9.3.2020

Iholle hyvinvointia kollageenilla

Tuotteet saatu testiin/mainoslinkkejä*, Skincollagen

Ihon hyvinvointia kollageenilla

Kollageeni on tällä hetkellä todella pinnalla ja ainakin minusta näin 30+ vuotiaana tuntuu, että kaikki puhuvat nyt kollageenista. Pääsin viime vuonna testamaan yhteistyössä huikeita Skincollagen* tuotteita ja samalla tutustuin tarkemmin kollageenin hyötyihin. Olen pitkään seurannut ihanaa Karita Tykkää Instassa ja sitä kautta myös kiinnittänyt huomiota, että hän käyttää säännöllisesti kollageenia ja on myös perustanut Skincollagen brändin.

Mitä hyötyä kollageenin käytöstä sitten on? 

Skincollagen sivuilta löytyy kattava tietopaketti kollageenista ja sen eri muodoista. Ikääntyessä kollageenin tuotanto vähenee kehossa, jonka vuoksi sen käytöstä onkin hyötyä juuri kolmenkympin paikkeilla. Itse koen kollageenin käytön nimenomaan ennaltaehkäisevänä ihonhoidon tukena. Ja niinkuin moni teistä tietää, rakastan ravintolisien tuomaa täydennystä hyvinvoinnissa.

Käytin itse iholle tarkoitettua Skin collagenia, mutta sarjasta löytyy myös seuraavat tuotteet:
Body collagen
Bone collagen
Joint collagen
Marine collagen
Skin collagen

Olen aina ollut sitä mieltä, että kauneus lähtee sisältä. Monipuolisella ja ravintorikkaalla ruokavaliolla on suuri merkitys ja ravintolisillä täydentävä vaikutus. Toki haluan panostaa myös ihonhoitotuotteisiin, mutta mielestäni kaiken pohjana on kuitenkin ravinto, ravintolisät, riittävä uni ja myös riittävä liikunta. Tällöin myös laadukkailla ihonhoitotuotteilla saa paremman lopputuloksen.

Onko Skincollagen tuotteet sinulle jo tuttuja? :) 

Kurkkaa myös tekemäni haastattelu Karitalle täältä! ♥

Ihon hyvinvointia kollageenilla

Ihon hyvinvointia kollageenilla

Ihon hyvinvointia kollageenilla

Ihon hyvinvointia kollageenilla

Photos, Carita Alfthan / edited by me

Skincollagen tarjoaa yhteistyössä nyt kaikista tilauksista 10% alennuksen Mona’s Daily Style seuraajille. Rekisteröidy *www.skincollagen.fi-verkkosivuille ja luo asiakastili (LUO ASIAKASTILI -kohta etusivun oikeassa ylälaidassa). Tuo LUO ASIAKASTILI -nappi vie uuden asiakastilin luomiseen, jossa on keskellä TUKKUKOODI-kohta. Laita tähän kohtaan koodi 201901MONVIS10, niin saat aina jatkossa -10%:n alennuksen tilauksesta! :)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Tuula
    28.12.2020 at 10:26

    Tuo on kyllä totta, että kollageenista on nyt ollut paljon puhetta, ainakin omassa lähipiirissäni. Olen kanssasi samaa mieltä, että hyvinvointi on monen asian kokonaisuus ja lähtee sisältä. Itselläni on suvussa paljon nivelvaivoja ja nyt kun ikää alkaa kertyä joku vinkkasi, että niiden hoitoon voisi kollageenista olla apua. Vielä en ole kuitenkaan testannut.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *