiitos <3 Voi valitettavasti en kyllä asetuksia muista enää, eikä alkuperäistä kuvaa ole tallella. vain tämä muokattu blogista noukittu.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *