13.3.2019

Täydellinen luomiväripaletti ja keväinen meikki

Kaupallinen yhteistyö, Eleven / Mona Visuri Eleven brändilähettiläs

Testailin ihania uusia meikkejä ja otin muutamia mukaan tähän keväiseen hehkuvaan meikkiin mukaan. Uutuuksien joukosta löysin muun muassa yhden ihanimmista luomiväripaleteista koskaan! Toivttavasti saatte tästä inspiraatiota kevään hohtavan meikin loihtimiseen! :)

Elevenilla on nyt käynnissä meikkikampanja 16.3 asti, jossa saa 15% alennusta meikeistä, kun ostaa yli 50€:lla.♥

Meikissä käytetyt tuotteet:

Meikkivoide: Pixi Beauty Balm High Coverage Foundation

Poskipuna: Pixi Glow-y Powder

Luomivärit: Pixi Eye Reflections Shadow Palette Reflex Light

Ripsiväri: Pixi LashLift 188

Kulmaväri: Pixi Natural Brow Duo

Eyeliner: MAC Cosmetics Brushstroke Liner

Aurinkopuuteri: theBalm Bahama Mama Bronzer

Peiteväri: Maybelline New York FIT Me Concealer

Peiteväri: Helena Rubinstein Magic Concealer

Korostusvoide: Ciaté Dewy Stix Luminous Highlighting Balm 

Huulirasva: Pixi Shea Butter Lip Balm pink

Huulipuna: Maybelline Color Sensational, 373 Mauve for me

Irtopuuteri: By Terry Hyaluronic Hydra-Powder

Kiinnityssuihke: Pixi Make-Up Fixing Mist

Meikkisiveltimet: Sigma Beauty & Ecotools & Beautyblender

Pohjalle laitoin peittävää, mutta helposti levittyvää Pixi meikkivoidetta. Olen kranttu meikkivoiteiden kanssa ja tältä olisin toivonut vielä enemmän peittävyyttä. Uskon kuitenkin, että tämä on niiden makuun, jotka haluavat luonnollisen, mutta silti peittävän (ja myös hoitavan) lopputuloksen. Itse olen todella mattaisen ja peittävän meikin ystävä, joten tämä ei mene omaan top kolmoseen meikkivoiteissa. Levittyvyys oli kuitenkin aivan huippu ja tuote tuntui ihanalle ihossa ja hoitavalle. Monesti peittävät meikkivoiteet saattaa kuivattaa ihoa, mutta tämä ei jättänyt lainkaan kuivattavaa tunnetta.

Meikin kiinnitin by Terry irtopuuterilla, joka on yksi oma suosikkini. Se on samettisen pehmeää ja tuntuu ihanalle iholla. Tämä tuote ei ole turhaan hehkutettu ja ylistetty monien kosmetiikkagurujen joukossa.

Keväisen meikin oma suosikkini oli ehdottomasti ihanat hohtavat luomet. Rakastuin HETI ensimmäisellä kokeilulla Pixin uuteen luomiväripalettiin. Yksi ihanimmista paleteista, joita olen koskaan kokeillut. Hurjan hyvät pigmentit ja sävyt ovat täydelliset. Tätä tulen käyttämään kevään aikana paljon. Sain tästä luomiväripaletista ihan uutta inspiraatiota silmämeikin tekoon.

Pixi on muutenkin mielenkiintoinen brändi, johon suosittelen lämmöllä tutustumaan tarkemmin. Pixin perustaja Petra Strand kaipasi kosmetiikkaa, joka korostaa ihon luonnollista kauneutta ja myös neljän lapsen äidin näyttämään levänneeltä. Pixin ideologia perustuukin juuri helppouteen ja vaivattomuuteen. Brändin tunnuslause on: “flawless in a few fuss-free minutes”. Virheetön, kaunis kokonaisuus hetkessä!

Tämän brändin tuotteet ovat siis omiaan erityisesti meille äideille, joilla aikaa ei ole liikaa ja unta aivan liian vähän!! :D Aikaisemmin olen hehkuttanut saman merkin kasvoveden jo maasta taivaaseen. Huikea tehotuote!

Huulille sipaisin sekä Pixin huulivoidetta että Maybellinen huulipunaa, johon olen aivan rakastunut. Täydellinen arkipuna ja pysyy hyvin huulilla. Mauve sävy on oman ihonsävyni rinnalla just eikä melkein loistava.

Pixin kulmakynä on näppärä sen kaksipäisyyden ansiosta. Toisesta päästä saat geelin, jolla kulmakarvat saa sojottamaan sinne minne itse haluaa ja toisella päällä voit peittää koloja ja lisätä sävyä kulmiin. Loistava tuote esimerkiksi matkoilla.

Pixi ripsiväri on myös hauska kaksiosainen. Toinen osa on ohut, jolla saa pituutta ja toinen paksu, jolla saa taas tuuheutta aikaan. Mielestäni ripsien lopputuloksesta tuli yllättävän hyvä!

Peitevärinä laitoin tuttua Helena Rubinsteinin ihanaa hoitavaa Magic peiteväriä ja sen lisäksi myös Maybellinelta Fit me lisäksi. Peitevärit levitin silmien alle ja hieman nenänpieliin.

Rajaukset tein taas jälleen kerran Mac ihanalla eyelinerilla, jota suosittelen TOSI lämpimästi ihan kaikille. Tällä jos jollain saa helposti ja nopeasti kauniin rajauksen silmiin. Ihana tuote ja pysyy myös loistavasti.

Meikin viimeistelin vielä ihan super ihanalla Pixin meikinkiinnityssuihkeella, jota olen jo yhden putelin kuluttanut. Ihana ja raikas tuoksu ei ärsytä lainkaan herkkää nenää ja meikistä tulee kauniin luonnollinen, kun suihkaisee tätä kevyesti.

Mitä mieltä olette tästä kevätmeikistä ja löytyykö joukosta teille entuudestaan tuttuja tuotteita? :)

Yksi ihanimmista paleteista, joita olen koskaan kokeillut. Hurjan hyvät pigmentit ja sävyt ovat täydelliset. Tätä tulen käyttämään kevään aikana paljon.

Pictures, Carita Alftan / edited by me

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *