3.9.2023

Mitä homeopatia oikeastaan on? Jonna Laukkanen

Menesty lempeästi -podcast jaksossa haastattelussa Jonna Laukkanen kertoo miten on itse päätynyt klassisen homeopatian pariin ja mitä homeopatia edes on ja mihin sitä voi käyttää. 

 

 

Homeopatia on kokonaisvaltainen hoitomuoto, joka  perustuu periaatteeseen, että pienillä määrillä laimennettuja luonnollisia aineita voidaan käyttää samankaltaisiin oireisiin kuin ne, joita asiakas kokee. Homeopatia perustuu ajatukseen, että “samankaltaiset hoitavat samankaltaiset” ja että mitä enemmän aine laimennetaan, sitä tehokkaampi se on.

Käytännössä homeopaatit valitsevat yksilöllisesti sopivan homeopaattisen valmisteen, joka perustuu oireisiin ja kokonaisvaltaiseen terveydentilaan. Haastattelussa Jonna kertoo esimerkki kysymyksiä, joita homeopaatit saattavat kysyä asiakkaalta.

Olen itse kirjoittanut omasta homeopatia kokemuksestani Homeopatia synnytystraumasta ja keskenmenosta toipumisen tukena -postauksessa.

Mitä homeopatia oikeastaan on? Jonna Laukkanen

Meidän perheessä homeopatia on ollut täydentävänä hoitomuotona siitä lähtien, kun saimme lapsen. Homeopatia on ollut lempeä hoitomuoto moneen eri asiaan ja olen tosi onnellinen miten moni on matkan varrella kertonut, että on kauttani tutustunut homeopatiaan ja se on jäänyt monen perheen tärkeäksi työkaluksi.

Jonnan kanssa aloitimme tekemään yhdessä töitä kesällä ja on ollut ihana tutustua paremmin Jonnaan. Hänelta saimme Italian matkaa varten kattavan tietopläjäyksen mitä aineita on hyvä olla mukana niin auringon- kuin ötökän pistoja varten. Reissussa meillä kaikilla tulikin orastavaa pientä flunssan alkua, johon napattiin heti sopivat aineet ja tällä kertaa vältyttiin onneksi kokonaan isommilta sairasteluilta.

Jonnalla olen ollut myös niin kutsutussa rakennehoidossa, jossa selvitetään kattavammin hyvinvoinnin tilaa ja pohditaan mihin asioihin kaipaa tukea juuri nyt. Voin todella lämpimästi suositella ihanan Jonnan vastaanottoa. Hän on sydämellinen, lämmin ja asiantunteva. Hänen vastaanotolla on turvallinen ja ihana luottamuksen tunnelma.

Toivottovasti tulevaisuudessa homeopatian puolesta puhuvia juttuja tulisi entistä enemmän myös ihan tavalliseen mediaan täällä meillä Suomessakin. ♥

Seuraa Jonnaa IG:ssa, jossa hän jakaa vinkkejä homeopatian käyttöön ja varaa aika suoraan hänelle viestiä laittamalla. 


Suomesta kattavan homeopaattisen aineiden valikoiman löydät PUR-kaupasta, josta saat koodilla monav 10% alennuksen. Tein viime vuonna PUR kanssa yhteistyötä ja alekoodi toimii edelleen. Olen itse ollut vuosia PUR-kaupan asiakas, joten voin lämmöllä suositella kauppaa. Kaikki PUR-kaupasta löytyvät brändit ja tuotteet on aina priimaa.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *