11.3.2020

Parhaat juoksulenkkarit?

*mainoslinkkejä

Ilmoittauduin sitten hetken mielijohteesta puolimaratonille ja nyt on aika alkaa juosta kilometreja ennen koitosta! :D En ole moneen vuoteen juossut juuri lainkaan, joten saa nähdä miten naisen käy.

Aikoinaan käytin aina Niken Vomeroita juoksulenkeillä, mutta nyt mietin pitäisikö kokeilla jotain muita tossuja. Vinkaathan sun lempparitennarit kommenttiboksin puolella! :) Saa toki laittaa muitakin vinkkejä miten selvitä elämän ensimmäisestä puolikkaasta… :D

Mulla on nyt kova luotto, että tästä tulee ihan super hauska matka niin harjoittelun, kuin määränpään puolesta. :)

 Parhaat juoksulenkkarit?

Ylärivi *1. // *2. // *3. 
Alarivi *1. //*2. // *3.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Suvi
    11.3.2020 at 21:17

    Wau!Upeeta!Juoksutapahtumissa on ihan mieletön fiilis juosta.Kannustavia ihmisiä pitkin reitin vartta.Itse olen juossut 2 Helsinki City Runin puolimaratonia ja viime syksynä pitkän tauon (ja ei vähäisempänä kahden lapsen jälkeen) juoksin Espoo Rantamaratonin puolikkaan.Kaikki ovat olleet mahtavia kokemuksia,mutta erityisesti tuo viimeisin kyllä.Siitä innostuneena haluaisin juosta maratonin,mutta taidan odottaa sen suhteen aikaa,jolloin kaikki ruuhkavuoden paineet eivät ole päällä. Vinkeistä monipuolinen juoksutreeni (kannattaa ehkä tsekata jotain ohjelmia),realistinen tavoiteaika (testijuoksuna pitäisin 15km ”ennätysvauhtia” ja peilaisin siihen),energiageelit (kahdessa ekassa ei ollut,mut viimeisimmässä pt:n neuvosta viisastuneena).Vitsi.Ihan alkoi mahassa jännityksen pistelyt tuntua,kun muisteloissa elävöityy tuohon koitokseen.Tsemppiä treeneihin!:) pitäisiköhän sitä kuitenkin itsekin…niin ja tossuista,mulla on ollut asicset ds trainer (ei niin hyvät),New Balancet (en muista mallia,vähän paremmat,mut kyllä jalat silti kärsi),ja nyt sitten Adidaksen Zerot,joita kauppias suositteli eikä turhaan,sillä ne on olleet ihan superhyvät.Niissä pysyn!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *