19.11.2015

Bag Dreams

Täällä ollaan taas päivän hiljaisuuden jälkeen! Eilen olo oli todella puolikuntoinen ja lepäilin sängyn pohjalla melkein koko päivän. Toivottavasti säästyn flunssalta ennen kuin se ehtii kunnolla alkaa pelkän levon avulla.

Nyt kuitenkin muihin aiheisiin nimittäin laukkuihin ;)

bag-dreams

En ole moneen aikaan haaveillut laukuista. Malesian reissulla kuljin yhden isomman laukun kanssa koko reissun. Kotiin palatessa ei mielessä todellakaan ollut ensimmäisenä uuden laukun hankintaa. Lähinnä ihmetytti miten ihmeessä ehdin käyttää nykyisiäkään laukkuja vaikkei minulla niitä kuitenkaan ihan liian montaa ole;) Reissun jälkeen olen tullut todella paljon tarkemmaksi ja nirsommaksi kaiken suhteen. Mietin uusia hankintoja pitkään ja pohdin ja vertailen vaihtoehtoja. Viime aikoina mieleen on hiipinyt tarve ajattomasta isosta mustasta laukusta. Muutama musta laukku kaapista kyllä jo löytyy, mutta ne ovat kaikki todella pieniä. Kaipaan siis arkiseen käyttöön isompaa veskaa, johon mahtuu niin läppäri, kuin kamerakin. Olen varovasti selaillut pinterestissa laukkuja ja makustellut vaihtoehtoja. Upeita laukkuja on maailma täynnä ja helposti tulee fiilis, että tahdon kaikki! :D Järki tietysti sanoo, että valinta on tehtävä ja yhteen päädyttävä. Kaikkein eniten kallistun Celinen laukkujen puoleen. Tykkään ihan hurjasti monesta Celinen laukusta, mutta tällä hetkellä niiden hinta kyllä tuntuu kaikkien muiden rahareikien (häät?!? :D) ohella aivan liian korkealta. Päädyinkin selailemaan muita edullisempia vaihtoehtoja ja tykästyin todella paljon näihin…

bagdreams2015

1. DKNY Bryant park – SHopping bag / 2. DKNY Active / 3. DKNY Chelsea (adlinks)

DKNY malleista löytyy todella kivoja laukkuja ja huomattavasti edullisemmin, vaikka toki näilläkin hintaa on.

Tällä hetkellä kallistun ehkä eniten tuon DKNY kolmosen suuntaan eniten. Olisikohan siinä hyvä joululahja itselleen;) Mitä mieltä te olette, mikä noista kolmesta olisi käytännöllisin ja paras arkiseen käyttöön?  Kertokaahan myös mitä laukkuhaaveita teillä on tällä hetkellä?? :)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Pinja
    19.11.2015 at 22:17

    Noista DKNY:n laukuista kolmonen on munkin lemppari! :) Ja itse haaveilen tällä hetkellä ainakin tuosta Givenchyn Antigonasta, Pradan Saffianosta, Celinen Luggagesta ja vielä monesta muustakin, ainahan niitä haaveita saa olla ;)

    • Reply
      monasdailystyle
      20.11.2015 at 09:01

      Todellakin haaveita saa olla;) Aika samoilla linjoilla ollaan. Suht yksinkertaista ja klassista <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *