8.7.2022

9 vuotta kihloissa

Eilen tuli kuluneeksi 9 vuotta siitä, kun Eetu kosi minua Venetsiassa! Sovittiin jo silloin, että kun ollaan oltu 10 vuotta kihloissa lähdetään uudelleen Venetsian matkalle. Tuntuu ihan absurdille, että vuoden päästä on jo tuo virstanpylväs edessä.

Keräsin muutamia vanhoja kuvia vuosien varrelta.

7 vuotta yhdessä – postauksessa kerroin tarinan siitä miten me alunperin olemme tavanneet toisemme.

Yes, yes, yes! – postauksessa hehkutin onnea vasta kihlautuneena. Niin hullua, että olen jakanut koko sen ajan meidän elämää täällä blogissa, kun olemme Eetun kanssa tunteneet ja yhdessä olleet.

Kirjoitin postauksen myös 10:stä asiasta, joita rakastan Eetussa.

Erityisesti kaikki matkat ja ulkomailla asuminen ovat jääneet todella lämpiminä muistoina mieleen meidän yhteisistä vuosista. Lapsen saaminen on ollut tietysti kaikkein merkittävintä ja meitä eniten yhdistävä mieletön asia elämässä.

Tiesin heti ensimmäisistä treffeistä asti, että tämän miehen kanssa haluan vanheta. Voi miten kiitollinen olen, että tämä toive on jo toteutunut yli vuosikymmenellä. Marraskuussa tulee kuluneeksi jo 13 vuotta siitä, kun tavattiin ensimmäisen kerran. Toivon vielä monia vuosikymmeniä ja huikeita vuosia meille yhdessä. ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *