5.10.2016

5 x hyvinvoinnin tärppiä Syksyyn

Kokosin tähän muutamia omia suosikkejani tärppinä syksyn hyvinvointia ajatellen. Itse huomaan, että syksyn saapuessa ja ilmojen viiletessä sekä mieli että keho kaipaa hieman ylimääräistä huolenpitoa.

syksyn-hyvinvointita%cc%88rpit

1. Biomed Silicum Tonic

Tämä piihappo valmiste on loistava lisä parantamaan vastustuskykyä ja suoliston hyvinvointia. Tällä saa myös loistavia tuloksia sekä hiusten että kynsien hyvinvointiin. Iso suositus ihan kaikille.

2. Puhdas+ Magnesiumsitraatti

Magnesiumista jaksan jauhaa täällä blogissa uudelleen ja uudelleen. Hyvä laatuinen magnesium on kuitenkin niin ihmeiden tekijä monessa asiassa, etten voi riittävästi korostaa sen merkitystä. Lihasten hyvinvointi, uni, vatsan toiminta jne.

3. Ekovista Konjac Sponge Bambuhiili

Äitini innostamana hankin täältä Krakovasta ensimmäistä kertaa tällaisen konjakkipuhdistus sienen. En käsitä miksen ole aikaisemmin hankkinut tällaista!!! Ihonpuhdistus näillä ihanilla sienillä on parhautta ja meikki lähtee huomattavasti paremmin, kuin ilman. Iho tuntuu puhdistuksen jälkeen todella pehmeältä ja puhtaalta. Tuote jota ilman en voi enää elää! :D

4. Born to Bio Arganöljy

Ilmojen kylmetessä sekä iho että hiukset tarvitsevat lisää kosteutusta. Arganöljy on itselläni kyllä käytössä ympäri vuoden, mutta nyt syksyn aikana sen käyttö moninkertaistuu. Erityisesti hiustenlatvat ja kynsinauhat tykkää tästä. Myös kasvojen iholle kuureittain ihana tai joka päivä käytettynä loistava tuote. Myös Eetu käyttää arganöljyä atooppisen ihonsa hoidossa. Aikaisemmin olen kirjoittanut arganöljystä mm. tässä postauksessa.

5. Puhdistamo Luomu Riisi + herne proteiini
(all adlinks)

Laadukas proteiinin saanti on hyvinvoinnin osalta hyvin tärkeää. Tällä hetkellä vegaanius tuntuu olevan todella iso ja kasvava trendi, joten erityisesti vegaanien kannattaa kiinnittää huomiota riittävään proteiinin saantiin. Erilaiset laadukkaat proteiinijauheet ovat helppo tapa saada lisää proteiinia ruokavalioon. Jauheet on näppärä lisätä vaikka puuron tai pirtelön joukkoon. Toki monipuolinen ruokavalio on aina ensisijaisen tärkeää, mutta laadukkaista lisäravinteista on hyvä saada vähän lisää extraa! :)

Toivottavasti saatte poimittua näistä vinkkejä omaan hyvinvointiin! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *