13.5.2022

Korkeimman potentiaalin muutosvalmennus

Olen saanut jo pitkään rakentamani uuden henkisen hyvinvoinnin premium valmennukseni nyt siihen pisteeseen, että pääsen testaamaan sitä ensimmäisten kanssa! Pilottiryhmä aloittaa nyt tulevana maanantaina mielettömän 10 viikon matkan.

Oletko yrittäjä, joka kamppailee työn ja vapaajan tasapainon kanssa? Yrityksen johtaja tai tiimin vetäjä, jolla jatkuva suuri vastuu kulkee mukana myös kotiin? Koet onnellisuuden sijaan arjessa enemmän ahdistusta ja riittämättömyyden tunteita? Tämä valmennus on sinulle. 💛

Tulen olemaan 10 viikon ajan sinun mielen pt ja tuen kasvun matkallasi sinua kukoistamaan ja löytämään oman korkeimman potentiaalisi, niin että saavutat tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä.

Pilottiryhmässäni pääset sukeltamaan syvälle sisimpääsi ja saat minut henkilökohtaiseksi valmentajaksi paljon valmennuksen oikeaa hintaa edullisemmin. Intensiivisessä valmennuksessa voit saavuttaa omat tavoitteesi nopeammin ja minä saan samalla palautetta pilottivalmennuksesta.

Mikäli tiedät sisimmässäsi, että muutoksen on tapahduttava nyt, eikä vasta sitten joskus on tämä tilaisuus nyt sinun. Olet myös valmis investoimaan itseesi ja muutokseen rahallisesti ja ajallisesti. Asetat vihdoin itsesi etusijalle.

Mukaan mahtuu vielä yksi motivoinut muutoksen tekijä, joka haluaa kaikkein eniten tällä hetkellä arkeen lisää henkistä hyvinvointia ja tasapainoa. Oletko se sinä?

Laita mulle viestiä mona@monavisuri.fi (tai somessa suoraan yksityisviestiä) ja katsotaan voitaisiinko tehdä yhdessä töitä seuraavat 10 viikkoa! ♥

Korkeimman potentiaalin muutosvalmennus

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *