2.7.2020

14 x kirjaa motivoimaan uralla

Haaveiletko uudesta urasta tai yrittäjyydestä? Kaipaatko inspiraatiota ja mentoria matkan varrelle? Mikäli koet, että toisinaan yksin on vaikea motivoitua ja päästä vauhtiin, niin otathan avuksi kaikki maailman ihanat kirjat! Kirjojen kautta saat mentorin rinnallesi juuri silloin, kun itsellesi sopii. Kannattaa tarttua rohkeasti erilaisiin kirjoihin, jolloin löydät juuri sinulle oikeat tyypit vierellesi.

Kokosin tähän ihanan kirjalistan kirjoista, joista uskon olevan apua ja motivaatiota uutta suuntaa etsiessä. Moni näistä kirjoista sopii luettavaksi muutenkin elämän erilaisiin tilanteisiin, mutta uskon, että nämä kaikki vievät eteenpäin myös ura-asioissa.

Minulle lukeminen on aina yhtä kuin rahaa pankkiin laittamista. Jokainen kirja rikastuttaa minua aina jollakin tavalla. Opin, viisastun ja löydän kirjojen kautta jatkuvasti itsestänikin uusia puolia. Lukeminen on valtava rikkaus!

Tässä siis sinulle pieni kirjalista, josta suosittelen poimimaan itseäsi puhuttelevat teokset motivoimaan ja auttamaan juuri sinun urakasvua!:)

14 x kirjaa motivoimaan uralla

1. Girl stop apologizing, Rachel Hollis
2. Girl, Wash Your Face, Rachel Hollis
3. Sinä pystyt, Nanna Karalahti
4. Varasta kuin taiteilija, 10 asiaa joita kukaan ei kertonut luovuudesta, Austin Kleon
5. Mielen voima työssä, Harri & Ilkka Virolainen
6. Everything is figureoutable, Marie Forleo
7. You are badass, Jen Sincero
8. Atomic Habits, James Clear
9. Ikigai, Pitkän ja onnellisen elämän salaisuus japanilaisittain, Hector Garcia & Francesc Miralles
10. Valonantajat, Vappu Pimiä ja Johanna Huhtamäki
11. The total money makeover, Dave Ramsey
12. Maximum achievement, Brian Tracy. Brianin kaikki kirjat ovat tosi inspiroivia myös yrittäjyyden kannalta, joten suosittelen tutustumaan hänen tuotantoon muutenkin, jos Brianin tyyli iskee! :)
13. This is marketing, Seth Godin
14. Money a love story, Kate Northrup

Löytyykö listalta jotain jo entuudestaan tuttuja kirjoja? Luen ilolla myös sinun vinkit kommenttien puolella tai Instassa! :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Pinja
  3.7.2020 at 09:32

  Hei jes, kiitos vinkeistä Mona – nää menee ehdottomasti lukulistalle koska rakastan juuri tämäntyyppisiä kirjoja. Ja pakko tehdä vielä oma lisäys tähän, nimittäin ‘Suurin niistä on rakkaus’! Vaikkei se varsinaisesti business/ura/tms. käsittelevä kirja olekaan, niin jotenkin Kirstin tarinasta saa ihan mielettömästi inspiraatiota, motivaatiota ja boostia omaankin tekemiseen :) Ei voi muuta sanoa kuin että vitsi mikä nainen! :D

  • Reply
   Mona
   3.7.2020 at 09:53

   Olen niiiin samaa mieltä! Kirstin kirja ansaitsee ehdottomasti paikan listalla ja kärkipäästä, se oli MIELETÖN! Ja nyt on alettu tekemään myös elokuvaa Kirstistä, en malta odotttaa!!! 8) <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *