27.2.2019

Täydellinen iho

Kaupallinen kampanja, Eleven / Mona Visuri Eleven brändilähettiläs

Sisältää alekoodin!

Täydellinen iho, Virve Fredman

Vuoden odotetuin, kaunein ja myös kauneuden saralla hyödyllisin kirja on täällä! Olen niin ylpeä Virvestä, joka on juuri saanut ensimmäisen kirjansa julkaisuun. Virve on ensimmäisiä suomalaisia, jotka ovat tuoneet K-beautyn suuren yleisön tietoon Suomessa. Virven ammattitaito korealaisessa kosmetiikassa on huippuluokkaa.

Virve on estenomiksi kouluttautunut pitkänlinjan kosmetiikka-alan ammattilainen, joka on toiminut kauneuden parissa jo vuodesta 2005. Virve ylläpitää Suomen luetuinta kosmetiikkablogia Ostolakossa. Olen itse seurannut melkein alusta asti Virven kosmetiikkahöpötyksiä ja tämä kirja on kyllä huikea huipennus Virven kosmetiikkapolulla.

Täydellinen iho- kirja ei ole pelkästään kaunis vaan se on ihonhoidon tietokirja. Täydellinen iho kirjasta saa vastauksen moneen ihonhoidon kysymykseen. Pitäisinkin kirjaa kerran lukemisen sijaan enemmän opuksena, johon kannattaa palata uudelleen ja uudelleen. Hakemiston ja sisällysluettelon avulla on helppo etsiä itselleen ajankohtaiset asiat.

En ole vielä ehtinyt lukea koko kirjaa läpi, mutta selaillut ahkerasti ja löytänyt jo monta hyvää uutta vinkkiä itselleni. Koko kirja on mielenkiintoista luettavaa, mutta poimin tähän muutamia kohtia, joista uskon erityisesti olevan iloa monelle:

♥ 10 vaiheinen ihonhoitorutiini
Tämän kohdan vinkkejä voi käyttää vaikkei kosmetiikkakaapissa olisikaan vielä yhtään korealaista kosmetiikkaa. 10 vaiheisesta ihonhoitorutiinista voi myös ottaa vain tiettyjä osia omiin rutiineihin.
♥ Erilaisten ihotyyppien hoito
Itselläni iho on pääsääntöisesti herkkä normaali/sekaiho. Vuodenajasta (ja hormoonivaihteluista) riippuen iho tarvitsee eri aikoina erilaista hoitoa. Erilaisten ihotyyppien hoito- kohdasta saa hyviä vinkkejä siihen miten tiettyä ihoa olisi hyvä huomioida.
♥ Vaalentaako korealainen kosmetiikka ihoa?
Todella monet pohtii tätä K-beautyss, Virve selittää faktat kirjassa.
♥ Ihonhoitotuotteiden aktiiviaineet
Ihana päästä sukeltamaan asioihin todella syvälle! Aineita on käyty läpi niin, että niistä ymmärtää myös jotain.;)
♥ 100 korealaista kosmetiikkaa
Asian ytimeen. Huh hei miten paljon brändejä jo onkaan. Täältä kannattaa käydä kurkkaamassa tarkempaa tietoa itseään kiinnostavista merkeistä.

Kirjan kuvitus on kaunis ja yksinkertainen. Tämän kirjan pidän mielelläni esillä. Täydellinen iho – kirja on myös mitä ihanin lahjaidea kaikille kauneudesta ja ihonhoidosta kiinnostuneille.

Eleven kautta kirjan tilatessasi saat kaupan päälle ihanan G9SKIN- merkin kangasnaamion, jolla pääset heti K-beautyn tunnelmaan.

Ihonhoidon alekoodit ovat myös olleet tosi suosittuja ja nyt on taas toiveisiinne vastattu, sillä saatte -20% alennusta ke 6.3.2019 asti koodilla MONASKIN20 kaikista Eleven valikoiman ihonhoidon tuotteista! :) Huom. Kirjaan alekoodi ei käy, eikä koodia voi yhdistää muihin kampanjoihin.

Elevenin huikean suuri K-beauty osasto löytyy täältä ja koko ihonhoito valikoima täältä.

Täydellinen iho, Virve Fredman

K-beautyn tuotteita on vilahtanut jo muutamaan kertaan täällä blogissa sekä usein myös IG storyn puolella. Tiivistin tähän vielä joitakin omia lemppareita, joista olen pitänyt paljon! :)

Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid

Holika Holika Honey Sleeping Pack Acerola -yönaamio

Mizon Snail Repair Intensive Ampoule

Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil -puhdistusöljy

Skin79 Phyto-Hyaluron Foam Cleanser

Skin79 Super+ Beblesh Balm SPF 30 PA++ Pink

Holika Holika One Solution Super Energy Ampoule 

G9SKIN White In Milk Capsule Eye Cream -silmänympärysvoide

J.ONE Jelly Pack

Leaders Amazonian Açaí Revitalizing Mask

G9SKIN Grapefruit Vita Peeling Gel -kuorintageeli

It’S SKIN Green Tea Watery Emulsion

Bonair Rose Illuminator Oil Drop

TonyMoly The Chok Chok Green Tea Watery Cream

Skin79 Golden Snail Intensive Essence Gel Eye Patch

Oletko sinä kokeillut jo korealaista kosmetiikkaa ja jos niin mitä olet tykännyt? :)

Täydellinen iho, Virve Fredman

Täydellinen iho, Virve Fredman

Täydellinen iho, Virve Fredman

 


LUE MYÖS:

K-BEAUTYN SALOISSA
NÄIN HOIDAN IHOANI + TUOTEVINKKEJÄ

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Niina O.
  28.2.2019 at 11:52

  Helou Mona!

  Todella upeaa mitä olet saavuttanut elämässäsi ja upeat odotukset tulevaisuudelta
  Olen samaa mieltä, että aina kannattaa yrittää, jos ei homma toimi, voi sanoa edes koittaneensa!
  Aivan vastakohtana sinun kaupunkielämäntyylille itse pikkuhiljaa toteutan unelmaa suurperheen äitinä ja pientilallisena/tuottajana/yrittäjänä! Kahtotaan kuinka ämmän käy!

  • Reply
   Mona
   28.2.2019 at 18:08

   Aivan huikeaa Niina!! <3 :) Omia unelmia todellakin kannattaa kurkottaa. Olen varma, että käy hyvin <3 :*

 • Reply
  Kukkanen
  7.3.2019 at 11:40

  Tästä inspiroituneena juuri lähti kasa tuotteita tilaukseen Eleveniltä, myös korealaisia. Oli siinä mielessä hyvä tilanne, että kaikki ovat loppu ja piti ostaa lähes kaikki tuotteet uusiks ja omalle iholle sopivia ollut hankala löytää. Alekoodista myöhästyin päivällä, ei voi mitään.

  • Reply
   Mona
   7.3.2019 at 12:14

   Ihanaa että löytyi kaikkea ihanaa, mutta voi hitsit alekoodi:/ Mä yritän jatkossa muistaa myös muistutella näistä aina ennen koodin loppumista! <3 :* Toivottavasti ihastut yhtä paljon k-beautyyn kuin minä :) <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *