23.12.2022

Jouluun hidastamista

Odotan tätä joulua erityisen paljon, sillä saamme viettää sen meillä kotona lähimpien kanssa. Tämä on jo toinen joulu täällä Espoossa omassa kodissa, mutta minulle ensimmäinen, sillä olin koko viime joulun kipeänä sängyn pohjalla. Niin ihana nyt päästä nauttimaan perheestä ja joulun tunnelmasta ja kaikista herkullisista joulun ruuista.

Eetu on valmistellut ruokia savukalasta, itse tehtyyn leipään ja sinappiin asti. En voi kuin ihailla oman kokkini intohimoa ruuanlaittoa ja perheelle leipomista kohtaan. Itse olen varsin rento jouluttaja, enkä ota turhia paineita siivoamisesta tai muista järjestelyistä. Se tehdään mitä ehditään ja järkeväksi nähdään.

Jouluaatolta odotan Lionelin riemua. Päiviä ollaan laskettu pitkään ja hartaasti. Päiväkodissa kaverit olivat kertoneet Lionelille, ettei joulupukkia ole olemassa. Sitä hetki pähkäiltiin yhdessä, mutta tultiin siihen tulokseen, että kyllä se kuitenkin taitaa olla olemassa.

Jouluna aion nauttia perheen kanssa yhteisestä ajasta, kirjoista(!), sekä toivottavasti aktiivisesta tekemisestä. Tilaan viikonlopulle aurinkoisen kevyen pakkassään, jotta luontoon lähteminen on nautinnollista.

Nappasin vielä pienen jouluvisan Saran blogista:

piparkakku / konvehti

joulusauna: aamu / ilta

laatikot / kalapöytä

aitokuusi / tekokuusi

joulutorttu: luumumarmeladi / nutella

pehmeä paketti / kova paketti

lahjat: aamulla / illalla

perhejoulu / sukujoulu 

joululaulut / joululeffa

Ihanaa joulua juuri sinulle! Toivottavasti se pitää sisällään kaikkea sitä mitä ikinä siltä toivot. ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *