13.7.2020

Synttärit hotellissa ystävän kanssa

* majoitus saatu St. George

Synttärit hotellissa ystävän kanssa

Niin pärähti viikko sitten 33 vuotta mittariin! Ihanaa! Rakastan olla kolmekymppinen! :)

Synttärit sujui tuttuun tapaan hyvin rauhallisesti. Tänä vuonna menimme kahdestaan rakkaan ystäväni kanssa hotelliin viettämään laatuaikaa. Syötiin ulkona dinneri ja muuten nautittiin Helsingin ihanimmasta hotellista. Tällä kertaa spa osasto jäi väliin, mutta ensi kerralla ajattelin varata kasvohoidon ihanaan St. George Spahan, joka on vertaansa vailla. Iso kiitos St. Georgelle täydellisen hyvin nukutusta yöstä ja herkullisesta aamiaisesta. ♥ Täällä on aina niin hyvä olla.

Synttärit hotellissa ystävän kanssa

Synttärien lisäksi pidin melkein koko viime viikon myös kesälomaa. Teki ihan älyttömän hyvää. Mainitsin Kesäväsymystä– postauksessa viime aikaisesta väsymyksestä ja kyllä sitä alkoi huomata, että ylimääräiselle vapaalle oli tarvetta.

Nyt muutama viikko tehdään taas töitä, mutta heinäkuun lopulla pidän taas viikon lomaa ja jestas sitten alkaakin taas elokuu ja monet uudet kujeet! Mihin tämä aika oikein meneekään?

Suosittelen enemmän kuin lämpimästi kokeilemaan Helsingin ihanaa St. George hotellia. Aivan mieletön henkilökunta ja upeat puitteet. Täällä lepää sielu ja ruumis. Spa:han kannattaa myös säästää aikaa, se on huikea! Täydellinen paikka viettää synttäreitä pienessä tai vähän isommassakin porukassa. :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *