12.8.2020

Lionel 3 vuotta

Meidän rakas ihana Lionel on jo kolme vuotta!! Täällä blogissa Lionelin kuvat ovat vauvavuoden jälkeen vähentyneet, mutta puhelimen kuvagalleria on täynnä kuvia tästä rakkauspakkauksesta. Nyt otettiin pieni kuvaussessio kolmen vuoden virstapylvään kunniaksi ja halusin ehdottomasti jakaa kuvat muistoksi myös tänne blogin puolelle. ♥

Lionel 3 vuotta

Meneväisen pikkupojan perässä kuvaaminen on puhelimella huomattavasti helpompaa, kuin järkkärin kanssa. Tosin rakastamme molemmat paljon kuvaamista, joten kuvaussessioita on otettava jatkossa useammin.

Pikkumies kasvaa niin kovaa vauhtia, että kuvista on ihana saada muistoja kustakin ikävaiheesta.  Nyt heinäkuun viimeinen päivä juhlittiin Lionelin 3-vuotissynttäreitä! :)

Tällä hetkellä Lionel on tosi taitava kiipeilemään ja puhuu myös erittäin monipuolisesti ja osaa paljon vaikeitakin sanoja. On ihanaa, kun voidaan puhua asioista niin, että kaikki ymmärtää mistä on kyse. On ollut ihan huikeaa seurata tämän pienen miehen kehitystä ja taitojen monipuolistumista.

Lionel on myös tosi sympaattinen ja ystävällinen kaikille ympärillä oleville. Kaikille heilutellaan ja moikataan. Ristiriitatilanteissa ollaan opeteltu myös pyytämään anteeksi. Toisinaan tunteet kyllä kuohuu paljonkin ja itkut saattaa välillä olla vuolaita (niin äidillä, kuin pojallakin:D)

Lionel on äärimmäisen empaattinen ja on aina auttamassa ja halimassa tilanteen tullen. Meillä hukutaankin haleihin ja pusuihin. Siitä äiti on erityisen onnellinen.

Meidän maailman rakkain ja ihanin Lionel. Olen niin kiitollinen, että olemme saaneet juuri sinut meidän elämään. ♥

Lionel 3 vuotta

Lionel 3 vuotta

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Äiti
  12.8.2020 at 20:06

  Mumman rakas timantti Ihanat kuvat

  • Reply
   Mona
   13.8.2020 at 07:04

   <3 <3 <3 <3

 • Reply
  Erica
  12.8.2020 at 20:36

  Meillä on samana vuonna syntynyt poika myös ja tää ikä on kyllä paras. Meillä moikataan nykyisin myös koiriakin :D

  • Reply
   Mona
   13.8.2020 at 07:04

   Hahaha sama täällä, moikat ja aika usein kysytään: Saako silittää??? :D :D <3 <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *