24.6.2017

Kahvilasuositus Helsingissä: Andante

Helsinki on täynnä ihania kahviloita. Krakovan kahvilataivaan jälkeen on huojentunut olo, ettei meidän kahviloiden testailut todellakaan lopu täällä Suomessa! Toki Krakovaankin pääsee edelleen ihan yhdessä hujauksessa nauttimaan esimerkiksi näistä laillisista kakuista, mutta onhan se nyt ihan mahtavaa, että kulman takaa löytyy sympaattisia kahviloita, joihin on mukava istahtaa pidemmäksikin toviksi vaikka töiden pariin.

Vietämme tämän juhannuksen mökin sijaan kaupungilla ja eilen piipahdimme päivällä kahvittelemassa Fredrikinkadulla Andantessa, josta olin kuullut Johannalta kehuja. Mielettömän sympaattinen paikka, josta muuten voi hankkia kotiin myös kauniita viherkasveja. :)

Andanten kahvi oli erinomaista ja seuraavalla kerralla pitää ehdottomasti testata ruokapuolta. Onko teistä moni käynyt Andantessa? :)

Kahvilasuositus Helsingissä: Andante

Kahvilasuositus Helsingissä: Andante

Kahvilasuositus Helsingissä: Andante

Kahvilasuositus Helsingissä: Andante

Kahvilasuositus Helsingissä: Andante

Andante Helsinki

Fredrikinkatu 20, 00120 Helsinki

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *