16.8.2020

Lastenhuoneeseen väriä Desenion julisteilla

Desenio julisteet

Lastenhuoneeseen väriä Desenion julisteilla

Kaupallinen yhteistyö, Desenio

Rakastan kauniita julisteita ja tauluja seinillä! Niillä saa niin helposti muutettua huoneen ilmettä ja tuotua sisustukseen väriä ja särmää. Me tykätään melko minimalistisesta sisustuksesta yleisesti, mutta taulujen kanssa simppeliin kokonaisuuteen on aina helppo tuoda lämpöä. Onkin ihana tehdä taas yhteistyötä Desenion kanssa, josta ollaan julisteet tilattu jo monena vuonna.

Tällä kertaa päädyttiin valitsemaan uusia julisteita Lionelin huoneeseen. Tilasin ne juuri ennen, kuin saatiin tietää uudesta muutosta, joten alunperin suunnittelemani taulukollaasi seinälle sängyn päätyyn jäi nyt toteuttamatta, mutta odottaa toteutustaan uudessa kodissa! :)

Meidän koko perheen lempijuliste SUCCULENT LION JULISTE on ollut jo muutaman vuoden Lionelin huoneessa ja tulee koristamaan paraatipaikkaa, myös uudessa kodissa. Teen IG Storyn puolelle pienen huone-esittely (kaikki tosin vielä kesken), mutta tulettehan kurkkaamaan ja jakamaan teidän vinkit ja mielipiteet tulevalle taulukollaasille ja muille sisustusideoille!:)

Lastenhuoneeseen väriä Desenion julisteilla

ALPHABET PINK, JULISTE / NUMBERS GREEN JULISTE 

Uusina tulokkaina tilasin Lionelille sekä numero-, että aakkosjulisteen. Minusta on ihana, että voidaan yhdistellä uuden oppimista ja sisustusta, joten nämä oli ihan ehdottomat must valintani. Tykkään kovasti taulujen sävymaailmasta.

Rakastan puisia tammikehyksiä, ne tuovat ihanaa lämpöä kodin sisustukseen! Kauniit kehykset kruunaa kokonaisuuden ja itse olen pohtinut vaihtaisinko kaikki nyt noihin puisiin.

Tykkään edelleen hurjasti meidän keittiön taulukollaasista, jossa ensimmäisenä päädyin noihin tammikehyksiin. Saa nähdä miten saadaan nuo aseteltua nyt uuteen kotiin, vai päädytäänkö vaihtamaan julisteita.

Desenio julisteet

Lionelin huone aikaisemmassa kodissa oli haastavan mallinen, pitkä ja kapea. Se oli kuitenkin melko iso joten tavarat mahtui hyvin huoneeseen. Uusi huone on huomattavasti järkevämmän mallinen (neliö), mutta siinä ei ole laisinkaan säilytystilaa. Olenkin pohtinut kokonaisen kaapiston teettämistä Lionelin huoneeseen. Ollaan aika minimalistisia ja tykätään, että tavarat on piilossa ja iso kaappi söisi vaatteiden lisäksi sisäänsä kaikki lelutkin, kun niillä ei leikitä.

Lastenhuoneeseen väriä Desenion julisteilla

SUCCULENT LION JULISTE /ALPHABET L JULISTE

Vaatekaappina Lionelilla on toiminut Ikean lipasto, joka on myös tosi näppärä. Muuttaessa se oli tosin yksi painavimmista esineistä.

Desenio julisteet

NEW FRIEND NO1 JULISTE

Sängyn vaihto on ollut myös mielessä. Pian on aika hankkia isomman pojan sänky. Teidän sänkysuosituksia lapselle otetaan mielellään vastaan! :) Jouduttiin nyt siirtämään jo tuo maailman kaunein Pikkuvaniljasta saatu sänkypehmuste varastoon, kun Lionel totesi sängyssä, ettei mahdu nukkumaan sen kanssa… :D

Desenio julisteet

Lastenhuoneeseen väriä Desenion julisteilla

NEW FRIEND NO1 JULISTE

Uutena julisteena ja kehyksenä tilasin aiemman leijonan kaveriksi toisen leijonan. Täytyyhän pikkuleijonan huoneessa olla leijonan kuvia. ;)

Lastenhuoneeseen väriä Desenion julisteilla

ALPHABET L JULISTE

L- kirjain juliste on ollut meillä melkein Lionelin syntymästä asti ja rakastan sitä! Se tulee säilymään matkassa varmasti vielä pitkään. :)

Desenio julisteet

Desenio julisteet

Muistakaa tulla IG tarinoiden puolelle kurkkaamaan Lionelin uutta huonetta! :)

Aiemmasta Meidän 70 neliöinen Helsingin koti– postauksesta löytyy kaikki kodin kuvat ja pian sitten tuleekin uuden kodin Home tour!! :)

Onko siellä muita, jotka rakastaa sisustaa julisteiden kanssa? :)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Katja
    16.8.2020 at 17:19

    Meillä on lapsen sänkynä oma vanha Muuramen Jollani, jota käsittääkseni vieläkin saa. Kestää siis todella hyvin aikaa ja omaan minimalistiseen makuuni sopii oikein hyvin. Sänkyä saa pidennettyä lapsen kasvaessa, siitä iso plussa. Suosittelen!

    • Reply
      Mona
      16.8.2020 at 19:30

      Hei aivan ihana tuo Muuramen <3 :) Kiitos vinkistä! :*

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *