9.9.2019

Haastattelussa Karita Tykkä

*mainoslinkkejä yhdessä Skincollagen kanssa /  Kaupallinen yhteistyö, Skincollagen *

Karita Tykkä on yksi inspiroivimmista sosiaalisen median persoonista, joita seuraan. Positiivisuutta, ajatuksia ja paljon tietoa. Sain ilokseni haastatella kesällä Karitaa, joten tässä olkaa hyvät video Karitasta ja Skincollagenista!

Mikäli haluat myös testata huikeita Skincollagen tuotteita niin Skincollagen tarjoaa kaikista tilauksista 10% alennuksen Mona’s Daily Style seuraajille. Rekisteröidy www.skincollagen.fi-verkkosivuille ja luo asiakastili (LUO ASIAKASTILI -kohta etusivun oikeassa ylälaidassa).

Tuo LUO ASIAKASTILI -nappi vie uuden asiakastilin luomiseen, jossa on keskellä TUKKUKOODI-kohta. Laita tähän kohtaan koodi 201901MONVIS10, niin saat aina jatkossa -10%:n alennuksen tilauksesta! :) Koodi laitetaan siis vain yhden kerran tilausta tehdessä tähän tukkukoodi kohtaan ja jatkossa saat aina saman alennuksen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *