21.12.2022

Positive Psychology Coach

Mainos @positiivinenoppiminen

Valmistuin 2022 loppukesästä Positive psychology coach koulutuksesta ja koin ja koean valtavaa onnistumisen ja ylpeyden tunnetta tästä.

Koulutus ei todellakaan ollut mikään kevyt pikkujuttu vaan vastaa 60 opintopistettä ja pitää sisällään laaja-alaiset positiivisen psykologian perusteet ja ratkaisukeskeisen valmennuksen opit.

Olen äärimmäisen kiitollinen, että päätin lähteä tälle polulle. Vuoden mittainen koulutus kasasi yhteen kaiken kymmenen vuoden aikana oppimani kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Koulutuksen aiheet ovat tulleet hyvin tutuiksi vuosien aikana lukemistani kirjoista ja omien elämänkokemusten ja kasvunpolkujen kautta. Nyt osaaminen syveni ja kaikelle sai syvempää tieteellistä tietoa.

Positive Psychology Coach

Positive Psychology Coach

Kaikkein suurimman opin sain kuitenkin lukuisista harjoitusvalmennuksista. Olen mentroinut ja valmentanut aiemminkin erityisesti vaikuttajia yrittäjyyden polulle, mutta nyt pääsin valmentajana aivan uudelle tasolle ja sisäistin koko koulutuksen tärkeimmät opit selkärankaan asti, eli 5 K:ta.

❤️Kysy
❤️Kuuntele
❤️Kunnioita
❤️Kannusta
❤️Kiinnostu

Nämä ovat äärimmäisen tärkeitä niin valmentamisessa kuin kaikissa muissakin ihmissuhteissa.

Kun antaa lahjaksi läheisilleen täyden kuulluksi tulemisen tunteen, sydämestä lähtöisin olevan kunnioituksen, aidon kiinnostumisen, innostavan ja keskusteluja jatkavan kysymisen sekä kannustuksen voimaannuttavan taian on hyvin pitkällä onnellisen elämän lähteillä.

Positive psychology coach koulutus oli kaikkea sitä mitä odotin ja enemmän. Ammattitaitoiset kouluttajat kuljettivat opiskelijat koko kurssin läpi todella lämpimällä energialla.

Valmennuksen opiskelumateriaalit saatiin Claned oppimisalustalla, joka oli todella toimiva! Jokaiseen oppialueeseen tuli kattavat materiaalit sekä tehtävät yksin että parin sekä pienryhmän kanssa tehtäväksi.

Live koulutukset onnistuivat Zoom tapaamisten kautta todella kätevästi ja helpottivat kiireistä yrittäjän arkea paljon. Vaikka PPC koulutus ottaa aikaa, on se täysin mahdollista toteuttaa myös täysipäiväisen työn ohella.

Kaikki valmennuksessa opittu myös vahvistaa omaa hyvinvointia, jolloin koulutus ei ole pelkästään uuden oppimista vaan todella merkittävä matka syvälle omaan sisimpään ja omaan onnellisuuteen.

Voin lämpimästi suositella Positive psychology coach koulutusta aivan jokaiselle hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Erityisesti koulutus sopii, mikäli haluat olla valmentamassa ja innostamassa muita voimaan paremmin. Koulutus sopii myös mitä loistavammin erilaisille johtajille ja tiiminvetäjille, joiden on tärkeää saada tiimiläiset kukoistamaan.

Olen todella kiitollinen itselleni, että päätin lähteä koulutukseen mukaan, se on antanut valtavasti lisää itsevarmuutta omaan tekemiseen ja konkreettisia työkaluja auttaa entistä monipuolisemmin ja laadukkaammin omia asiakkaitani.

Olen myös äärimmäisen kiitollinen siitä, että sain oppia parhaiden kouluttajien matkassa. Kiitos!

Positiivinen psykologia on upea ala ja toivon sen näkyvän entistä enemmän ihan jokaisen elämässä vauvasta vaariin.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *