28.8.2023

Syystyylin suosikit

Mainos, IVALO.COM

Ajattomuus, vaaleat sävyt ja naisellisuus. Niistä on koostunut mun tyyli jo todella monta vuotta. Haluan, että kaapistani löytyvät vaatteet taipuvat moneen eri tilanteeseen ja niitä on helppo yhdistellä myös keskenään. Toisena päivänä olen bisnesstapaamisessa, toisena taas rennosti lounastreffeillä kolleegan kanssa ja kolmantena äitinä lapsen kanssa vapaa-ajan puuhissa. Parasta on, jos vaatteet mukautuu mahdollisimman moneen näistä. Minulle kauniit vaatteet on itseni ilmaisemista ja haluan aina tuntea vaatteissa oloni mukavaksi.

Löysin mielettömän ihanan itselleni uuden vaatebrändin IVALO.COM kautta, johon rakastuin täysin ja olen aika varma, että niin rakastut sinäkin, mikäli yhtään pidät kanssani samanlaisesta tyylistä! 🤩

Enteliér on vastuullinen brändi, jonka vaatteet valmistetaan Puolassa pienissä perinteisissä ompeluhuoneissa.

Itse Puolassa aiemmin toista vuotta asuneena voin todeta, että Puolassa todella on upeita brändejä, joihin kiinnitin jo siellä asuessani huomiota ja Enteliér nousi heittämällä nyt lemppariksi. Brändin perustaja Małgorzata työskenteli aiemmin rahoitus alalla ja Enteliér on hänen rohkea sydämen valinta. 

Brändin nimi viittaa ranskankieliseen sanaan atelier; taiteilijan työhuone, joka luo oman visionsa kauneudesta.  Perustajan mukaan Enteliér -nainen rakastaa kauneutta kaikilla elämänaloilla. Tämä resonoi itseeni isosti. 

Brändin missio on innostaa naisia tekemään valintoja sydämestä käsin rohkeasti ja tietoisesti! Kohden sitä mikä juuri sinulle itsellesi sopii. RAKASTAN ja allekirjoitan siis 100% Enteliér mission. 

Minusta on ihanaa miten brändin vaatteissa yhdistyy samaan aikaan ajattomuus ja silti myös rohkeus ja aistillisuus. Pienet yksityiskohdat ja laadukkuus on selvät brändin tavaramerkit. 

IVALO.COM

MOHAIR SWEATER DIRTY PINK

On ihanaa miten helppoa tänä päivänä on löytää parempia valintoja. IVALO.COM on tehnyt todella edelläkävijänä mieletöntä työtä sen puolesta, että kuluttajana on helppoa löytää omien arvojensa mukaisia muotibrändejä.

IVALO.COM

IVALO.COM missio on tehdä vastuullisesta pukeutumisesta uutta arkea. Heidän valikoima on aina vastuullisen muodin ja hyvän omantunnon vaatekauppa. Kun vierailet IVALO.COM sivuilla, voit luottaa siihen, että jokaikinen sieltä löytyvä brändi on validoitu ja turvallinen valinta.

Muotibrändin ja IVALO.COin yhteistyö on monivaiheinen ja jokaisesta brändistä, joka valikoimaan tulee tehdään oma IVALO.COM 360 -validointi, josta kuluttajana on helppo arvioida mitkä arvot ovat itselle ne tärkeimmät.

Vastuullisen valikoiman lisäksi IVALO.COM antaa rutkasti inspiraatiota ja tietoa muodin rakastajille.

IVALO.COM

Enteliérin missio on innostaa naisia tekemään valintoja sydämestä käsin rohkeasti ja tietoisesti! Kohden sitä mikä juuri sinulle itsellesi sopii.

IVALO.COM

IDYLLE DRESS ECRU

IVALO.COM

Katso koko Enteliér upea valikoima IVALO.COM sivuilta täältä!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *