24.4.2019

Ihanat keväiset huulipunat

Kaupallinen yhteistyö, Eleven / Mona Visuri Eleven brändilähettiläs

Ihanat keväiset huulipunat

Huulipuna on aina meikissä piste ii:n päälle. Poimin inspiraatioksi tämän hetken keväiset huulipunasuosikkini. Löytyykö joukosta sinulle tuttuja punia? Keväiseen hehkuvaan meikkiin löydät puolestaan inspiraatiota Täydellinen luomiväripaletti ja keväinen meikki– postauksesta.

Ihanat keväiset huulipunat

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8.

Ihanat keväiset huulipunat

Estelle & Thild magnolia magnolia

100% luonnonmukainen Estelle & Thild merkin huulipuna, joka sopii mielestäni kaikille. Ihana ja hoitavan tuntuinen koostumus liukuu hyvin huulille ja magnolia sävy on erityisesti mieleeni. Loistava jokapäivän huulipuna.

Ihanat keväiset huulipunat

Shiseido VisionAiry Gel Lipstick night rose

Olen kevään aikana rakastunut Shiseidon ylellisiin huulipuniin. Niiden levittäminen on jo ihan oma lukunsa. Geelimäinen koostumus levittyy huulille, kuin unelma ja tuntuu pehmeältä. Sävyjä löytyy todella paljon!

Ihanat keväiset huulipunat

Shiseido Modern Matt Powder Lipstick Hyper red

En malttanut olla ottamatta listaan myös toista Shiseidon huulipunaa. Tämä erittäin peittävä ja mattainen huulipuna on juhlalookin viimeistelijä. Mikäli etsit täydellistä kirkaanpunaista huulipunaa, suosittelen pohtimaan tätä vaihtoehdoksi.

Ihanat keväiset huulipunat

Milani Amore Matte Lip Crème  25 allure

Milanin huulipuna on vilahtanut blogissa jo aiemminkin, mutta halusin nostaa sen tässäkin esiin. Tässä huulipunassa on loistava hintalaatu suhde ja yhdellä vedolla saa huikean näyttävän huulimeikin aikaiseksi. Huulipunassa on myös ihanan hempeä tuoksu. Milanin huulipunalla saa täyteläistäkin täyteläisemmät pusuhuulet.

Ihanat keväiset huulipunat

Boho Green Make Up Lipstick 312 Desire

Bohon meikit ovat olleet ihan huikea yllätys luonnonkosmetiikan puolelta! Hintalaatu on kaikissa Bohon tuotteissa todella kohdillaan. Mikäli Boho on vielä uusi tuttavuus, suosittelen lämpimästi tutustumaan kaikkiin brändin meikkeihin. Huulipunat ovat ihania ja myös meikkivoiteet ovat olleet loistavia. Näistä tulee varmasti vielä lisää vinkkejä.

Ihanat keväiset huulipunat

Ehdottomasti yksi parhaimmista huulipunista mitä minulla on. Joka kerta, kun laitan tätä huulille joku kysyy mitä huulipunaa käytän.

bareMinerals Statement Matte Liquid Lipcolor naughty

bareMinerals Statement matte on yksi oma ultimaattinen huulipunasuosikkini. Tämä levittyy huulille upeasti ja sävy on mieletön. Huulista tulee täyteläiset ja väri pysyy pitkään. Tykkään myös erityisesti siitä miten väri kuluu vähitellen. Tätä huulipunaa ei siis tarvitse olla lisäilemässä montaa kertaa päivässä. Ehdottomasti yksi parhaimmista huulipunista mitä minulla on. Joka kerta, kun laitan tätä huulille joku kysyy mitä huulipunaa käytän.

Ihanat keväiset huulipunat

Maybelline Color Sensational mauve for me 373

Maybellinen huulipunat ovat ihania arkipunia ja näitä minulla on usein käsilaukuissa. Kauniita sävyjä ja tosi helppo levittää huulille. Pelkkää positiivista sanottavaa.

Ihanat keväiset huulipunat

Lancôme Mademoiselle Shine 368

Viimeisenä vielä ihanan ylellinen Lancomen huulipuna, joka sulaa huulille ja tuntuu erittäin hoitavalle. Tästä huulipunasta saa huikean kiillon ja se sopiikin erityisen hyvin säihkyville selfielle! ;) Aivan ihana puna!

Kuulisin mielelläni myös teidän huulipunalemppareita!! Onko joku merkki ja sävy, johon palaat vuodesta toiseen vai tykkäätkö enemmän vaihdella vuodenajan tai tilaisuuden mukaan sävyjä? :)

 

Huom! Elevenilla on jälleen menossa loistava kamppis, joka kannattaa hyödyntää mikäli on kosmetiikkatarpeita:

Osta 60 eurolla, saat 10 € alennuksen
Osta 110 eurolla, saat 20 € alennuksen
Osta 160 eurolla, saat 30 € alennuksen
Tarjous voimassa 27.4. asti*
*Huom, ei koske Olaplex tuotteita


Pictures, Carita Alfthan / edited by me

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Pinja Mitrovitch
  25.4.2019 at 13:54

  Moikku Mona,
  Sulla on niin kaunis hymy, että kaikki sävyt näyttävät upeille!
  Halusin myös tulla sanomaan, että oot inspirtoinut mua omalla esimerkillä panostamaan ja aktivoimaan taas youtube kanavan :)

  yst. Pinja // http://www.pinaycoco.fi

  • Reply
   Mona
   26.4.2019 at 06:48

   Voi kiitos paljon <3 Ja ihanaa!!! Tulen ehdottomasti piipahtamaan kanavalla :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *