4.3.2012

Panosta ja Pihistä : ruskea dream bag

Selailin *Nellyn uutuuksia asusteet puolella ja silmään osui ihania ruskeita laukkuja. Kaipaisin omaan kaappiini kovasti konjakin väristä isompaa laukkua jossa on pidempi hihna. Tässä olisi muutama vaihtoehto joista pidin. Näistä sainkin taas pihistä/panosta kollaasit tehtyä. Omissa haaveissa kun on eräs tietty yksilö…;)

Kauan haaveilemani yksilö on  Mulberryn Oversized Alexa. 
Voi että kun saisin tämän omaan laukkuvalikoimaani <3 Ihana!!! Ei muutakun säästökuurille taas…;) 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tuulia
  4.3.2012 at 15:59

  On se kyllä ihana! Samaa olen katsellut siinä normikoossa, mutta toistaiseksi on kyllä menneet muut hankinnat sen edelle. Kyllä tuollainen ehkä joskus vielä pitää saada, mustanakin voisi olla ihana. :)

  • Reply
   Mona
   4.3.2012 at 20:44

   Niinpä! On se vaan ihana:D Liikaa kaikkea kivaa;) ja jeps, mustana olis myös ihana:) Mä oon kyllä kuitenkin nyt täysin tän oakin kannalla. Tää on vaan niin päähän pinttyny nyt;)

 • Reply
  Anonymous
  4.3.2012 at 19:13

  Mona hei, aluksikin sä olet ihana! Sun blogi on paras ja tämä postaus oli juurikin sellaista mitä kaipasin. Itse viikko sitten Mulberryn liikkeessä arvoin Alexan ja Bayswaterin välillä päätyen jälkimmäiseen. Kiitos tämän postauksen, voin ostaa tuon Nelly.comin vähän samantyyppisen laukun Alexaksi itselleni niin en päädy varattomaksi näiden laukkuhimotusten kanssa. Jatka samaan malliin ja lisää näitä “panosta ja pihistä”-postauksia! :) :)

  • Reply
   Mona
   4.3.2012 at 20:46

   Kiitos hirmuisesti niin kauniista sanoistasi <3 Tosi kiva kuulla, että jaat aikaasi kanssani täällä <3:)
   Ja oih, bayswater on täydellinen!!!:D Voisin heti ottaa myös sen;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *