7.9.2012

Panosta ja pihistä: Leohuivi

Muutamat teistä ovat varmasti huomanneet rivien välistä, että olen hiukan ihastunut leokuvioon;) Etenkin leokuviolliset huivit viehättävät. Eilisessä postauksessa vilahti tämä leohuivi ja sainkin siitä inspiraation tehdä pihistä ja panosta versiota leosta!:)

Voisin mielihyvin ottaa tuon Alexander McQueenin leohuivin, se on nimittäin täydellinen!!!:) Ainut miinus on tuo melko suolainen hinta. Tosin tuollainen laatuhuivi olisi täydellinen lahja itselleen jonain vuonna…;)
Haaveilin myös muista ihanista laadukkaista malleista:) Kollaasin kaikki huivit löytyy täältä
Mikä on teidän lemppari?Follow me on Facebook :) Thanks for your support 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna
  7.9.2012 at 13:05

  Rakastan leopardihuiveja! Ne tuovat kivaa piristystä arkiseen asuun:) Bongasin Hennesiltä leokuosiset housut, taidan ainakin toistaiseksi pysyä vaan leoasusteiden käytössä, vaikka tuo kuvio niin ihana onkin! ;)

  • Reply
   Mona
   7.9.2012 at 19:52

   Oi oi!! Mä oon myös leohousuja funtsinu, mutta vielä en minäkään oo rohjennu;) Täytyykin katsastaa h&m, kiitti vinkistä;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *