4.3.2012

Cantina Azteca

Kävin tänään ystävieni kanssa Cantina Aztecassa syömässä. Paikka sijaitsee Eerikinkatu 8:ssa melkein Sokosta vastapäätä. Ravintola on todella viihtyisä ja ruoka hyvää!:) Ainoa miinus taisi olla taustalla soinut musiikki, joka ei ollut ihan meidän makuumme…;)
Tilasin Ensalada de queson. Oikein maittava ja täyttävä salaatti. Suosittelen ehdottomasti juustosta pitäville:) Hintaa tällä salaatilla on 14,50€. Ystäväni joka on käynyt jo monesti tässä paikassa tilasi lemppari annoksensa Pechuga depollon. Hän sanoi annoksen pääsevän top 3 listaan Turun ravintoloiden ruoka-annoksissa!;) Huom, tähän top 3 kuuluu ehdottomasti hänestäkin Tintån Härkävarras. Jos minulta kysytään, sitä ei taida voittaa mikään;)
Tässä kuvaa juustosalaatistani ja ehdinpä nappaamaan kuvan ravintolastakin. 

Onko Cantina Azteca teille tuttu ravintola?:)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Raparperi
  4.3.2012 at 19:54

  Tuttu paikka on ja olen käynyt monesti. Tykkään käydä siellä aina silloin tällöin. Hyvää ruokaa. Tänään päädyin pitkästä aikaa Paniniin ja ah, miten ihanaa ruoka olikaan sielläkin :P

  • Reply
   Mona
   5.3.2012 at 17:53

   Oi Panini on myös niin kiva paikka!!! En ole kyllä ollut kuin muutaman kerran, mutta hyvä kun muistuti;) Taidankin seuraavaksi suunnata sinne:)

 • Reply
  Pulu
  4.3.2012 at 21:59

  Cantina Azteca on ehdottomasti lempparein ravintolani Turussa. Siellä viihtyy aina, tekisi mieli istua 3tuntia syömäässä hitaasti ja hartaasti, mutta ruoka on niin hyvää että sen popsii alta aikayksikön:) lempparini listalta oli marmoroitu härän sisäfilee (mediumina, tietysti..;)), mutta viimekäynnilläno sitä ei enää ollut tarjolla. Myös heidän juustokakkunsa on loistavaa! Vitsit, pakko päästä pian uudestaan :)

  • Reply
   Mona
   5.3.2012 at 17:54

   Hih, kiva kuulla että muutkin tykkää:) Täytyykin joku kerta testata tuota juustokakkua;)

 • Reply
  Selena
  4.3.2012 at 21:59

  Viikko sitten tuli koulukaverin kanssa käytyä tuolla :) Syötiin kahden hengen fajita annos ja oli tosi hyvää. :)

  • Reply
   Mona
   5.3.2012 at 17:55

   Oi nam:) Liikaa kaikkia hyvyyksi… ;) Voisin kyllä käydä vaikka päivittäin ulkona syömässä:D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *