1.7.2020

Kesäväsymystä

Kevään jälkeen huomaan, että havaittavissa on pientä kesäväsymystä. Olen normaalisti aamuvirkku ja herään aikaisin, mutta Lionelin nukkuessa pidempään saatan itsekin herätä  vasta seitsemän jälkeen, joka on minulle myöhäinen aika. Tänään havahduin siihen, että Lionelin huoneesta kuului ” Äiti!” vasta 7.50.

Kesälomien pitäminen on edelleen harkinnan alla, mutta olen nyt ottanut selvästi rennomman työmoodin käyttöön. Päikkärit on hyvä idea aina, kun siltä tuntuu ja kahvihetket ystävien kanssa kesken päivän myös.

Tarkoitus on kesän aikana pitää myös vähintään viikon somedetox, viime kerrasta on kulunut jo sen verran taas aikaa (jouluna viimeksi), että sekin on paikallaan.

Ensi viikolla saan paljon kaipaamaani omaa aikaa, kun Lionel lomailee Mumman luona. Tosin olen ehtinyt saada koko ensi viikkoon jo kiitettävästi menoja… Mikä siinä onkin, että kun olisi mahdollisuus kunnolla hiljentyä ja irroittautua kaikesta, niin sitten tietysti tulee sovittua vaikka ja mitä.. :D No, mutta onneksi on tosi kivoja menoja vaan tiedossa. Ensin omat synttärit maanantaina ja tiistaina vietetään minun ja Eetun kihlajaispäivää. Kolmen vuoden päästä ollaan suunniteltu, että vietetään 10. vuotis kihlajaispäivää Venetsiassa. ♥

Nyt toivottelen ihanaa heinäkuun ensimmäistä kaikille. Ja aivan ihanaa kesälomaa kaikille nyt loman aloittaville! :)

Kuvat, Camilla Bloom / Vaatteet, Lindex (saatu)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *