30.10.2015

Superöljyä kasvoille ja hiuksille

*sisältää mainoslinkkejä*
arganoil

Nafha Argan Oil (here) *

Olen jo aikaisemminkin hehkuttanut täällä blogissa arganöljyä ja edelleen tämä ihmetuote pitää pintansa omien suosikkieni joukossa aina vaan. Sain ilokseni testiin luonnonkosmetiikka merkin Nafha tuotteita ja heti kärkeen on pakko päästä hehkuttamaan heidän arganöljyä. Ensinnäkin öljy on lasipullossa, joka on ehdoton suuri plussa! Öljy säilyy paremmin ja sen kaikki arvokkaat raaka-aineet tulevat tällöin paremmin hyötykäyttöön. Tässä versiossa on myös mielestäni hyvin mieto tuoksu. Aikaisemmassa arganputelossani oli huomattavasti voimaakkaammat aromit, en kyllä osaa kertoa mistä se voi johtua. Osaako joku valaista asiaa? Voiko ero johtua pelkästään siitä, että tuote on muovipullon sijaan lasipullossa?

Arganöljy on itsellänä monikäytössä. Hiukseni rakastavat tätä superöljyä, kasvojen iho on maailman onnellisin aina tämän käytön jälkeen ja myös mieli kiittää. Iltarutiinit ovat aina astetta paremmat arganöljyn kanssa. Sen levittäminen kasvoille on illan oma kohokohtansa;)

Nafha vaikuttaa merkkinä aivan ihanalle ja olen nyt kovin innoissani testaamassa myös tämän uuden brändituttavuuden muita tuotteita. Niistä kirjoitan ehdottomasti lisää, kun ehdin tutustua pintaa syvemmin näihin ranskalaisen Ecocert– ja Cosmebio sertifioidun tuotesarjan helmiin! :) Onko Nafha teille monelle jo tuttu ja onko siellä paljon muita, jotka eivät voi elää ilman arganöljyä?

Jos kosmetiikkakaapista pitäisi valita yksi ainoa tuote, olisi minun selvä vastaus arganöljy. Todellinen rakkaustuote. Kosmetiikkakaapin kulmakivi.

Follow on FACEBOOK  // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Tanja Kipinoinen
  30.10.2015 at 09:38

  Meillä on myös Biodellyssä ollut vuosien varrella useita eri arganöljyjä myynnissä ja tuoksujen vaihteluja on ihmetelty:o) Yksi valmistajien selitys on ollut se, että tuoksu riippuu milloin öljy on puristettu arganpuun hedelmistä. Eli kun kaikki puut/kasvit eivät ole identtisiä ja kasva aina samoissa olosuhteissa/samalla tavalla, niin tämä vaikuttaisi myös öljyn tuoksuun. En itse usko että tuotteen pakkaus vaikuttaa tuoksuun. Säilymisen ja esteettisyyden kannalta lasipullo on ehdottomasti paras! Terkuin, Tanja/ http://www.biodelly.fi

 • Reply
  Kristiina Maria
  30.10.2015 at 10:09

  Arganöljy on kyllä ihan parasta! Käytän sitä itse hiusten ja kasvojen kosteutuksen lisäksi silmämeikin poistoon, se toimii mulla jotenkin paremmin kuin kookosöljy ja tuntuu paljon hellävaraisemmalta. Olen muuten lukenut, että paras pakkaus arganöljylle olisi tumma lasipullo. Tumma lasi ei tietty ole ihan niin hienostuneen näköistä pakkauksessa kuin tuollainen kirkas. Mulle on lisäksi tärkeää, että pakkauksen pumppu on järkevä, ja öljyn määrää saa hyvin annosteltua, joten joistain vaatimuksista joutuu yleensä vähän tinkimään. Tuoksusta tuli mieleen, että voisiko olla, että tätä tuotetta on käsitelty hiukan enemmän kuin sitä edellistä öljyä? Ymmärtääkseni kookosöljystä saadaan tuoksutonta nimenomaan käsittelemällä sitä hiukan pidemmälle. Itse tykkään juurikin miedon tuoksuisesta kookosöljystä, sillä käytän sitä niin moneen tarkoitukseen, että tuoksu alkaa helposti tökkiä. Sama näissä pähkinäisissä tuoksuissa, eli kivaettä löytyy näitä miedomman tuoksuisia tuotteita! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   1.11.2015 at 14:42

   Niiiiin on!! :) Tää pitäis löytyä jokaisen kosmetiikkakaapista:)
   Ja jep, mä ymmärsin myös, että tumma pullo olis kaikista paras vaihtoehto. Sama hommahan se on kaikkien öljyjen kanssa..
   Mut on kyllä tuote, joka tulee varmaan säilymään omassa ihonhoidossa forever. :D

 • Reply
  Maiju
  30.10.2015 at 10:17

  Arganöljy on mun suosikkeja. Myös sen takia että on yksi harvoista öljyistä joka toimii myös meikin alla. Mulla on tainnut olla kolmesta eri sarjasta öljyjä enkä ole huomannut eroja tuoksussa.

  • Reply
   monasdailystyle
   1.11.2015 at 14:43

   Mulla kans toimii loistavasti meikin alla!!! :) Parasta parasta parasta <3 <3 :)

 • Reply
  kati
  30.10.2015 at 10:51

  Olen käyttänyt pidempään juuri tuota, koska taitaa olla yksi puhtaimmista argainöljyistä mihin törmännyt…ja rakastan! Jossain vaiheessa koitin tuon alle laittaa seerumin jotta kosteutus kasvoille olisi talvella maksimi, mutta huomasin että ei tehoa niin hyvin silloin kun ihan pelkästään tuota! Aamuin ja illoin kasvoille, en uskonut alkuun että öljy olisi hyvä, että rasvoittaisitukkisi, mutta tämä on eronoimaista. Ja itse olen käyttänyt jos jonkinmoista elämän varrella. Tämä myös varsin turvallista, on meinaan kasvorasvoissakin vaikka ja mitä!

 • Reply
  Tanja Kipinoinen
  30.10.2015 at 11:55

  Päätinkin vielä selvittää tämän Nafhan maahantuojan kanssa, ja tässä vastaus ja miedon tuoksun salaisuus: “NAFHA käyttää omaa kylmäpuristusmenetelmää, joka nimenomaan säilyttää öljyn kaikki parhaat ominaisuudet. Joskus arganöljyn puristamisessa käytetään lämpöä, jolloin öljy on helpompi puristaa, mutta laatu kärsii (haju + ravintopitoisuudet). Hyvin harva käyttää vastaavanlaista hydraulista puristusmenetelmää, josta saadaan ehdottomasti se kaikkein laaduikkan Arganöljy. Moni käyttää puristusmenetelmässä esimerkiksi lämmittämistä höyryn avulla, jolloin puristaminen on helpompaa ja nopeampaa. NAFHAn öljy on kuitenkin täysin kylmäpuristettua ja todella korkeat ravintopitoisuudet sisältävää. ” Eli hyvä öljy on sulla käytössä;o) Terkuin, Tanja/ http://www.biodelly.fi

  • Reply
   monasdailystyle
   1.11.2015 at 14:43

   Hei mahtavaa, kiitos Tanja <3 <3 <3 :) :)

 • Reply
  Ida Hanhiniemi / Suomen Luonnonkosmetiikan Tukku
  30.10.2015 at 11:57

  Heippa!

  Kommentoin NAFHAN maahantuojan edustajana. NAFHAN Arganöljyn mieto tuoksu selittyy mm. 100% luomupitoisuudella; näin tuotteessa ei ole torjunta-ainejäämiä tms, jotka voivat vaikuttaa tuoksuun. Kuten Biodellyn Tanja ylempänä viittasikin, niin myöskään arganpuiden kasvuolosuhteet eivät koskaan ole identtiset ja osa tuotteista on luomua ja osa ei.

  NAFHAN Arganöljy kylmäpuristetaan hydrauliikkamenetelmällä, jolloin öljyä ei lämmitetä puristuksen aikana, kuten monet mekaanisesti puristettavat öljyt, jotka lämmitetään 40-50 asteeseen mekaanisen puristuksen aikana. Suurin osa markkinoiden arganöljyistä puristetaan juurikin tällaisella mekaanisella tavalla, joka tuottoisa ja nopea, mutta se usein myös heikentää öljyn laatua. Tällä mekaanisella menetelmällä puristettu öljy on myös usein tummempaa. Laadukkaan arganöljyn tunnistaa siitä, että se on kylmäpuristettu luomuöljy ja on väriltään vaaleaa ja tuoksultaan mieto.

  Ihana kuulla että olet tykännyt NAFHAN arganöljystä! :-) Lasipullo tosiaan parantaa säilyvyyttä, mutta en usko sen vaikuttavan tuoksuun.

  • Reply
   monasdailystyle
   1.11.2015 at 14:45

   Jee kiitos ihana <3 Ja tää on vaan niin parhautta. Okei myös teidän toinen öljy on ihan överi ja oon täällä aivan hekumoissani siitä :D Juttua tulossa pian !! ;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *