20.10.2019

Siivouksesta mukavampaa + arvonta

Kaupallinen yhteistyö, Sinituote

Siivous on mukavaa!

Luulen, että jokainen lapsiperhe tietää mitä syksy tarkoittaa… Huomattavasti lisää siivoamista!  Hiekkaa ja kuraa tulee väkisin kotiin, vaikka miten yrittäisi estää.

Olen lapsen saatua alkanut ensimmäistä kertaa tosissaan haaveilla isosta kodinhoitohuoneesta, jota ennen olen pitänyt jopa vähän turhanpäiväisenä.. :D Niin ne ajatukset muuttuu.

Ennen ison kodinhoitohuoneen saamista panostetaan siivousvälineisiin, jotta siivoaminen on mukavampaa. Meillä on aina ollut Sinin siivousvälineet ja olen tosi iloinen, että pääsen taas tekemään tämän yrityksen kanssa yhteistyötä. Tällä kertaa todella tärkeän kampanjan tiimoilta!

Sini on nimittäin mukana Roosa Nauha -kampanjassa nyt kymmenettä vuotta! Huikeaa!!

Ihanat roosan sävyiset siivousvälineet piristävät kotia ja samalla tulet osallistuneeksi syöpäsäätiön ja rintasyöpätutkimuksen tukemiseen. Jokaisesta Sinin Roosa Nauha tuotteesta tehdään lahjoitus syöpäsäätiölle. Kampanjatuotteita löytyy myös vaalean harmaana ja valkoisina, mikäli vaaleanpunainen ei ole oma juttu.

Sinillä siivous sujuu

Pölymiekka on kätevä pintojen pyyhintään sekä erityisen näppärä hankalampiin paikkoihin, kuten patterien väliin ja hyllyjen päälle. Meillä Lionel on myös erittäin ahkera pölymiekan käyttäjä ja samalla siivousapuri. ;)

parhaat siivoustarvikkeet

Roosa Nauha tuotteiden joukosta löytyy tosi tarpeellisia tuotteita, kuten Sinisanko siivousämpäriwc-harja sekä teippiharja. Teippiharja on ihan must have syksyllä ja talvella villakangastakkien puhdistamisessa ja siivousämpäri on päässyt meillä muutamaan kertaan myös pienen miehen vaatimuksesta kylpyvadiksi. ;)

Blue- tiskiharja ja kostea sieniliina ovat arjessa eniten käytetyt siivousvälineet. Sieniliinalla saa nopeasti puhdistettua niin tiskipöydän kuin lattialle tippuneet taaperon ruuan jämät. Vessassa sieniliina on loistava päivittäiseen lavuaarin puhdistukseen. Blue- tiskiharjan kumimaisesta käsiosasta saa hyvän otteen myös kosteilla käsillä ja harjan kuluessa voi uusia vain vaihtopään.

Tee siivouksesta kivaa

Monitoimimoppi + teleskooppivarsi + mikrokuitumoppi on meillä myös lähes päivittäisessä käytössä. Lattioiden märkäpesu tehdään noin kerran viikossa, mutta sen sijaan tällä on tosi helppo puhdistaa päivittäin roskat ja pölyt kuivalla mikrokuituliinalla. Lionel on myös ottanut moppaamisen omaksi intohimokseen ja tässä saadaan aina apua. ;)

Roosa nauha- kampanjassa monitoimimopin ostaja saa kaupan päälle 2 kpl kertakäyttömoppeja.

Siivous on ihanaa

Kuvat, Carita Alfthan / edited by me

Järkättiin syksyn kunniaksi myös kiva arvonta Sinin kanssa, jossa voi voittaa 55€ arvoisen Roosa nauha siivoussetin. 💗

Setti sisältää nämä tuotteet:
🧹 monitoimimoppi teleskooppivarrella
🧹 pölymiekka
🧹 sieniliina 3 kpl/pkt
🧹 blue-tiskiharja
🧹 wc-harja

Osallistua voit helposti jättämällä kommenttia tähän postaukseen 31.10 mennessä! :) Kerro vaikka sinun paras siivousvinkkisi. Mikäli haluat tuplata mahdollisuudet, kurkkaa arvonta myös IG:n @monavisuri puolelta, jossa arvotaan kaksi samaa settiä!

 

Lue myös:

PARHAAT EKOLOGISET SIIVOUSVINKIT JA VÄLINEET

You Might Also Like

126 Comments

 • Reply
  Hanna
  20.10.2019 at 14:23

  Hei Mona, työssäkäyvänä 1,5-vuotiaan äitinä tärkeimmät asiat mielestäni ovat hyvät siivousvälineet, jotka ovat helposti saatavilla sekä siivousrutiinit, joista pitää kiinni. Perjaintain siivousurakka mahdollistaa ihanan viikonlopun puhtaassa kodissa. Päivän päätteeksi laittaa kuutenkin aina lelut paikalleen ja siivoaa keittiön ja lapsen ruokailusta jääneet tahrat ym. Siivouskaapin järjestykseen kannattaa kiinnittää huomiota, välineiden etsiminen täyteen tungetusta siivouskaapista on turhauttavaa. Siivous on myös mielekkäämpää kun on hyvät välineet :)

  • Reply
   Anneli
   21.10.2019 at 17:11

   Mukana arvonnassa

  • Reply
   Sirkka Varinen
   21.10.2019 at 19:12

   Vähän joka päivä siivoan, niin pysyy koti siistinä

  • Reply
   Tiina Laimi
   26.10.2019 at 13:29

   Etikka on parasta, varsinkin vessan siivoukseen.

  • Reply
   Emma S
   27.10.2019 at 13:05

   Mukana arvonnassa. Pinkit värit jo piristää :)

 • Reply
  Nelliina
  20.10.2019 at 15:19

  Mukaan kivaan arvontaan. Sokeripaloilla oon hinkannut hellasta hankaumia, ei muuta vinkkiä tähän hätään

  • Reply
   Elina
   20.10.2019 at 22:19

   Ihana arvonta. Huomaa kyllä näin pienten lasten äitinä, että nykyään innostaa ihan erilaiset arvonnat kuin ennen. siivousvinkki on hyvien välineiden lisäksi laittaa 1tl vanilijasokeria pölypussiin, siitä tulee hyvä tuoksu imuroidessa.

  • Reply
   Laura
   21.10.2019 at 16:09

   Siivoa hieman joka päivä niin kämppä ei pääse räjähtämään kunnolla missään vaiheessa :)

 • Reply
  Mari
  20.10.2019 at 15:43

  Kannattaa siivota joka päivä vähän, niin viikkosiivoukseen ei mene niin kauan :)

 • Reply
  mariem
  20.10.2019 at 15:55

  Paras siivousvinkki on siivota joka päivä vähän niin sotku ei kerry. Sit kun siivoaa isommin, laittaa kivat vaatteet, hyvät musat ja ajattelee sitä vaikka hyvänä hyötyliikuntana ja palkitsevaa lopputulosta. Jos mikään ei kuitenkaa kiinnosta, palkkaa siivoja! (ei kai, tiedän että joskus kyse on myös ajanpuutteesta). Kukin itselleen sopivalla tyylillä!

  • Reply
   NinniJ
   20.10.2019 at 18:24

   Ihana arvonta!! Oma siivousvinkkini on siivota vähän joka päivä ja aina välittömästi esim. ruoan jälkeen astiat tiskikoneeseen. Näin välttyy ”kaaokselta” ja isommilta viikkosiivouksilta kotona.

 • Reply
  Janniii
  20.10.2019 at 19:02

  Paras siivousvinkki on yksinkertaisesti vaan siivota säännöllisesti niin ei tunnu yhtä urakalta. Samalla myös liat irtoavat helpommin kun eivät ole saaneet pinttyä viikkokaupalla :)

 • Reply
  Helmi
  20.10.2019 at 21:36

  Jos ei heti täytä astianpesukonetta, vaan kerää tiskejä päivän mittaan pesualtaaseen, niin aterimille kannattaa varata vaikka vanha lasipurkki. Näin ei tarvitse kaivella töhnäisiä aterimia lavuaarin pohjalta :) Nyt mieskin on tykännyt täyttää astianpesukonetta!

 • Reply
  Mira
  20.10.2019 at 22:31

  Oi kiva arvonta! Siivousvinkkini on kuunnella samalla itselle mielekkäitä podcasteja, niin siivouspäivää oikein odottaa :)

 • Reply
  Ida K.
  20.10.2019 at 22:34

  Siivousvinkkinäni on ikkunanpesuun tilkka fairya veteen sekoitettuna ja puhdasta tulee!

 • Reply
  Emy
  20.10.2019 at 22:37

  Paras siivousvinkki on kyllä koukut kaapiston takana, joihin tulee kuminauhat, jottei lelulaatikoita saa irti ilman, että äiti antaa laatikon. Ennaltaehkäisy nääs :)

 • Reply
  JennaO
  21.10.2019 at 06:55

  Siivoaminen ei ole lempparihommiani, en tiedä edes miksi. Paras vinkki itselle on ollut siivouskalenteri. Noudatan sitä todella tarkasti. Ilman kalenteria varmaan luistaisin hommista.

 • Reply
  Henni
  21.10.2019 at 07:50

  Minunkin paras siivousvinkki on, että siivoaa vähän joka päivä. Silloin se ei tunnu niin isolta rutistukselta, ei vie niin paljon aikaa ettei sitä ehtisi tekemään, ja sitten kun on ison siivouksen aika niin se käy huomattavasti nopeammin. :)

 • Reply
  Johanna
  21.10.2019 at 08:55

  Kuusi viikkoisen vauvan äippänä olen huomannut siivousmäärän huomattavan kasvun jo nyt :D Sappisaippua on huikea apu esim sinappikakan putsaamiseen bodyista. Tuo sinin monitoimimoppi olisi meidän pikku kaksiossa varmasti huikea arjen apu!

 • Reply
  Laura L.
  21.10.2019 at 09:35

  Uudet siivousvälineet tulisivat ehdottomasti tarpeeseen! Ehkä niiden avulla saisi itsensäkin siivoamaan hieman useammin :)

 • Reply
  Päivi Mäkipää
  21.10.2019 at 09:46

  Nihkeä liina levymoppiin ja sillä tekee koko kodin pikasiivouksen (kissankarvat ja villakoirat) parissa minuutissa vaikka joka päivä.
  Mikro kannattaa puhdistaa, kun siellä on tehnyt jotain, mikä on useamman minuutin mikrossa: on kostea ja liat ja roskat lähtevät helpommin.

 • Reply
  Nannil
  21.10.2019 at 09:53

  Suloiset tuotteet ja tärkeän asian puolesta! Mukana arvonnassa. Lapsiperheen tärkein siivousvinkki on, että muistaa relata välillä ja toisena vinkkinä ottaa lapsi mukaan siivoukseen, laittaa musiikki soimaan ja jammailla. Siivous sujuu huomattavasti mukavammin pienten tanssiasnelien siivittämänä. Viikkosiivon jälkeen parasta on keittää kahvit ja istahtaa naugtimaan

 • Reply
  Marianne
  21.10.2019 at 09:54

  kodin perussiivous on mukavampi tehdä näppärillä välineillä, pitäisikin uusia.

  • Reply
   Janina
   24.10.2019 at 13:38

   Mukana arvonnassa! Rakastan siivoamista ja uudet tarvikkeet olisi tarpeen! :)

 • Reply
  Suzanne
  21.10.2019 at 09:59

  Paras vinkki on hankkia heti kunnon välineet joita on mukava ja helppo käyttää ja puhdasta tulee helposti. Toinen sitten juurikin se, että tekee vähän joka päivä.

 • Reply
  Johanna
  21.10.2019 at 10:02

  Mun siivousvinkki on älä odota kaaosta vaan siivoa se jo ennen

 • Reply
  Jaana Karagülle
  21.10.2019 at 10:16

  Siivota kannattaa vähän joka päivä ja pitää tavarat samoilla paikoilla niin ei mene järjestelyyn aikaa.

 • Reply
  Kukka
  21.10.2019 at 10:35

  Paras siivousvinkkini on laittaa aina tavarat takaisin paikoilleen ja pitää yleisjärjestys siistinä, niin ei tule suurta sotkua.

  Kiitos kivasta arvonnasta!

 • Reply
  Pike
  21.10.2019 at 10:35

  Kun pitää paikat järjestyksessä ja siivoaa joka päivä vähän , niin pääsee helpommalla

 • Reply
  Henna73
  21.10.2019 at 10:36

  Mun paras siivousvinkki on laittaa puoliso siivoomaan :)

  • Reply
   Mona
   21.10.2019 at 15:41

   Tämä on meillä myös käytössä paljon :D

 • Reply
  Petra Ström
  21.10.2019 at 10:49

  Pölymiekka menee heti testiin pattereiden putsauksessa! Kiitos vinkistä, olen yrittänyt joskus pulloharjalla mutta pölymiekka on luultavasti helpompi ja parempi

 • Reply
  Virve
  21.10.2019 at 11:02

  Kkun kodin pitää aina perussiistinä, välttyy isoilta kuurauksilta. :)

 • Reply
  Matti
  21.10.2019 at 11:04

  Jos et jaksa kaikkea samana päivänä, niin rytmitä siivous parille päivälle. Ei nyt oikein muuta tullut mieleen.

 • Reply
  Sirkkuli
  21.10.2019 at 11:12

  Paras siivousvinkki on olla hankkimatta turhaa tavaraa kotiin. Pysyy siistinä lähes itsekseen.

 • Reply
  Elina Lidman
  21.10.2019 at 11:14

  Kyllä moppi on ahkerassa käytössä.

 • Reply
  Cartsu
  21.10.2019 at 11:34

  Joka päivä siivoaa vähän, niin viikkosiivous sujuu nopeesti, kun ei oo niin sotkuista.

 • Reply
  Riitta Ora
  21.10.2019 at 11:39

  Kunnon välineillä siivous sujuu.

 • Reply
  Tuula Puonti
  21.10.2019 at 12:01

  Jokapäivä vähän siivousta ja tavarat paikalleen!

 • Reply
  Luissara
  21.10.2019 at 12:09

  Ruokasooda ja etikka ovat hyviä ja huokeita apuja siivouksessa . Aina parempi kun on myös hyvät tuotteet :)

 • Reply
  Jasmin
  21.10.2019 at 12:25

  babywipesit on myös siivotessa tosi monikäyttösiä.

 • Reply
  Jossu
  21.10.2019 at 12:27

  Itse olen lapsuudenkodistani oppinut siihen, että tavarat laitetaan aina omille paikoilleen. Se helpottaa siivousta, kun ei tarvitse olla alkuun siistimässä tavaroita pois tieltä :) Itse muutenkin siistin paikkoja päivittäin, koti ei pääse siis ihan räjähtämään käsiin ;)

 • Reply
  Johanna
  21.10.2019 at 12:35

  Asumme omakotitalossa maalla ja hiekkaa tulee sisään jatkuvasti. Paras vinkki on kunnolliset kuramatot ulkona ja eteisessä ja tehokas imuri on käden ulottuvilla, samoin muut siivousvälineet! Kun heti siivoaa sotkut pääsee niin paljon helpommalla!

 • Reply
  KirsiH
  21.10.2019 at 12:38

  Paras siivousvinkkini on tehdä jotain pientä joka päivä, jotta kodin siisteys pysyy hallinnassa.

 • Reply
  LeenaKoo
  21.10.2019 at 12:38

  Mun vinkki on yksinkertainen, putsaa heti tahrat niin säästyy hinkkaamiselta. Joka päivä tulee jotain paikkaa kotona ”kohennettua” muutenkin.

 • Reply
  Meibi
  21.10.2019 at 12:45

  Päivittäinen ylläpitosiivous helpottaa viikkosiivousta oleellisesti.Eikä tarvitse tehdä ns. suursiivouksia lainkaan.

 • Reply
  Kaisaa
  21.10.2019 at 14:00

  Vinkkinä sanoisin, että siivoa vähän kerrallaan. Isosta kertarykäisystä vain ahdistuu. :D

 • Reply
  Jenni
  21.10.2019 at 16:10

  Joka päivä siivotaan vähän

 • Reply
  Irja
  21.10.2019 at 16:13

  Huone kerrallaan

 • Reply
  Tanja Korpi
  21.10.2019 at 16:14

  Kyllä hyvät siivousvälineet ovat ihan ehdoton juttu meidän taloudessa, jossa kaksi kissaa. Meillä myös edelleen tiskataan käsin, kun tuota astianpesukonetta ei olla haluttu ostaa. Sini-tuotteen hyvät siivousvälineet ovat aivan loistava ratkaisu meidän perheessä, kun ei tarvitse sitä ylimääräistä vartta aina ostaa. Nostan myös hattua siitä, että kierrätys ja vastuullisuus on myös yksi Sini-tuotteen arvoista.

 • Reply
  Anne
  21.10.2019 at 17:00

  1. Sano hyvästit haisevalle jääkaapille
  Harva asia haisee niin pahalta, kuin huonoksi mennyt ruoka tai elintarvike jääkapissasi. Tähän on kuitenkin yksinkertainen ratkaisu, jolla tuon pinttyneen hajun saa helposti pois kaapista ja samalla se tuhoaa kaikki epäterveelliset bakteerit pilaantuneen ruuan jäljiltä.
  Pyyhi jääkaapin sisäosat etikalla ja perheesi tulee kiittämään sinua. Etikka tappaa kaikki bakteerit ja hävittää ikävät tuoksut välittömästi, joten seuraavan kerran kun avaat jääkaapin oven, ei sinun enää tarvitse pitää nenästäsi kiinni!
  2. Anna ruokasoodan puhdistaa uunisi
  Tämän helpon niksin avulla voit unohtaa kaikki kemikaalit ja siivousaineet. Sekoittamalla hieman ruokasoodaa veteen saat aikaiseksi täydellisen puhdistusaineen, jolla voit hieroa koko uunin sisustan. Muista irrottaa uunin ritilä ensin, jotta pääset helposti käsiksi kaikkiin pintoihin.
  Anna sekoitteen vaikuttaa uunin seinissä yön yli ja pyyhi sen jälkeen kaikki pois märällä rätillä. Jos huomaat pinttyneitä kohtia, niin ota avuksesi jälleen etikkaa, joka auttaa irrottamaan loputkin liat. Käännä lopulta uuni miedolle lämmölle ja anna sen kuivata itsensä noin 10-20 minuutin ajan, jonka jälkeen lopputuloksena on täysin puhdas ja kuiva uuni!
  3. Pinttyneet ruuanjämät pois mikrosta
  Laita pieneen kulhoon vettä sekä kaksi sitruunan viipaletta. Aseta kulho sen jälkeen mikroon täydelle teholle noin neljän minuutin ajaksi. Tämän jälkeen otat vain kulhon pois mikrosta ja pyyhit kostealla rätillä mikron seinät ja yläosan puhtaaksi.
  4. Puhdista ikkunat hetkessä
  Oletko kyllästynyt ikkunoiden pesemiseen, sillä tuloksia ei tunnu edes huomaavan? Säästä jatkossa aikaa ja rahaa tämän yksinkertaisen niksin avulla. Käytä ikkunoiden puhdistamiseen sanomalehtiä ja katso, kuinka ne kimaltavat vain hetkeä myöhemmin!
  5. Lisää säilytystilaa vaatekaappiin
  Tuntuuko sinustakin siltä, ettei henkareita ole ikinä tarpeeksi – tai niille ei ole tarpeeksi paikkoja kaapissa? Sen sijaan, että hankkisit isomman vaatekaapin, voit ottaa avuksesi niinkin helpon ja halvan ratkaisun kuin juomatölkin. Irrottamalla tölkin avaamiseen käytettävän metallisen rinkulan saat nerokkaan lisäosan, joka mahdollistaa kahden henkarin ripustamisen yhden paikalle.
  Pujota rinkula vain ensimmäisen henkarin kaulasta sisään ja kiinnitä toinen sen jälkeen siihen. Henkarit istuvat nätisti vierekkäin ja käsissäsi onkin nopeasti tuplaten enemmän säilytystilaa kuin aiemmin.
  6. Imurilla vaikeimpiinkin koloihin
  Imuroiminen voi olla todella vaikeaa, kun kodista löytyy niin paljon nurkkia ja koloja, joihin imurin päällä ei yksinkertaisesti mahdu. Sen sijaan, että luovuttaisit, voit kuitenkin kokeilla tätä niksiä. Teippaa imurisi suuaukkoon aivan tavallinen ruokailuveitsi. Tämä voi kuulostaa hölmöltä, mutta se auttaa sinua pääsemään hankaliinkin nurkkauksiin ja imurisi imuteho riittää vetämään ne hankilammatkin pölyt pois!
  7. Anna etikan puhdistaa suihkusi
  Moni ei tule ajatelleeksi, että suihkusi pää voisi olla täynnä kalkkia, ruostetta ja likaa, mutta niin käy todella helposti. Yksi vilkaisu omaan suihkuusi voi todistaa tämän olevan asian laita myös omassa kodissasi. Ei kuitenkaan kannata huolestua, sillä myös tähän on olemassa helppo niksi, jonka avulla saat sen helposti puhtaaksi.
  Tarvitset vain pienen muovipussin, teippiä sekä etikkaa. Kaada etikkaa pieneen pussiin ja sido se sen jälkeen suihkun pään ympärille niin, että etikka pääsee vaikuttamaan suoraan kaikkialle noihin vaikeisiin kohtiin. Teippaa pussi tiukasti kiinni, jotta se ei pääse putoamaan tai irtoamaan. Anna sen vaikuttaa yön yli ja seuraavana aamuna voit huomata, kuinka kaikki lika on poissa!
  Vaihtoehtoisesti voit myös kaataa etikkaa sopivaan ämpäriin tai astiaan ja asettaa suihkun pään sinne puhdistumaan yöksi.

 • Reply
  Anja Pulliainen
  21.10.2019 at 17:03

  Siivoamisen kuluttavaa taakkaa voi kuitenkin erilaisten niksien lisäksi vähentää hyvin yksinkertaisella tavalla – nimittäin aikautauluttamalla. Kun siivoat tietyt osat kodistasi sopivin väliajoin, ei edessäsi ole koskaan täysin sekasotkun valtaamaa kotia ja urakkaa, joka saa helposti mielen maahan jo ennen aloittamista.
  Tee siis itsellesi tai perheellesi lista, jossa sovitte kuka siivoaa mitäkin ja kotisi pitäminen siistinä on huomattavasti helpompaa.

 • Reply
  Emppu
  21.10.2019 at 17:34

  Kiva arvonta! Munkin siivousvinkki on se, että siivoaa joka päivä vähän. Näin siitä tulee rutiini. Toinen hyvä on palkita itseään siivoamisesta vaikka tuorein, ihanin kukkasin :) Ja pienen vauvan äitinä aivan ässäsiivousvinkki on: älä siivoa kun lapsi nukkuu ;)

 • Reply
  Eija
  21.10.2019 at 17:35

  Ei päästä kämppää liian kaaokseen, niin siivouksen aloittaminekin on helpompaa eli joka päivä vähän “ylläpitosiivousta”.

 • Reply
  Emilia
  21.10.2019 at 17:44

  Siivousvinkkejäni ovat podin kuunteleminen siivotessa, kunnon siivousvälineet ja päivittäinen siisteyden ylläpitäminen ja tavaroiden paikoilleen laittaminen. :)

 • Reply
  Ninni
  21.10.2019 at 19:57

  Kunhan keittiö vain on siisti ja tiskit tiskattu päivittäin niin hyvä. Ja enimmät hiekat lakaisten pois eteisestä. Muut tilat sitten kerran viikossa. Ja siivous vaatii aina rokkenrollia ;)

 • Reply
  Susanna
  21.10.2019 at 20:06

  Kuuntele musiikkia siivotessa niin siivoaminen on paljon mukavampaa :)

 • Reply
  VUOKKO KORHONEN
  21.10.2019 at 21:00

  Mäntysuovalla uunin pesu lähtee tosi hyvin rasvatahrat

 • Reply
  Laura R
  21.10.2019 at 21:03

  Ihanat tuotteet, kyllä täälläkin olisi noilla käyttöä kun ollaan kotona touhukkaan 1v 4kk tytön kanssa ja välillä on kämppä ihan hujan hajan ja todellakin siivouksen tarpeessa. Mun siivousvinkki on päivittäinen imurointi varsinkin näin kurakeleillä ja tavaroiden/lelujen kerääminen yhdessä lapsen kanssa, muut siivoukset voi hoitaa vaikka päikkäriaikaan ❤️ yhdessä tekeminen on hauskempaa ja samalla lapsi oppii itsekin vähän keräämään kamojaan paikoilleen.

 • Reply
  Tuula
  21.10.2019 at 21:21

  Ihana arvonta. Siivousvälineitä ei voi milloinkaan olla liikaa.
  Kuuntelen musiikkia aina siivotessa ja “palkkaan” monesti pienen apulaisen siivoamaan ja imuroimaan minun luokse. Parhain vinkkini on tällä hetkellä se että käytän pyykkietikkaa lattian pesuvedessä,se antaa niin puhtaan ja raikkaan tuoksun kotiini,vaikkei kaikkia nurkkia edes tule pestyä joka kerta. Suosittelen kaikille.

 • Reply
  Marika
  21.10.2019 at 21:32

  Siivouksessa asenne ja säännöllisyys ratkaisee, laiskalle siivoojalle hyvät välineet ovat tärkeitä että itse urakka miellyttävämpi.

 • Reply
  Pia Sillanpää
  21.10.2019 at 23:24

  Mä oon maailman laiskin siivooja… eli ei oo antaa vinkkejä, mut ilolla luen ahkerien ja taitavien vinkkejä, jos sais inspiksen.. Kauniilla välineillä ois tietty mukavampi puuhata

 • Reply
  Kaura
  22.10.2019 at 00:02

  Siivoa joka päivä hieman,ja kerran viikossa kunnolla. Pyykkiä pesen usein, ettei kerry isoa kasaa.

 • Reply
  Mia
  22.10.2019 at 04:13

  Mukana arvonnassa! Paras siivousvinkkini on YouTuben siivousvideoiden katsominen: olen jäänyt niihin ihan koukkuun! Ja niiden jälkeen tulee oikein into siivota!

 • Reply
  Hannnnna
  22.10.2019 at 06:44

  Mukana! Paras vinkkini on satsata hyviin välineisiin! :)

 • Reply
  Saana
  22.10.2019 at 09:44

  Ihmesieni on minun lemppari! Hyvin lähtee melkeinpä kaikki lika pinnoista.

 • Reply
  Ruskarouva
  22.10.2019 at 10:00

  Paras vinkki on, kuten monella muullakin, että siivoaa joka päivä vähän. En tee mitään erityistä viikkosiivousta

 • Reply
  Anna
  22.10.2019 at 12:25

  Joka ilta kun ennen nukkumaanmenoa järjestää kaikki tavarat paikoilleen on aamulla kivempi herätä uuteen päivään. Jokaiselle perheenjäsenelle on hyvä antaa oma vastuualue, ikätaso huomioiden. Meillä on 7-henkinen perhe ja lapset osallistuvat jokainen jotenkin. Hyvät ja toimivat välineet ja niiden säilytys tekee siivoamisesta mukavaa

 • Reply
  Niina Kulju
  22.10.2019 at 13:13

  Paras vinkki on puhdistaa lika mahdollisimman pian :)

 • Reply
  Nina Laaksonen
  22.10.2019 at 13:25

  Paras siivousvinkki minkä voin antaa on se, että siivoaa aina omat jälkensä jos touhuaa jotain missä menee paikat sekaisin. Näin ollen ei varsinaisena siivouspäivänä ole niin suuri urakka edessä :) mukana arvonnassa, olisi passeli tällaiselle siivousfanaatikolle

 • Reply
  Marjo
  22.10.2019 at 13:59

  Puhdas koti on kaiken a ja o.Tykkään pitää kotini siistinä.Toivottavasti onni potkii

 • Reply
  Miezi
  22.10.2019 at 15:04

  Kokoajan pitää perussisteyttä yllä, niin ei oo siivouspäivä niin kova päivä! :)

 • Reply
  Krista Karoluoto
  22.10.2019 at 15:45

  Mulla on aina pikasiivousliinoja nii seuraava iso siivous on helpompi tehdä kun on vaikka kertakäyttöliinalla sipaissut pahimmat kurat pois. Nii ja robo imuri hurisee usein kun koira kuljettaa hiekkaa paljon sisälle :)

 • Reply
  Sallikka
  22.10.2019 at 16:02

  Äänikirjaa kuunnellessa siivoaminen hoituu kuin huomaamatta

 • Reply
  marjuli ni
  22.10.2019 at 17:03

  Joka päivä siivoa yks paikka niin siivous sujuu päivittäin rutiinilla.

 • Reply
  Suvili
  22.10.2019 at 17:42

  Paras siivousvinkkini on siivota joka päivä vähän, sillä silloin kaaos ei pääse asettumaan kodiksi. Nätit siivousvälineet tietty helpottaa asiaa ja nämähän on aivan upeat

 • Reply
  Riikka Metsoila
  22.10.2019 at 18:25

  Karvat lähtee hyvin kangas sohvalta käyttämällä sinin ikkunalastaa vetämällä sitä ja lopuksi imuroimalla karvapallo.

 • Reply
  Saana
  22.10.2019 at 19:46

  Kotini on monesti aivan katastrofi, joten siivousrutiineissani olisi todellakin parannettavaa. Täältä sain onneksi jo monta hyvää vinkkiä. Uudet siivousvälineetkin tulisivat tarpeeseen.

 • Reply
  mari
  22.10.2019 at 20:42

  Parasta on yrittää siivota vaikka huone kerrallaan, niin ei tunnu niin rankalta yritykseltä.

 • Reply
  Katariina Suutarinen
  22.10.2019 at 22:24

  Mukaan ihanaan arvontaan. Paras siivousvinkkini on kostealla liinalla puhdistettujen peilien kuivaaminen suodatinpussilla: ei jää ikäviä raitoja ja peileistä tulee kiiltävät!

  • Reply
   Paulina
   23.10.2019 at 07:34

   Mukana :)

 • Reply
  Saana Määttä
  23.10.2019 at 08:10

  Paras siivousvinkkini on puisen syöttötuolin puhdistus, eli suihkepulloon vesi+etikka sekoitusta ja suihkuttaa syöttötuolin, hetki vaikutusta, vähän pyyhkii ja tadaa kaikki pinttynyt ruoka irtoaa! Arvonnassa olisi huippua voittaa, juuri muuttamassa lasten kanssa ja hyvät siivousvälineet uupuu

 • Reply
  Johanna P
  23.10.2019 at 13:01

  Laadukkailla välineillä siivoaminen tekee siivouksesta mukavampaa ja helpompaa. Pölyhuiska on ollut aina yksi parhaista ostoista sillä saa helposti pölyt pois mistä vain. Toki monet muut siivousvälineet vaatisivat päivittämistä, joten toivotaan arpaonnen osuvan :)

 • Reply
  Sini
  23.10.2019 at 14:25

  Mukana arvonnassa! <3 Paras siivousvinkkini, jota olen itsekin vasta opettelemassa, on siivota vähän joka päivä. Ennen nukkumaanmenoa 5 minuutin pikasiivous on myös käytössä. :)

 • Reply
  Heidi T
  23.10.2019 at 16:05

  Jaan siivoamisen osiin viikolle, pesen esim.wc:n ja kylppärin yhtenä päivänä :-) myöskin joka päivä tehdään tietyt perusjutut ettei pääse kaaos yllättämään :D esim. Joka ilta täytän tiskikoneen, koskaan en jätä keittötä sotkuiseksi seuraavalle aamulle :-)

 • Reply
  Jonna
  23.10.2019 at 18:45

  Vinkki siivoamiseen on siistiä vähän joka päivä :)

 • Reply
  Minttu
  23.10.2019 at 21:04

  Jokapäivä katsoo kodin yleisilmeen, paremmin viihtyy siistissä kodissa :)

 • Reply
  Anna
  24.10.2019 at 00:44

  Robotti-imurit on meidän kodin siisteyden salaisuus! Imurit tekevät työnsä joka aamupäivä ajastetusti ja koska imurit ei pääse kulkemaan rojun keskellä, on lelujen, vaatteiden ym siivoaminen hauska leikki “muuten imuri syö” :) muu siivoaminen jää ainakin näin vanhempainvapaalla mun vastuulle eikä välineiden päivitys ois pahitteeksi!

 • Reply
  NannaS
  24.10.2019 at 02:07

  Hyvät välineet

 • Reply
  Veera
  24.10.2019 at 06:55

  Vähän kun siiatii joka päivä ja korjaa aina jälkensä, niin koti on helpompi pitää siistinä! :)

 • Reply
  Tuija J
  24.10.2019 at 07:07

  Mukana arvonnassa. Mun ”siivousvinkki” on laittaa kouluikäisille lapsille omat viikottaiset siivoustehtävät. Niin itse pääsee helpommalla.

 • Reply
  Nelli Riihimäki
  24.10.2019 at 08:37

  Lasisesta suihkuseinästä saa shampoojämät ja liat pois helposti ja vaivattomasti karhunkielen ja fairyn avulla!! Kannattaa ehdottomasti kokeilla.

 • Reply
  Maria
  24.10.2019 at 09:27

  Siivouskuvat toimisi paremmin esim.ennen ja jälkeen tilannekuvilla
  Tuollainen kaikki jo siistiä,siivousvälineet hohkaa uudenpuhtaina..en tykkää.

  Siivousvinkkini:
  Hyvät välineet,mahdollisimman ekologiset ja miellyttävät pesuaineet ja säännöllisyys.

 • Reply
  Anni
  24.10.2019 at 10:31

  Mukana! Päivittäinen siistiminen on paras siivousvinkkini!

 • Reply
  Katja
  24.10.2019 at 21:22

  Palkitsen itseni viikkosiivouksen jälkeen aina tuoreilla kukilla – parempi motivaatio tarttua imuriin!

 • Reply
  Sanna-Maarit Huotari
  24.10.2019 at 22:14

  Mukana arvonnassa, siivous on mun intohimo ❤️

 • Reply
  -A-
  25.10.2019 at 07:44

  Mukana arvonnassa!
  Meillä on keittiössä ergo rapido rikkaimuri joka on tosi hyvä jokapäiväisessä lyhyessä imuroinnissa, varsinkin ruokapöydän alusta ja näin talvisaikaan takan edusta on eteisen lisäksi niitä mitä lähes päivittäis imuroidaan.
  Lapsen mielestä pölyjen pyyhkiminen on super kivaa ja silloin varsinkin jos saa märällä rätillä pyyhkiä. Meillä on myös höyrypesuri jolla vessa ja suihkuhuone siivotaan aina silloin tällöin :)

 • Reply
  Tiia
  25.10.2019 at 09:04

  No mukana ✨✨

 • Reply
  Anniina
  25.10.2019 at 12:26

  Musat soimaan ja hyvän tuoksuista suihketta, niin on kivempaa :)

 • Reply
  EKR
  25.10.2019 at 23:58

  Mukana! Mun vinkki on laittaa kaikki heti sinne mihin ne kuuluu, helpottaa paljon elämää :D

 • Reply
  anna s.
  26.10.2019 at 07:30

  Mukana arvonnassa. Kyllä ihanat pinkit siivoustuotteet varmasti insiroivat vähän enemmän siivoamaan :)

 • Reply
  Anna-Mari
  26.10.2019 at 08:19

  Laitan munakellon 15 minuutiksi päälle ja vien tuona aikana tavarat paikoilleen. Seuraava 15 min, imurointi (onnistuu ja tulee hiki). Tämän jälkeen 15 min pölyjen pyyhkiminen ja lopuksi 15 min lattioiden pesu. Tunnissa tulee siivottua ja keskityttyä vain siivoamiseen!

 • Reply
  Hanna Paavilainen
  26.10.2019 at 08:21

  Ihana arvonta, tulisi siivousvälineet tarpeeseen! Paras siivousvinkki onkin, että välineet ovat kunnossa ja niille keksii paikan, josta ne on helppo ottaa nopeasti käyttöön.

 • Reply
  Kaisa
  26.10.2019 at 11:14

  Joka päivä kun vähän järkkäilee, niin pääsee siivouspäivänä vähän helpommalla

 • Reply
  Jenni
  26.10.2019 at 15:59

  Paras vinkki hoitovapaalaisen kolmen alle kouluikäisen äidiltä:
  Vähän jotain nurkkaa joka päivä, niin ei pääse hurrikaani kotona valloilleen, eikä siivouspäivänä tarvi huhkia hiki hatussa. :)

  • Reply
   Linda
   27.10.2019 at 07:51

   Mukana arvonnassa! Siivousvinkkini on yleisen siisteyden ylläpitäminen joka päivä, jotta siivoaminen siivouspäivänä on nopeampaa ja sujuvampaa

 • Reply
  Elina
  26.10.2019 at 21:56

  Mukana arvonnassa. Paras siivousvinkki on annostella pesuaineet oikein ja suosia laadukkaita aineita :)

 • Reply
  Ella
  26.10.2019 at 22:57

  Mukana

  • Reply
   Ella
   26.10.2019 at 22:57

   :)

 • Reply
  Aurora
  27.10.2019 at 05:54

  Kunnolliset välineet ja hyvä mieli auttavat kummasti Siivouksen päälle voi myös palkita jotenkin itsensä. Myös se helpottaa urakkaa että pitää päivittäin ns. perussiisteyttä yllä.

 • Reply
  Suvi
  27.10.2019 at 06:52

  Yllläpitosiivousta, viikonloppuna enemmän perus siivousta. Moppi kannattaisi säätää omaan leukapituuteen, välttyypi lihassäryiltä ja jumeilta.
  Mukana kivassa arvonnassa.
  -Ammattisiivooja

 • Reply
  Jaana
  27.10.2019 at 07:26

  Paras vinkkini on se, ettei anna siivouksen ja lian kertyä. Minusta on mukavampi siivoilla vähän aina kun ehtii eikä käyttää joka viikko kokonaista lauantaita puunaamiseen. :)

 • Reply
  Emma
  27.10.2019 at 08:37

  Siivousvinkkinä on pestä heti käytetyt pannut ja kattilat etteivät jää lojumaan likaisina tiskialtaaseen:)

 • Reply
  Laura
  27.10.2019 at 08:39

  musiikin kuuntelu siivotessa, huomattavasti tekee siivouksesta mukavampaa!
  Tämä setti tulisi niin tarpeeseen, kun lusikoiden mennessä väliaikaisesti jakoon on toinen koti on vielä ilman siivoustarvikkeita! Ilman kunnon tarvikkeita siivoaminen on melko ikävää.

 • Reply
  Jenna
  27.10.2019 at 12:48

  Paras vinkki on siivota silloin, kun odotat jotakin ja muuten se aika jäisi käyttämättä. Pikasiivous kahvinkeiton aikana tai kun ruoka lämpeää mikrossa, tekee ihmeitä tiskipöydälle.

 • Reply
  Mari Pokela
  27.10.2019 at 14:02

  Nämä olis upeat tuotteet ja ilahduttaisin myös tytärtä joka muuttopuuhissa näillä jos voitto osuisi kohdalle. Ja oikeestaan järjesteleminen ja tavaroiden vieminen heti oikeille paikoille on yks tärkeimpiä juttuja.

 • Reply
  Linda Timonen
  27.10.2019 at 16:39

  Mukana arvonnassa. On tullut huomattua että hyvillä (ja kivan näköisillä!) siivousvälineillä on mukavampi siivota, vaikkei se suosikkipuuhaani olekaan

 • Reply
  Maiju
  27.10.2019 at 16:48

  Oi, kauniin värisiä (sehän vaikuttaa siivousintoon :D ) ja näppäriä! Sokeripalalla mm. hellan hinkkaaminen on näppärää ja tuo pölymiekka on äärimmäisen kätevä varsinkin pattereiden takaa puhdistamiseen.

 • Reply
  Jenni Lumpo
  27.10.2019 at 17:41

  Kyllä siivoukseen saa hyvää virtaa kun laittaa lempi musiikkia soimaan ni eri mukavasti siivous sujuu

 • Reply
  MariaS
  27.10.2019 at 18:06

  Hyvän musiikin kuuntelu siivotessa

 • Reply
  Emmmi
  27.10.2019 at 19:30

  Joka päivä laittaa tavarat paikoilleen ja jos joku paikka näyttää sotkuiselta siivota se heti :) Hyvät siivousvälineet myös ehdottomat.

 • Reply
  Iida
  27.10.2019 at 19:51

  Paras siivousvinkkini on äidiltä peritty: Säännöllinen ylläpitosiivous on kaiken perusta! Ei tarvitse huolehtia siivouspäivistä, joulu- yms. siivousurakoista tai yllätysvieraista. Joka päivä vähän on oikeesti aika paljon ja kämppä pysyy siistinä!

 • Reply
  TerhiJ.
  27.10.2019 at 20:54

  Järjestele ja siivoa joka päivä niin ei tule hirveän isoa siivoa “kasaksi”.

 • Reply
  Annika
  27.10.2019 at 23:45

  Ihmesienellä saa helposti kaikki liat pois hellasta ja uunista

 • Reply
  Emu
  28.10.2019 at 08:11

  Etikka siivouksessa. Ja universal stone!

 • Reply
  hilkka
  31.10.2019 at 06:39

  Siivouskin voi olla mukavaa kun ei ota siitä stressiä :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *