23.10.2019

Kauniit hiukset, Evonia® Super Silica

Kaupallinen yhteistyö, Hankintatukku

Kauniit hiukset, Evonia® Super Silica

Pitkien hiusten rakastajana olen aina panostanut hiusten hoidossa ruokavalion ja hyvien hoitotuotteiden lisäksi ravintolisiin.

Käytössäni on ollut niin sinkki, piihappo, kollageeni kuin biotiinikin. Olen näitä käyttänyt kuuriluontoisesti ja toisinaan myös pidemmän ajan kerrallaan.

Kesästä lähtien olen käyttänyt Hankintatukun uutta Evonia® Super Silica ravintolisää, jossa on biotiinin lisäksi yhdistettynä piihappo ja kollageeni. Tämä tehoyhdistelmä tukee hiusten, kynsien ja ihon rakennetta. Se vahvistaa hiuksia ja kynsiä sekä silottaa ja kiinteyttää ihoa.

Tuotteen sisältämässä piihappovalmisteessa (Collasil® OSA), pii on vesiliukoisena piihappona eli ortopiihappona biologisesti aktiivisessa muodossa sitoutuneena vetysidoksin kalakollageenista saatuihin aminohappoihin. Näillä aminohapoilla on aktiivinen kuljetusmekanismi meidän suolistossamme. Niiden imeytyessä ne vievät piin mukanaan verenkiertoon. Yhdessä tehoaineet toimivat hiusten, kynsien ja ihon rakenteen tukijoina.

Evonia® Super Silicaa suositellaan otettavan 1-3 tablettia päivässä. Yksi tabletti sisältää 100 mg Collasil® OSA piihappovalmistetta, jossa on ortopiihappoa 5 mg ja piitä 1,5 mg sekä kollageenia 90 mg.

Onko moni teistä innostunut käyttämään niin kutsuttuja kauneusravintolisiä? :) Ja onko Evonia sarja teille jo tuttu?

Kauniit hiukset, Evonia® Super Silica

Minulle hyvinvoinnissa on tärkeintä panostaa ensisijaisesti monipuoliseen ja mahdollisimman ravintorikkaaseen ruokavalioon. Vaikka elän omasta mielestäni terveellistä elämää, en siltikään ole ruokavalion suhteen täydellinen ja tulee aikoja, kun en todellakaan muista/jaksa/ehdi/viitsi syödä päivittäin isoa annosta vihreitä kasviksia. Siihen totta kai pyrin, mutta ravintolisien käyttö on ollut itselleni aina tosi tärkeä osa hyvinvointia.

Ravintolisät täydentävät ruokavalion ja muun hyvinvoinnin kokonaisuutta ja itse olen niistä saanut ihan valtavasti apua. Toisaalta olen myös sitä mieltä, että ravintolisiä käyttäessä kannattaa olla tarkkana mitä ja kenen tuotteita käyttää. Mikäli on yhtään epävarma, kannattaa kysyä apua ravintolisiin perehtyneeltä asiantuntijalta.

Hankintatukun tuotteista itselläni on aina ollut luottavainen olo. Minulle ravintolisien kuluttajana Hankintatukun puolesta puhuu yrityksen suomalaisuus ja yrityksen pitkä tausta alalla. Hankintatukulla on valtava määrä eri tuotemerkkejä kuten Piimax, Calcia, Magnesia, Vitatabs, Vivania, Evonia, Bodyflex, Remasan, Urisan ja Fosfoser Memory.

Hankintatukun menestystekijöiden yksi tärkeimpiä kulmakiviä on tutkimus ja tuotekehitys. Yrityksen tuotekehityksessä on nimittäin mukana säännöllisesti kokoontuva tieteellinen neuvottelukunta, jonka jäsenet edustavat huippuosaamista kasvitieteen, farmasian, lääketieteen, kemian ja elintarviketeknologian erikoisaloilta.

Kauniit hiukset, Evonia® Super Silica

Kauniit hiukset, Evonia® Super Silica

Kauniit hiukset, Evonia® Super Silica

Pictures, Carita Alfthan / edited by me

IG:n puolella on nyt myös ihana arvonta,
jossa voit voittaa Evonia® Super Silica tuotesetin!:)
Käykää kurkkaamassa ja osallistumassa. ♥

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  julia
  24.10.2019 at 17:39

  ihana asu <3 mistä olet löytänyt hameen ja paidan?

  • Reply
   Mona-admin
   25.10.2019 at 06:54

   Kiitos Julia <3 Ne on Lindex molemmat <3 :)

 • Reply
  Elli
  25.10.2019 at 08:45

  Hiuksista puheenollen, haluaisitko toteuttaa sen blogeissa kiertäneen “15 kysymystä hiuksista” haasteen? :) Ja tiedätkö kannattaako noita hiusravinteita käyttää nimenomaan vaan kuureina vai sopivatko myös jatkuvaan käyttöön?

  • Reply
   Mona
   25.10.2019 at 10:28

   OI hyvä idea, ehdottomasti!! :)
   Varmasti voi käyttää, mutta itse kyllä käytän useampia ravintolisiä vain kuureittain. Mulla on melkeinpä vaan D-vitamiini ja magnesium ympärivuotisessa käytössä ja muita sitten välillä taukoja pitäen. Hiuksien ja kynsien ravintolisiä käytän yleensä 3 kuukauden jaksoissa pari kertaa vuodessa. Usein keväällä ja alkukesästä pidän taukoa suurimmasta osasta ravintolisistä.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *