3.8.2020

Meidän 70 neliöinen Helsingin koti

Viimeinen viikko tässä ihanassa kolmiossa Helsingin Hietsun kulmilla lähtee nyt käyntiin, sillä ensi viikonloppuna on muutto uuteen kotiin!! Uudesta kodista lupaan kertoa pikimmiten lisää ja IG Storyjen puolelle on tulossa ihan pian tyhjän kodin kierroskin.

Sitä ennen palaan vielä muutamien kuvien muodossa tähän super rakkaaseen kotiin, jossa ehdittiin muutama vuosi asua. Olen tainnut kaikista meidän kodeista kuvata erilliset postaukset tänne blogiin. Niitä on ihana muistella jälkeenpäin. :)

Lionelin huoneesta teen vielä erillisen postauksen, sillä ehdittiin juuri ennen muuttopäätöstä tehdä siellä pieniä sisustusjuttuja yhteistyössä ihanan Desenion kanssa, joten lastenhuoneesta tulossa oma juttunsa nyt ja sitten aika pian myös uudesta kodista! :)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Satu // Life with Satu
  3.8.2020 at 15:48

  Oi kun kaunis ja kauniisti sisustettu koti teillä <3

  • Reply
   Mona
   3.8.2020 at 17:25

   Kiitos paljon Satu <3 :*

 • Reply
  HS
  4.8.2020 at 09:52

  Hei kurkkasin teidän uuden asunnon juuri instan puolelta :) Hienolta näyttää! Kun sä olet kiinnostunut sijoittamisesta ja oot jakanut blogissakin hyviä vinkkejä siihen liittyen, niin mua jäi mietityttämään et miksi ootte päättäneet asua itse vuokralla? Ehkä ootkin sen selittänyt jossain kohtaa, mutta mulla mennyt ohi. Asuttiin itse 3 vuotta Helsingissä vuokralla ja laskettiin sitten jälkikäteen paljon maksettiin jollekin muulle ja ihan pelästyin sitä :D Mikä teidän ajatus on vuokralla asumisesta?

  • Reply
   Mona
   4.8.2020 at 10:26

   Kiitos paljon! :) Voisin tästä tehdä ihan oman blogipostauksen, kun moni on kysellyt ja kiinnostunut.
   Ensisijaisesti muutettiin sillä ajatuksella, että “kattellaan”, kun ei yhtään tiedetty kauanko aiotaan Helsingissä olla.
   Toiseksi on se syy, ettei meillä ole vielä tarpeeksi omaa pääomaa kasassa, että saataisiin riittävän suuri asuntolaina. Säästetään siis koko ajan asuntoa varten kylläkin. Toki voisimme muuttaa hieman kauemmas edullisempaan asuntoon, jolloin laina saataisiin, mutta toistaiseksi ei olla vielä oltu valmiita joustamaan sijainnista. Eli summa summarum, esim juuri tämän tulevan asunnon vuokra on huomattavasti edullisempi kuukaudessa, kuin olisi kuukausilyhennys lainassa (jota emme kyllä vielä valitettavasti edes saisi), mutta eiköhän tässä vähitellen säästöt kartu ja päästään ostamaan taas omakin tulevaisuudessa tai josko sitä olisi jossain kohtaa valmis joustamaan sijainnista! :D
   Emme myöskään halua irrottaa kaikkia meidän muita sijoituksia omaa asuntoa varten, vaan halutaan hajauttaa ettei kaikki varallisuus sitten ole pelkästään omassa asunnossa.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *